Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

”Capitala gazului romanesc”: furnizarea gazului metan va fi intrerupta pe 24 de strazi

Pentru cuplarea unor noi rețele de distribuție a gazelor naturale, cei de la E.On Gaz Distribuție vor întrerupe vineri (21 martie) furnizarea gazelor timp de opt ore, pentru abonații care locuiesc pe 24 de străzi din Mediaș. Întreruperea furnizării va avea loc în jurul orei 09:00, reluarea serviciilor fiind aproximată pentru ora 17:00 a aceleiași zile de vineri.
”Pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, compania este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale pe următoarele străzi din municipiul Mediaş: Aleea Borsec, Aleea Eforie, Aleea Feleac, Govora, Clujului, Turda, Predeal, Sinaia, Luduş, 1 Decembrie (între numerele 25 şi 44), Tomis (numerele 5, 7 şi 9), Nucului, Wewern, Piscului, Rodnei, Ceahlău, Margaretelor, Movilei, Haţeg, Strugurilor, Muscel, Marţian Negrea, Viilor şi Titus Andronic”, se arată într-un comunicat al E.On.
Rețelele care urmează a fi puse în funcțiune au o lungime totală de aproape șase kilometri, valoarea investiției în înlocuirea acestora fiind de aproximativ 1,2 milioane de lei.
Pentru sesizări sau informații, medieșenii sunt îndemnați să apeleze 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatoru-lui din toate celelalte reţele de telefonie).
 

Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute”, comunicat E.On Gaz Distribuție

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

unu ,

Acum 10 ani

ba tinetiva tare ca a venit nita de la psd si vrea s-a va mute la mitici la bucale ,au construit aia birouri peste birouri ce vreti s-a vina la cizme de cauciuc si s-a stea in mirosuri de gaze ,acolo la 4 ace si salari pe masura ,voi la hiiala ,trebuie platita lacustele comuniste ,ati votat psd ,asa va trebuie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus