Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

“25 de ore de teatru non-stop" pentru 3.400 de spectatori

Cea de-a patra ediţie a maratonului "25 de ore de teatru non-stop", desfăşurată în perioada 5-6 aprilie, s-a încheiat, după ce aproximativ 3400 de spectatori au aplaudat cele peste 20 de spectacole, jucate de actori din toată ţara.

25 de ore, 25 de evenimente şi 12 locaţii au reuşit să strângă circa 3.400 de oameni la conferinţe, piese de teatru, workshopuri şi alte manifestări din program.

"Succesul festivalului a depăşit şi aşteptările noastre. Sincer, nu ne-am aşteptat ca sălile să fie arhipline şi interesul oamenilor atât de mare", a spus Bogdan Sărătean, directorul festivalului.

Maratonul a presupus, pe lângă teatru neîntrerupt, şi ceasuri întregi de fotografiat. Adrian Bulboacă a venit special din Bucureşti, să surprindă prin aparatul său foto cât mai multe reprezentaţii din program. De obicei, fotografia 20 de piese într-un festival de o săptămână.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 227

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus