Marţi,
01.12.2020
Cer Senin
Acum
-6°C

O comisie ARACIS vine sa evalueze Universitatea "Lucian Blaga"

29 Ianuarie 2014 14:21

În luna martie a fost programată o vizită la ULBS a comisiei de evaluare a Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS).

Aceasta va realiza o evaluare instituțională a Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, precum și o evaluare a 16 dintre programele de studii de licență și de master.

”Suntem optimiști în privința rezultatelor acestei evaluări. Ne dorim să păstrăm calificativul Grad de Încredere Ridicat obținut la evaluarea precedentă, în 2009.”, a declarat rectorul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu- prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Student

Acum 6 ani

Ce grad de incredere ridicat. Faci masterul si aflii dupa ca nu este acreditat. Cei de la inginerie stiu foarte bine asta.
Raspunde

Alt student

Acum 6 ani

La ilegalități sunt neîntrecuți! Bondrea i-a avut ca mari profesori pe Oprean și Dușe. La câte exemple rele a avut, nici nu face prea multe abuzuri. Universitatea este praf!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus