Duminică,
03.07.2022
Cer Senin
Acum
23°C

,"Cum a devenit Arthur rege" se joaca la Gong

Cavalerii Mesei Rotunde alături de legendarul rege Arthur vor fi readuşi duminică pe scena Teatrului Gong, în spectacolul „Cum a devenit Arthur rege”, regizat de Mircea Corcoveanu şi Horaţiu Dancu.

Spectacolul prezintă, cu accente umoristice, perioada de dinaintea Mesei Rotunde și inițierea lui Arthur în tainele cunoașteri. Regele Angliei a murit! Cel ce va reuși să tragă sabia din această stâncă va deveni regele de netagaduit al Angliei. Tentația puterii este mare și de aceea își încearcă norocul cavalerii din ținut dornici să ocupe tronul rămas liber. Războaie grele amenința stabilitatea Angliei. Nimeni nu se aștepta ca problema să fie rezolvată de micuțul Arthur, un adolescent pornit să-și întâlnească destinul. În călătoria sa, viitorul rege legendă, călăuzit de atotcunoscătorul vrăjitor Merlin, cel care îi îndruma pașii pe drumul cunoașterii, trece prin tot feul de peripeții. Scrierea și citirea, tainele fizicii, geografiei și biologiei, întâlnirea cu arțăgoasa vrăjitoare Madam Mim, înfruntarea tiranicului unchi tutore sir Hector și, în final scoaterea sabiei din stâncă îi dau bătai de cap micuțului Arthur. Dar cu înțelepciune și cunoaștere, cele ce reprezintă adevărata putere, așa cum va afla, dar și cu ajutorul lui Merlin, micul scutier va deveni marele rege.

Spectacolul va avea loc duminică, 2 martie, de la ora 11:00, la Teatrul Gong. Preţul unui bilet este de 7 lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

Georg

Acum 8 ani

CORRIGENDA, text rând 3: [...] în tainele cunoașteri[...]_ citeste si SCRIE: [...] în tainele cunoașterii[...]___Text, rând 10:[...]trece prin tot feul de peripeții[...]_citeste si SCRIE:[...]trece prin tot felul de peripeții[...]__Text, rând 12: dupa si, in final, mai trebuie o virgula, text, rând 12: dupa stânca mai trebuie o virgula (enumeratie incheiata, sensul de paranteza)...
Raspunde

Georg

Acum 8 ani

Asa, in paranteza, raspunsul este simplu: A scris prin COPY-PASTE o Teza de Doctorat in Stiinte Juridice ORIGINALA si proprie...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus