Joi,
13.08.2020
Parțial Noros
Acum
21°C

Muzeul Brukenthal se alatura campaniei "Ora Pamantului"

25 Martie 2014 15:36

Muzeul Naţional Brukenthal se alătură, pentru cel de-al treilea an consecutiv, campaniei Ora Pământului - Earth HourTM - cosiderată ce mai mare acţiune voluntară de mediu din istorie, implicând 2 miliarde de oameni şi programată anul acesta pentru data de 29 martie.

Vineri, 28 martie, de la orele 11:00, la Muzeul de Istorie Naturală, va avea loc o acţiune educativă intitulată „Ora Pământului 2014 - Eclipsa de bec! Stinge lumina!”, coordonată de muzeograful Ana-Maria Păpureanu.

„Sunt aştepaţi să participe, din partea Şcolii Gimnaziale nr. 2 din Sibiu, 18 elevi din clasa I şi 11 elevi de la clasa pregătitoare, ajutând astfel la creşterea impactului acestei campanii în rândul şcolarilor. În cadrul activităţii, elevii vor fi încurajaţi să economisească resursele naturale, oprind în acest mod degradarea mediului înconjutător, pornind de la simplul gest de a stinge luminile în casele lor, sâmbătă, 29 martie, între orele 20:30-21:30”, spun reprezentanţii muzeului.

Foto: www.realitatea.net

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

B.Utoru

Acum 6 ani

Dorina, ai început să mănânci litere? Probabil pentru protejarea mediului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus