Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Regele Daniel Cioaba a infiintat Federatia de Fotbal a Romilor din Romania

Autointitulatul rege al romilor din România, Daniel Cioabă, a anunţat, vineri, că împreună cu alţi 60 de lideri ai etniei a înfiinţat Federaţia de Fotbal a Romilor din România (FFRR), la care sunt afiliate 32 de echipe, cu jucători având vârste cuprinse între 16 şi 30 de ani.

Autointitulatul rege al romilor din România, Daniel Cioabă, a afirmat, într-o conferinţă de presă, că, împreună cu alţi 60 de lideri ai etniei din întreaga ţară, a înfiinţat FFRR, organizaţie care va funcţiona în paralel cu Federaţia Română de Fotbal (FRF), transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Săptămâna trecută ne-am întâlnit la Călimăneşti 60 de lideri ai etniei şi am pus bazele FFRR. Acum doresc să vă anunţ că această federaţie deja funcţionează şi avem 32 de echipe ale romilor din ţară care sunt afiliate. Această federaţie nu va intra în conflict cu FRF. Noi vom avea meciurile noastre interne şi nu vom avea legătură cu FRF. Pe viitor, dacă va fi cazul, ne vom afilia la FRF ", a declarat Daniel Cioabă.

Potrivit acestuia, reprezentanţii etniei intenţionează să organizeze o cupă a României în care să fie implicate doar echipele de romi.

"Vrem să avem grupa A şi grupa B, un fel de divizia A şi divizia B ca în FRF. În final, vrem să avem o echipă naţională a romilor pe care să o implicăm în competiţii oficiale, de ce nu, în zece ani, poate participăm la Campionatul Mondial", a spus Daniel Cioabă.

Potrivit acestuia, cele 32 de echipe care s-au afiliat deja sunt din aproape toate judeţele ţării şi au jucători cu vârste cuprinse între 16 şi 30 de ani.

Prima acţiune a FFRR a fost organizarea unui meci amical între echipele de romi din Sibiu şi Sebeş.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

Rusalim din Gusterita

Acum 9 ani

Pe cand federatia ciorditorilor si cersetorilor? Asta ii reprezinta mai bine pe supusii regilor gushati
Raspunde

haha

Acum 9 ani

regi cu regi si ceilalti de culoare ca in videoclip https://www.youtube.com/watch?v=WqvXJ1yj_hM
Raspunde

gimmy

Acum 9 ani

Succes! :)
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

Numai asta mai lipsea, ca in rest au de toate! Dar de etnicii plecati la ciordit prin Europa de ce n-au grija? De ce n=au facut o asociatie care sa-i tina in satra sa nu mai voiajeze ca sa sperie o Europa intreaga?!
Raspunde

@4

Acum 9 ani

Corect Gogule,să-i văd pe burtoșii tuciurii de-ai lui Cioabă că fug după o minge,după ce tocmai au băgat la maț niște purceluși de lapte și niște sticle de vinuri scumpe....cred că ar fi faza secolului....aș crăpa de râs...iar arbitri și observatori să fie niște pirande cu rochii fosforescente și cu salbe de 8 kile la gât...ar fi culmea culmilor:)))))))))))))))
Raspunde

Cetățean de Sibiu

Acum 9 ani

FRF, FIFA și UEFA nu vor accepta echipe sau naționale de etnie. Prost e ăsta.
Raspunde

vecina

Acum 9 ani

nu va speriatii ca va pleaca romii din Romania ,ca doar tot in Romania se intorc de la ciordit,nemtii si francezii ii au 2/3/ani dar voi ii aveti pe viata,
Raspunde

IPS Daniel (Cioaba)

Acum 9 ani

aitram familia voastra
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus