Sâmbătă,
28.11.2020
Ceata
Acum
-3°C

Mitropolitul Ardealului a sfintit crucea de la Balea-Lac. Loc de rugaciune pentru turisti

20 Martie 2014 20:19

Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurențiu Streza, a sfinţit miercuri crucea de la Bâlea-Lac, amenajată în apropiere de hotelul şi biserica de gheaţă.

”Crucea a fost aşezată recent pe stâncile de la Bâlea-Lac pentru a fi un punct de rugăciune permanent, iar turiştii care urcă aici au de acum posibilitatea de a se închina lui Dumnezeu şi în timpul verii. În viitorul apropiat, spaţiul din jurul crucii aşezate la Bâlea-Lac va fi amenajat pentru a se crea un loc în care turiştii să se reculeagă şi să se roage lui Dumnezeu”, a transmis Mitropolia Ardealului.

Slujba religioasă a fost oficiată alături de protopopul de Avrig, Vasile Gafton, în prezenţa administratorului staţiunii, Arnold G. Klingeis.

Sursa foto

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

boszmeg

Acum 6 ani

sa ne anuntati cand un sobor de preoti o sa sfinteasca gardul pe interior si apoi pe exterior.
Raspunde

Nu stiam...

Acum 6 ani

Ca Balea Lac este statiune si ca primarul din Avrig e administratorul ei. ANI are de spus ceva, ca DNA a fost prin orasul lui Gheorghe Lazar...Cat sunteti de penibili cu jurnalistii astia care dezinformeaza...
Raspunde

preotul mason

Acum 6 ani

Acum cativa ani popa-sef interzise popilor sai sa participe la slujbele ecumenice de la Balea, si acum iata ca se duce personal sa sfinteasca ceva trecator! Cata ipocrizie si inconsecventa!
Raspunde

\"părinte\" mason

Acum 6 ani

nu e vorba-în articol- de o cruce de gheață ci de una situată în cel mai înalt loc din căldarea glaciară. E și luminată noaptea. Numai că babele credincioase nu prea pot ajunge la ea. Cu inconsecventa popii - de acord,ai dreptate.Dar la ce-ți folosește?
Raspunde

Lilu

Acum 6 ani

Pe Primarul din Avrig l-am vazut acum cativa ani in Aeroportul din Sibiu, nu parea citav. Vorbea tare la telefon, lucruri banale, ieftine; parea ca vrea sa atraga atentia la faptul ca el este un taran cu mobil. Cat despre sfintirea crucii...se inscrie in aceeasi linie ca vorbitul la telefon, asa da bine...Prosti,da\' multi...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus