Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

“Happy in Sibiu" oficial pe net, incepand de joi. Pana atunci, la Sibiu sunt happy dracusorii

Sibiul este al treilea oraș din România care devine “Happy”, pe muzica lui Pharrell Williams, după București și Cluj. Regizorul Virgil Nicolaescu, cel care a lansat și precedentele videoclipuri, a filmat în ultimele zile la Sibiu și va lansa videoclipul pe internet, începând de joi.

Lansarea oficială a videoclipului cu oameni fericiți din Sibiu, care dansează pe muzica solistului american, va avea loc miercuri seară. “Ne strângem să vizionăm clipul și să sărbătorim. Încă nu am stabilit clar, fie în Music Pub, fie în Kultur Cafe”, a spus Virgil Nicolaescu. Ora de lansare a videoclipului este 21.00.

În jur de 50 de bucureşteni au filmat în plin viscol un videoclip pe care îl consideră o carte de vizită pentru o capitală veselă şi optimistă. „Happy – We are from Bucharest” este un filmuleţ făcut pe celebra melodie „Happy” și a fost lansat pe youtube în 11 februarie. De atunci, a devenit viral și a strâns peste 500.000 de vizualizări.

Primii sibieni care au ținut să își declare fericirea pe internet au fost, însă, membrii trupei Artgotica. Costumați în personajele pe care le întruchipează în timpul spectacolelor, printer care monștri medieval, draci și clovni pe picioroange, artiștii au realizat un filmuleț care a strâns, în patru zile, peste 700 de vizualizări.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

12 comentarii

@redactie

Acum 10 ani

***m.youtube.com/watch?v=Ym34xhH7Wzo nu ca ar avea vreo importanta dar totusi ... Eu zic ca prea ii spalati pe creier pe cititori
Raspunde

pt 1

Acum 10 ani

am vizionat clipu propus de tine si am avut o erectie viguroasa timp de zece ore => gagicile din cartier regulate , satisfacute & recunoscatoare .
Raspunde

@2

Acum 10 ani

clipul e jalnic ...de acord cu tine...dar tema era alta ...oricum esti prea spalat pe creieir ca sa intelegi...asa ca rezolva-ti cum poti erectia
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Wtf mai e şi asta??? O nouă metodă de spălare a creierului pentru a-l face să gândească pozitiv, în speranţa neglijării mizeriei în care trăim?<br> Nu de alta, dar atâta fericire consumistă frizează prostia, if iu nău uat ai min.
Raspunde

@ joseph

Acum 10 ani

Tu eşti ză mazăr end ză fazăr al spălătorilor de creiere locali, pe lângă funcţia de pupincurist şef ioahnusian!
Raspunde

GROTESC!

Acum 10 ani

Decăderea tineretului de azi,au ajuns vai de capul lor,copiază de la cretinii de americani și de la Occident în general numai ce e prost,rău,ridicol și dăunător societății,dacă v-ar zice americanii că rahatul e comestibil,ați consuma în draci ,nu-i așa tembelilor?oricum...e tot mai mare grădina lui D-zeu!
Raspunde

Ioana

Acum 10 ani

Mda, Sibiul este al treilea oraș, după București, Alba și Cluj :)) (cel putin pe astea 3 le stiu eu)
Raspunde

@7

Acum 10 ani

Mai cauta si tu pe YouTube. Cam sibiul a ramas printre ultimele orase ca de obicei.
Raspunde

yyy

Acum 10 ani

Brasovenii sunt primii. La prostii si hotii.
Raspunde

...

Acum 10 ani

s-au stabilit pana la urma o ora si o locatie exacta ale lansarii?
Raspunde

@7

Acum 10 ani

Cum adica al treilea dupa bucuresti alba si cluj ? Eventual al patrulea. Sunteti tare prosti
Raspunde

@11

Acum 10 ani

Bucuresti este capitala, nu se pune :))))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus