Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Actualizare: Ilie Vonica a murit

Actualizare 14:21 Ilie Vonica a decedat în urmă cu puține minute, au confirmat surse apropiate familiei Vonica.

Actualizare 14:20: Starea lui Ilie Vonica este deosebit de gravă, arată surse medicale apropiate cazului. În urma tentativei de sinucidere, Vonica are fractură cervicală și hemoragie internă, susțin sursele ziarului Turnul Sfatului.

Actualizare 14 10:

Serviciul 112 a fost apelat de către un vecin, care l-a văzut pe Ilie Vonica prăbușit în curte. Un alt martor care lucra pe stradă în momentul în care doctorul s-a aruncat de pe casă a declarat că Vonica era inconștient când au sosit medicii. ”Când l-am văzut, era inconștient, căzut la pământ. Medicii de la urgență i-au făcut manevre de reususcitare înainte să-l ducă la spital”, a spus martorul.

Actualizare 14:02.

"Tot ce vă pot spune este că pacientul nu a fost adus la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu, ci la Polisano. Aşteptăm şi noi să aflăm mai multe, deci deocamdată nu pot să fac niciun comentariu. Sperăm că va fi bine", au declarat surse din cadrul Spitalului clinic județean Sibiu.

Cel mai bogat sibian, Ilie Vonica, este în sala de operație la această oră, unde a fost adus după ce a încercat să se sinucidă, au confirmat pentru Turnul Sfatului mai multe surse. Ilie Vonica a încercat să se sinucidă în această dimineață, aruncându-se de la etajele superioare ale casei în care locuia.

Actualizare 13:15. Potrivit unor surse apropiate, tentativa de sinucidere a avut loc în jurul orei 12:00. Un echipaj SMURD a fost cel care a ajuns primul la locuința omului de afaceri. Starea lui este destul de gravă, mai arată apropiați ai familiei Vonica.

Tentativa de sinucidere vine la o zi după ce Curtea de Apel București a respins contestația formulată de soția sa, Ioana Daniela Vonica, împotriva deciziei Tribunalului București care a dispus arestarea ei pe termen de 30 de zile. Ioana Daniela Vonica este urmărită penal de procurori în dosarul rețetelor false.

Printre cei mai bogați români

Ilie Vonica, om de afaceri născut în Sibiu și care ar fi împlinit peste două săptămâni 59 de ani, a fost declarat cel mai bogat sibian de către Capital Top 300, ediția de anul trecut. Averea acestuia este încadrată în intervalul 158 – 160 de milioane de euro. Aflat pe locul 26 în clasamentul celor mai bogați români, Vonica s-a remarcat în ultimul timp pentru investiția de 12 milioane de euro în fabrica de medicamente pentru terapia cancerului din zona industrială vest a Sibiului, dar și prin deschiderea Spitalului Polisano în 2013, investiție aproximată de unele surse la 60 de milioane de euro.
Anul trecut, Ilie Vonica a demarat și o amplă investiție în amenajarea unui teren de golf la Cisnădie, teren la standarde profesioniste și înconjurat de facilități de cazare și petrecere a timpului liber.

Citește mai multe despre arestarea Ioanei Daniela Vonica aici

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

196 comentarii

Andrei

Acum 9 ani

Haideti comentasilor, va simtim lipsa!
Raspunde

Iulia

Acum 9 ani

Teatru ieftin
Raspunde

Mr Gusto

Acum 9 ani

****
Raspunde

the joker

Acum 9 ani

*****
Raspunde

Animale.

Acum 9 ani

De unde veti avea ura asta in voi? V-a facut personal ceva rau omul asta? Din articolul asta nu se putea trage decat concluzia ca tentativa e gestul disperat al unui sot a carui sotie este arestata, intr-un context despre care noi cititorii nu stim nimic, si el nu poate face nimic. Fata de aceasta stare de fapt, sentimentele unor oameni din afara nu trebuie sa fie decat de compasiune si parere de rau. Nu ii cunosc personal pe oamenii astia, insa am un sentiment ca li se face o nedreptate! Cat despre cei care comenteaza ca si cei de sus, sunteti niste animale. Nu mai aveti pic de umanitate in voi (daca ati fi avut vreodata)! @Iulia, pun pariu ca esti credincioasa .... si pupi destul de des poala popii, degeaba !!!Iti iasa frustrarile, complexele si veninul prin toate orifiicle.
Raspunde

the joker

Acum 9 ani

de ce restrictionati comentariile? ori avem dreptul la opinie, ori nu avem?
Raspunde

Andrei

Acum 9 ani

Internetul este patria imbecililor! Toate frustrările muritorilor de foame și ale sclavilor cu 8 clase se revarsă aici. Păcat de nebunia asta din ultimul timp. Doi mari angajatori din Sibiu au intrat în vrie.
Raspunde

Traian Deleanu

Acum 9 ani

@6: încercăm să restricționăm comentariile care sar limita bunului simț, din punctul nostru de vedere. Iar al dumneavoastră a fost cam deplasat, din ceea ce credem noi.
Raspunde

@5

Acum 9 ani

nu stii daca Iulia e sau nu credincioasa dar deducem clar ca tu nu esti, dar ai credinta ferma ca li se face o nedreptate! funny or not?
Raspunde

ervy

Acum 9 ani

@the joker, ptr ca e Turnul Sfatului. nu stii?
Raspunde

@animale

Acum 9 ani

..dar bolnavii de cancer si altele pe necazul carora s-au imbogatit nu merita compasiune?
Raspunde

cineva

Acum 9 ani

pam pam...acu sa vezi speculatii
Raspunde

cineva

Acum 9 ani

pam pam...acu sa vezi speculatii
Raspunde

alta Iulia

Acum 9 ani

Iulia, mi-e scârbă că ai prenumele meu! Ești un gunoi uman! E un gest disperat al unui om îngrozitor de supărat! Mai bine faci ceva bun pentru comunitate decât să arunci cu venin pe aici!
Raspunde

iulia

Acum 9 ani

pacat ,ar trebuii sa plateasca si sa faca acte de caritate pt.a scapa de pacate,asa cum face Becali. Confirm ca afacut si pana acum acte de caritate fara sa le publice. Ii doresc sanatate ca desigur are nevoie.
Raspunde

iulia

Acum 9 ani

pacat ,ar trebuii sa plateasca si sa faca acte de caritate pt.a scapa de pacate,asa cum face Becali. Confirm ca afacut si pana acum acte de caritate fara sa le publice. Ii doresc sanatate ca desigur are nevoie.
Raspunde

Andrei

Acum 9 ani

Ori stie ca e vinovata, si-a dat seama ce o paste, si gandul l-a innebunit; ori e prost si nu realizeaza ca in situatia ei mai mult rau i-ar face daca ar parasi-o; ori e si el vinovat, si asa preventiv a vrut sa evite toata tevatura ce va urma. In orice caz banii multi si puterea, dimpotriva, slabesc omul (vezi pateticul de Nastase). In astfel de momente limita se vede daca omul e puternic spiritual, si daca stie sa piarda. Cu parere de rau, majoritatea liderilor nostri sunt doborati de astfel de momente.
Raspunde

@Traian Deleanu

Acum 9 ani

the joker: cat timp nu au fost cuvinte obscene, injurii, alte exprimari nepotrivita ca limbaj, consider ca dreptul de a eticheta un comentariu ca fiind deplasat sau nu, ramane celorlalti comentatori. rolul dumneavoastra este de a transmite o stire, fara a o altera sau decide ce comentarii sunt sau nu potrivite. respectati dreptul la exprimare, daca sunteti impartiali.
Raspunde

x

Acum 9 ani

Şi-a rupt piciorul.... Ăla de lemn....
Raspunde

konsta777

Acum 9 ani

Da...se pare ca toata aceasta campanie impotriva Sibiului incearca sa aduca atingere implicit lui Johannis...acum cand este un contracandidat de temut la marele ciolan dezgolit de carne care este Romania... Pacat ca acestei campanii marsave ii cad victime oameni ca familia Vonica, care sigur nu sunt vinovati de ceea ce li se insceneaza. Marsaviile Miticilor ii trag si pe ei in hazna si le tulbura vietile. Nu stau sa ma intreb cum s-a adunat averea lui X sau Y, atata vreme cat sunt mii de asemenea oameni in Romania si ar fi o marsavie sa dai cu pietre in toti acestia. Vreti inapoi comunismul? Sunt sigur ca nu sunteti dintre cei care au iesit in strada in 1989 si daca ati facut-o ati visat sigur ca veti fi voi cei multimilionari. Sa le fie de bine celor care isi incarca constiintele si asa manjite cu asemenea acte.
Raspunde

the joker

Acum 9 ani

nu e nici o campanie impotriva Sibiului....ce treaba are Sibiul cu patronii care fura? oricum s-a vazut cat il sustin sibienii pe Johannis...dupa cate a facut sa ridice orasul, ca sa fie toti ciobanii mandri...toti au votat cu PSD la europarlamentare..halal! Cine fura sa plateasca!din orice oras ar fi...nu mai tot tolerati abuzul si evaziunea pentru ca vezi doamne a facut nu stiu cate locuri de munca...mai ganditi si cu capul, daca aveti!
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Acum am aflat ca din pacate a incetat din viata,D-zeu sa-l ierte si despre morti numai de bine
Raspunde

Andrei

Acum 9 ani

Chestia cu \"teatru ieftin\" mi se pare plauzibila. Pare-se ca a vrut mai mult sa impresioneze. Cat de prost sa fii sa nu fii in stare sa te asiguri ca-ti vei lua viata? Mai ales din partea unuia care stie multe din domeniul medical. Eu zic ca daca vroia intradevar sa-si ia viata, reusea, alegand o inaltime mai mare.
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Stire cumplitã ; inteligent, diplomat, intreprinzator, probabil castigator /victima a unei societati fara frâie. Succes chirurgilor!
Raspunde

@26

Acum 9 ani

Editorii ziarului au si dreptul de a modera comentariile si ceea ce considera ca este deplasa, inseamna ca este deplasat, tu ca comentator nu ai ce face decat sa stai si sa te gandesti ce a fost gresit in comentariul tau.
Raspunde

Cititor

Acum 9 ani

Chiar să fie o înscenare tot ce se întâmplă familiei Vonica? O mie de reţete falsificate de care să nu fi ştiut? 12 milioane de lei decontaţi de la CAS? Cam improbabil! Suma aceasta nu e tocmai un chiştoc.
Raspunde

Cititor

Acum 9 ani

Tentativa de sinucidere a venit după ce ieri a fost respinsă contestaţia formulată de avocaţi. Şi-a dat oare seama că nu mai are cum să scape? Şi totuşi, de ce să te sinucizi? Probabil o să primească ceva ani cu executare, fac vreo 3 şi ies. Dar cu onoarea pătată. Dar ăsta e riscul când furi, dacă a fost cazul
Raspunde

Mihai

Acum 9 ani

Justitia e singura in masura sa se pronunte asupra sarvarsirii unei infractiuni. Vonica o sa fie vinovat(a) dupa ce va exista o sentinta definitiva si irevocabila (ca si la Voiculescu de altfel). Pana atunci le doresc tuturor (comentatorilor) sa aiba puterea, abilitatea si vointa de a crea locuri de munca... ca de comentat am vazut...
Raspunde

Cititor

Acum 9 ani

Păi dacă nu e la Spitalul Clinic Judeţean o fi la Polisano. Probabil că direct acolo l-au dus.
Raspunde

2014

Acum 9 ani

Cine dintre cei care comenteaza poate sa jure 200% ca Vonica a furat sau dinpotriva ca nu a furat?!?!? Oare chiar suntem noi in pozitia de a judeca oamenii!??? Suntem noi cei puri sa ridicam piatra?!!?
Raspunde

moldoveanca

Acum 9 ani

Imi pare rău ptr soţia sa..că a rămas singură în tot balamucul acesta, din dragoste, din frică, din egoism, nu trebuia să facă ce a făcut, dar nu putem să condamnăm un mort.
Raspunde

xxx

Acum 9 ani

Dumnezeu sa-l ierte
Raspunde

Cititor

Acum 9 ani

Dumnezeu sa-l ierte
Raspunde

Flash

Acum 9 ani

Cred ca e o inscenare mizerabila facuta unui om care nu a facut decat bine Sibiului si care nu ar fi avut niciun motiv sa fure cei 3,5 milioane pe care se spune ca i-a furat. Daca e asa, sa le dea Dumnezeu celor care au facut-o ce i-au dat si ei lui Vonica.
Raspunde

Un om... Necajit

Acum 9 ani

Nu se poate o veste mai trista.Doamne acum are nevoie de Tine ajuta-l ca merita.
Raspunde

D-zeu sa-l ierte!

Acum 9 ani

mare pacat! mare. mare pacat!
Raspunde

pentru mort

Acum 9 ani

Pink Floyd - Wish You Were Here
Raspunde

sorin

Acum 9 ani

dumnezeu sa-l ierte ! nu merita asa ceva !
Raspunde

valentin

Acum 9 ani

Multă lume cere compasiune pentru domnul Vonica.Nu cred că o merită. Un om care se ştie nevinovat se bate cu oricine, oricât ca să-şi dovedească nevinovăţia. Unul care se ştie pătat şi vede că este prins şi trebuie să dea socoteală intră în panică şi se aruncă de la etaj. Ar fi trebuit să-şi facă o casă mai înaltă dacă ştia că o să vină şi vremea să sară de pe ea!
Raspunde

Lucian Grozea

Acum 9 ani

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca ! Mare pacat..., s-a pierdut un om extraordinar....
Raspunde

Cititor

Acum 9 ani

Trist...
Raspunde

Rares

Acum 9 ani

Ce va place sa comentati uni dintre voi fara rost. acum ca a murit de este asa, ganditiva cei ce ati comentat de rau si judecati fara rost , ce o sa sa se iontample cu cei 2400 de angajati pe care grupul polisano ii are. Nu ave ti uni in voi gram de umanitate , si va place sa va numiti OM.
Raspunde

tot eu

Acum 9 ani

Nu merita aceasta soarta,Dumnezeu sa-l ierte
Raspunde

@42

Acum 9 ani

Aia care comenteaza aiurea sunt de obicei mitici din aia care au un orizont mult prea redus ca sa isi dea seama ce se intampla. Sa vedem ce se va intampla cu Polisano acum. Eu cred ca va falimenta in maxim 6 luni si sunt convins ca asta a fost scopul celor care au inceput cercetarile la indrumarea unora mai mari. Mai ales ca Dl. Vonica vroia sa deschida o fabrica de medicamente pentru cancer la Sibiu lucru care nu cred ca era acceptabil pentru unele persoane.
Raspunde

valentin

Acum 9 ani

Citesc acum că a murit. Dumnezeu nu bate cu băţul.Despre morţi numai de bine!
Raspunde

Ioan

Acum 9 ani

Si arestata, si vaduva! Dom\' doctor, asa-ti tratezi sotia? Ce ironie!
Raspunde

cornel

Acum 9 ani

Dumnezeu sa-l ierte si sa-i intareasca familia.
Raspunde

Andrei

Acum 9 ani

Actualizare 14:20: Starea lui Ilie Vonica este deosebit de grabă! Domnu\' Deleanu, se vede ca in \'graba\' s-a scris, dar nu-i \'grav\' de \'graba\' ce zloata o priciput.
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Dumnezeu sa-l ierte!
Raspunde

Cami

Acum 9 ani

Chiar de a gresit nu trebuia sa aleaga aceasta \"solutie\" sunt multi cei care ar da orice doar sa nu moara .Dumnezeu sa-l ierte!
Raspunde

sibianca

Acum 9 ani

Dumnezeu sa-l ierte si sa ajute famili asa treaca prin aceasta incercare. pana la urma nu a facut decat bine oamenilor din sibiu: locuri de munca, etc. nu-l cunosc personal...dar imi pare rau pt gestul facut...
Raspunde

@sibianca_

Acum 9 ani

Dumnezeu sa-l ierte! si multa putere familiei
Raspunde

DILEMA

Acum 9 ani

poate cineva \"l-a ajutat\" sa sara! se practica si in romanica! ce ziceti de ipoteza asta?
Raspunde

Ion

Acum 9 ani

aveam si noi o clinica rasarita...
Raspunde

sibianca

Acum 9 ani

Valentin...nu fi rau...in astfel de momente...oricare ar fi cauza..nu mai gandesti limpede...te intrebi de ce ti se intampla tie...mai ales daca esti nevinovat...si nu vezi decat un singur drum...moartea...
Raspunde

Ionita

Acum 9 ani

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace ! Pacat....mare pacat... a fost UN MARE OM....
Raspunde

Rares

Acum 9 ani

Bula, subscriu
Raspunde

Traienel

Acum 9 ani

De ce mi-ai sters comentariul unde am anuntat ca a decedat Vonica???ti-a fost ciuda DELENE ca am aflat inaintea ta???Urat din partea ta ziarist de trompeta ce esti !!!(era ora 13:47)
Raspunde

nu conteaza

Acum 9 ani

ba circotasi sibiului lati impins la sinucidere ,ba in orce afacere exista si riscuri in tara asta plina de coruptie ca s-a deschizi o afacere trebuie s-a dai cascaval la mitici ,cam suspecta problema dupa ce a construit penmtru comunitatea sibiana unl din cele mai performante spitale din tara au inceput mitici de la psd iasov la scormonit ic *** ,concurenta bato vina si invidia s-au nu vedeti cum aia de la antene denigreaza permanent sibiul si sibieni ,au inceput cu benzinari ,au trecut la carabulea si acum la vonica ,dumnezeu sa-l ierte ,ba sunt disperati tara este pe butuci s-au nu vedeti invazia de sudisti si nu numai in sibiu ,ce s-a faca la ei ca nu mai au de nimic ,numai s-a astepte postasu cu ajutoru miunim garantat in rest bulibasie tot satu ,orasu asteapta de la acest guvern iresponsabil ,bai psd ati reusit s-a mai obstructionati 6000 de locuri de munca ,va doare evolutia sibiului ,si tie mai ala cu sibieni au votat nu sibieni au votat ,aia care sunt aciuuti in sibiu pe liste de turisti veniti in caitarea uni loc de munca scoru adevarat este total invers dar astia au inversat lucrurule pentru o lovitura de imagine la johannis ,au adus cum s-a procedat si la presidentia consilului judetean a cistigat de drept boteehs la ora 21 si dupa ora amintita s-a inversat ,dupa numaratoare de la tara si nordu judetului si acum avem ce si -au dorit psd ,dar 2 ani trec repede ba votasti cu capu nu cu matu
Raspunde

Rares

Acum 9 ani

Dilema, laso dracu, prea mult te ai uitat la DD
Raspunde

ali cel chimic

Acum 9 ani

la cate blesteme i au dat aia care au ramas fara medicamente de cancer e prea mica pedeapsa
Raspunde

faust

Acum 9 ani

Cati dintre noi il cunosc pe dr. Vonica sau sotia lui ? Va spun eu.... nici unul sau foarte putini. Atunci cum va permiteti sa aruncati cu venin in niste oameni despre care nu stiti nimic decat ceea ce improasca agentiile de stiri. A fost cumva condamnat ? A avut loc vre-un proces ? Singururele lucruri care le stim noi si le vedem sunt ceea ce a facut omul asta... un spital, o policlinica, o fabrica de medicamente, deci eu personal nu pricep... de unde atata ura pentru un om care lasa in urma sa un imperiu de care se folosesc inclusiv sibienii.... Pot spune doar ca imi pare rau de gestul lui, e unul din oamenii care au avut puterea sa construiasca ceva si sa lase urmasilor si comunitatii ceva, ia priviti in adancul vostru.... voi lasati ceva dupa voi comunitatii ? NU EVIDENT !!! Insa improscati netul cu invidie si ura....
Raspunde

Rares

Acum 9 ani

Dumnezeu sa l ierte.
Raspunde

Anonim

Acum 9 ani

Dumenzeu sa il ierte! E o mare pierdere in primul rand pentru sibieni, prin prisma faptului ca acest om chiar a facut ceva si pentru locuitorii orasului - o clinica, un spital si sute de locuri de munca. Asta ar trebui sa ne doara pe noi si nu viata lui privata!!!
Raspunde

Anonim

Acum 9 ani

Asa e faust, ai perfecta dreptate!!! Comentariile negative, cu ata mai mult ca sunt tardive, vin din partea unor oameni frustrati, unor oameni usor manipulabili, unor oamei cu drept de vot din pacate. Iar dreptul asta de vot al lor a dus mai mult sau mai putin la situatia in care ne aflam astazi. Inca o data , pacat....
Raspunde

ali cel chimic

Acum 9 ani

vad din comentariile multora ca sunt de acord cu stilul machiavelic al defunctului. adica SCOPUL \'\'nobil\'\' de a crea locuri de munca si clinici (pe langa cel de a se imbogati fara masura) SCUZA MIJLOACELE folosite de acesta pentru a ajunge unde a fost acum.
Raspunde

oara

Acum 9 ani

Dumnezeu sa-l ierte.Condoleante familiei indurerate.
Raspunde

ANONIM

Acum 9 ani

Dummezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace! Nu incercati sa mai judecati ,oameni buni, mai bine stati si vedeti si binele facut de acest om...datorita lui,multi omaneni sunt in viata acum. Singura vinovata de situatia creata este media
Raspunde

terek

Acum 9 ani

n-avea si el o pusca de vanatoare, ceva? \"pacientul nu a fost adus la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu, ci la Polisano\"? ha! daca si-a regizat \"caderea\"?
Raspunde

gogu

Acum 9 ani

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! Doamne fereste sa ajunga cineva intr-o situatie din care sa nu mai vada alta iesire decat moartea! Mare pacat! N-a fost nimeni alaturi de el ca sa-l ajute sa depaseasca situatia...
Raspunde

Rares

Acum 9 ani

\"ali cel chimic\" abtine_te cu cometarile tale de doi bani. Ai rabdare pana se termina ancheta si vb dupa.
Raspunde

kve

Acum 9 ani

D-zeu sa-l ierte!mare pacat!
Raspunde

the joker

Acum 9 ani

este o inscenare!..adevaratul Ilie Vonica a reusit sa fuga din tara pentru a scapa de justitie! ..de ce credeti ca interventia a avut loc la Polisano? pentru a acoperi musamalizarea..nu cadeti prada inselaciunii si manipularii presei..sibieni! ..a scapat si acum isi numara banii prin ce stii ce paradis tropical...iar noi murim de foame, si de sete..si de oftica..
Raspunde

oara

Acum 9 ani

Abtineti-va de la comentarii rautacioase.In momentele acestea fiica are nevoie de incurajare e totusi un copil si sant parintii ei.Ea nu are nici o vine si e destul de afectata.
Raspunde

Radu

Acum 9 ani

Dumnezeul sa il ierte. Nu suntem noi in masura sa judecam de aceea exista instantele de judecata. In ce ma priveste acest om a adus un mare plus sibiului prin locurile de munca pe care le-a creeat.
Raspunde

terek

Acum 9 ani

probabil, in scrisoarea de adio si-a asumat toata vina pentru ca familia lui sa fie lasata in pace...
Raspunde

Tudoran Radu

Acum 9 ani

este o inscenare!..adevaratul Ilie Vonica a reusit sa fuga din tara pentru a scapa de justitie! ..de ce credeti ca interventia a avut loc la Polisano? pentru a acoperi musamalizarea..nu cadeti prada inselaciunii si manipularii presei..sibieni! ..a scapat si acum isi numara banii prin ce stii ce paradis tropical...iar noi murim de foame, si de sete..si de oftica.. (15:09:59) Ai dreptate numai un muritor de foame ofticat putea face un asemenea comentariu. Dumnezeu sa il ierte.
Raspunde

Rares

Acum 9 ani

The joker, esti un nesimti si un om lipsit de scrupule, si un dobitoc, esti facut sa doar sa ti umbra pamantului ma derbedeule, meriti sa fi banat pe acest site. rusine ma jegule .
Raspunde

bula

Acum 9 ani

cititi comentariul 48 , comentacilor....pana acum special il dedic in special ptr 74 si 67
Raspunde

mr Gusto

Acum 9 ani

Degeaba ai bani daca nu te mai saturi. Chinurile zecilor de oameni care isi urla durerea provocata de cancer s-au facut auzite. Trebuia sa se sinucida ea nu el!!!!!
Raspunde

Alex

Acum 9 ani

Unii oameni care comenteaza pe aici au o prostie de un nivel inimaginabil. Trist.
Raspunde

Rares

Acum 9 ani

Scz pt comentariu, dar nu ma pot abtine cand vad atata rautate in cel care ar trebui sa se numeasca om. Eu unul personal va spun ca sunt foarte miscat de ce sa intamplat, si regret nespus de mult.
Raspunde

Rares

Acum 9 ani

Pt bula, Subscriu, la fel si de la mine
Raspunde

@bula

Acum 9 ani

special de special pentru un special in special...stii ce inseamna limbaj licentios? dar Tudoran Radu stie?
Raspunde

Judecata

Acum 9 ani

Probabil stia ce-l asteapta. Un om nevinovat nu avea de ce sa recurga la gestul asta. In plus, crearea de locuri de munca si 2-3 fapte de caritate nu te pun mai presus de lege, asa cum cred multi dintre comentatori, care culmea sunt si sustinatori ai lui Becali.
Raspunde

sibianca

Acum 9 ani

hahaha...buna de tot comentariul lu the joker...ultima gaselnita...
Raspunde

the joker

Acum 9 ani

sarac, ofticat, infometat, muritor de rand....dar cinstit. de iertat, doar Dzeu o poate face...indiferent cat va ploconiti si va inchinati voi...in loc sa se sinucida, acum cand a dat de greu...mai bine ajuta niste oameni sa traiasca...dar care nu aveau atatia bani, cat sa plateasca la Polisano...Pentru voi restul: fiti demni si fiti drepti, nu va mai incovoiati dupa unul si dupa altul...sunt si alti patroni in sibiu..care platesc toate taxele..EI sunt cei care sustin Sibiul..
Raspunde

unu\'

Acum 9 ani

Un las \'\'demn\'\' de tot dispretul:cind sotia dumnealui avea,probabil,cea mai mare nevoie de el,a preferat sa-si puna palma-n***si \'\'s-o taie\'\'.
Raspunde

bula@the joker

Acum 9 ani

fara numar prostule pentru tine ......special
Raspunde

strula

Acum 9 ani

oare o sa-l conduca vreun popa la cimitir? ca parca pe sinucigasi nu-i ingroapa popa. dar parca vad ce sobor de preoti o sa fie...
Raspunde

cititor 13

Acum 9 ani

Dumnezeu sa-l ierte si sa aiba grija de sufletul lui !
Raspunde

Eu

Acum 9 ani

Ar trebui sa ne punem in locul BOLNAVILOR si a famililor acestora la care prea bunul si fericitul Vonica impreuna cu mafia le-au luat medicamentele! asta este pedeapsa dela DUMNEZEU asta merita!
Raspunde

Eu

Acum 9 ani

De sufletul lui de pacatos si de HAPSAN CE A CASTIGAT CA A FURAT DE LA OAMENI BOLNAVI? CE A LUAT CU EL ACUMA?
Raspunde

@EU

Acum 9 ani

Nu tot ce vezi la TV este si adevarat...nu s-a demonstrat ca a furat de la bolnavi...in plus de asta au fost 2 ipoteze...una ca a furat dela bolnavi, a doua ca a furat de la statul roman...NU S-A DEMONSTRAT NICI UNA pana acum. Nici eu nu sunt de acord cu furtul, dar nici cu judecata unui om de catre noi, cititorii unui ziar online.
Raspunde

Ion

Acum 9 ani

****
Raspunde

@Eu

Acum 9 ani

Bai redusule, de prezumtia de nevinovatie ai auzit? Nu el, ci sotia lui e acuzata. Nici ea nu e condamnata!
Raspunde

Rares

Acum 9 ani

Retele erau eliberate deja pe oameni decedati. Asa pt astia care nu stiu dar le place sa vb. . Oricum avemniste legi de rahat in tara asta.
Raspunde

Dezgust

Acum 9 ani

Dumnezeu sa-l odihneasca! Intamplator sau nu l-am cunoscut personal. A avut ca orice om si parti bune si parti rele dar astea le va judeca doar bunul Dumnezeu nu toate haimanalele care se bucura de moartea unui semen de-al lor. Ce fel de crestini sunteti cei care va bucurati de durerea altora. Nici daca ar fi fost un criminal nu m-as fi putut bucura darmite un om, un doctor care in cariera lui a luptat pentru salvarea altor vieti. Uitati de conditia lui de om de afaceri si incercati sa-l vedeti ca pe un OM.
Raspunde

Dan

Acum 9 ani

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!
Raspunde

Rares

Acum 9 ani

The joker, tu care esti un bucurestean ordinar, ca cauti pe o pagina din sibiu si sa comentezi, dute si spala o masina la intersectie sau aduna o hartie, vezi-ti de orasul tau jegos si plin de ratati ca tine. e bine ca este ip ,
Raspunde

the joker

Acum 9 ani

Moartea e trista...dar nu este onorabila. Mai ales cand ti-o iei singur, de prea mult bine.. Nu suntem samurai sa ne sinucidem ca sa ne salvam onoarea...Iar voi, terminati cu jelitul asta patetic..
Raspunde

the joker @ Rares

Acum 9 ani

..daca sunt din Bucuresti nu am voie sa comentez stirea? daca eu sunt ordinar, ratat, jegos si spalator de masini...tu ce esti? Un domn?
Raspunde

Ion

Acum 9 ani

****
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Multi au fost dati deoparte pentru ca au grait adevarul despre familia Vonica. Dar s-a facut dreptate.Rugaciunile lor au facut dreptate. Sa auda cine trebuie.
Raspunde

Rares

Acum 9 ani

Hai gata ca nu meriti. sau
Raspunde

realitate

Acum 9 ani

Asta sa si urmarit,eliminarea concurentei a tot ce e sibian.De ani si ani de zile se duce o politica mirsava impotriva Sibiului si a sibienilor de furt, sabotare,scoatere de pe culoarele de transport,denigrare ,impotriva acestei zone si a locuitorilor ei.,Sper sa prind ziua cind toate aceste ticalosii si ticalosi vor fi trasi la raspundere si demascate toate dedesupturile mirsave indreptate impotriva locuitorilor acestui judet.Ne-ati furat fabrici,ne-ati fugarit peste treisferturi din populatia bastinasa a judetului prin politicile mirsava indreptate impotriva ei,ne-ati furat deconcentrate,la buget an de an ne furati,ne sabotati investitiile,ne distrugeti monumentele,ne-ati sabotat intrarea in UNESCO,va erijati in conducatori dictatoriali pe banii nostrii,sustineti marionete interne care saboteaza Sibiul si sibienii adevarati ptr.interesele lor,fabricati tot felul de mirsavii impotriva oamenilor potenti si de conducere ai Sibiului,a oamenilor harnici si gospodari care dezvolta comunitatea si pentru ca vi le spunem,ne faceti analfabeti,agramati,ne amenintati s,a,Lucratura mirsava a mafiei securisto comuniste pentru a abate si mani***atentia oamenilor in alta parte.Speranta noastra e numai in bunul Dumnezeu ca va veni vremea in care sa se faca dreptate.
Raspunde

Rares

Acum 9 ani

A fost dus la spitalul clinic, nu mai veniti cu minciuni ca nu a fost dus acolo ci la clinica polisano, fiti seriosi
Raspunde

the joker @ Rares

Acum 9 ani

ai dreptate Rares, ma retrag si eu. Multumesc tuturor. Dle Dan Diaconescu...preluati dvoastra va rog...
Raspunde

ucusor

Acum 9 ani

Chiar atit de mult am decazut ca natiune?Cine sunteti voi care va dati cu parerea?Cit de mult il cunoasteti?Ce cunoasteti voi din tenebrele procesului intentat familliei?Intentat spun,si credeti-ma stiu de ce?DEr.Vonica a platit un pret scump pentru ca IUBEA OAMENII!Voi cei care4-l contestati si nu-l lasati nici acum in liniste,scuzati-ma,nu faceti parte dintre noi.Cind o sa se afle adevarul real,veti avea oare curajul sa va plecati capul si sa va cereti smerit iertare?Ma indoiesc!
Raspunde

Rares

Acum 9 ani

Bine spus Ucusor
Raspunde

marginean

Acum 9 ani

Traian Deleanu, defunctul Ilie Vonica se trage din Poiana Sibiului. De ce ai scris că este ”născut în Sibiu”? În altă ordine de idei, adresez sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Raspunde

nemilosu

Acum 9 ani

Cred ca Vonica nu a fost Carabulea. Nu si-a batut joc de personal. O afacere devine putreda in Romania odata ce devine mare. Nu ai cum sa treci de juma de milion de euro fara sa te bagi in cotet cu porcii. Daca aveam o justitie functionala, chestia se transa corect si nu cred ca era nevoie de gestul sau disperat. Dumnezeu sa-l ierte!
Raspunde

Polisano

Acum 9 ani

Ucusor ...ai dreptate , cine nu la cunoscut nu poate vb decat de rau... dumnezeu sa-l ierte
Raspunde

Polisano

Acum 9 ani

Poate ca furat sau nu, ideea e ca a creat locuri de munca pentru noi.cati oameni bogati din aceasta tara a facut ceea ce inseamna polisano
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

Una din CELE ZECE PORUNCI si anume SA NU UCIZI implica automat si UCIDEREA de SINE, sinuciderea/suicidul... Cei vinovati de asa ceva NU au dreptul la inmormantare crestina (preoti si slujba) in PAMÂNT SFINTIT (in nici-unul din riturilel crestine, fie catholic, greco-oriental, greco-catholic, lutheran, reformat)....La asta nu s-a gândit inainte? Deci NU este voie sa fie ingropat crestineste, simplu...sa vedem cum va fi calcata PORUNCA si CANONUL...
Raspunde

sibiu

Acum 9 ani

Nu mai fiti rai si nu mai judecati pe nimeni. Este o tragedie. Atat. Dumnezeu sa il odihneasca si sa ii ierte pacatele. Suntem oameni. Sper ca inca mai suntem oameni si mai avem credinta. Pana una alta el si sotia lui au prezumtia de nevinovatie pana la o sentinta definitiva si irevocabila. Nu puneti stampila pe un om ptr zvonuri si lucruri care opinia publica nu le cunoaste. Ce faceti daca peste 2 ani vine instanta si o achita pe vonica? Ca e nevinovata. cine o sa plateasca ptr o familie distrusa? Dumnezeu sa il odihneasca pe el cat si pe bolnavii care au murit de cancer. Nu mai fiti rai. Suntem un popor cu o soarta care o meritam. nu imi vine sa cred ce pot comenta unii pe aici. Cat priveste sistemul lasa de dorit. Nu se poate sa ti arestat persoane la nivelul vonica si interlopii sa fie cercetati in libertate. Cel mai bine e arestul la domiciliu platit cautiune si luat banii pentru prejudiciu adus statului. Baniu la buget conteaza. Pe noi nu ne ajuta cu nimic ca vonica e inchisa. Se termina si cu telejustitia
Raspunde

Lavinia

Acum 9 ani

Asa suntem noi oamenii rai - fiecare in viata face si bune si rele a caror impact este mai mare sau mai mic , in functie de conditia sa ; sunt si oameni la care le-a facut bine cu siguranta iar noi nu suntem in masura sa judecam ca sa nu fim judecati cu aceiasi masura ....Dumnezeu sa-l ierte !
Raspunde

stop

Acum 9 ani

Cum se explica,tot mai multe firme din bucuresti si alte zone cistiga licitatii peste firmele sibiene de paraziteaza si fura banii sibienilor [paza.curatenie etc].SIBIENI IESITI DIN CASE, OPUNETIVA, DEMASCATI SI OPRITI HEGEMONIA.STOP TICALOSIILOR
Raspunde

marius

Acum 9 ani

Dumnezeu sa aiba grija de sufletul lui...!a facut si lucruri bune...nu trebuie sa_l judecam noi, ci doar Dumnezeu----- condoleante familiei!!!
Raspunde

Ciokan Vasile

Acum 9 ani

@Animale. Banii pe care i-a furat Vonica ii platim noi toti, poate de aia sunt unii asa de suparati. Tie iti convine ?
Raspunde

112

Acum 9 ani

Sustinatorii acestei sugative CAS mai bine sa taca. Inteleg ca ati pierdut si voi o sursa de venit, cadouri de Craciun, etc. Dar lasati comentariile astea de induiosare, ca mila nu pot avea pentru un om care fura bani de la altii care chiar ar avea nevoie. Pensionari care nu pot cumpara medicamente compensate pentru ca nu mai sunt bani. Pai de ce nu mai sunt? Ca Vonica a curatat deja CAS-ul pe luna asta. Nu va e rusine sa luati apararea unui astfel de individ? Ce bine ar fi sa apeleze mai multi la metoda asta de a scapa de inchisoare, s-ar economisi niste banuti si n-ar mai trebui sa plateasca romanul cinstit pentru cazarea unui infractor.
Raspunde

georgiana

Acum 9 ani

pacat...un doctor foarte bun..Dumnezeu sa-l ierte!
Raspunde

mr Gusto

Acum 9 ani

Degeaba ai bani daca nu te mai saturi. Chinurile zecilor de oameni care isi urla durerea provocata de cancer s-au facut auzite. Trebuia sa se sinucida ea nu el!!!!!
Raspunde

Polisano

Acum 9 ani

Dc nu zici si de tiriac sau ion niculae???astia de unde au bani? Astia dc nu au donat din ceea ce au furat si oamenilor nevoias? Dc nu ziceti ceva de astia care mai sunt in viata si criticati un decedat? Dc ? Oare aveti idee cati oamenii lucreaza in grupul polisano? Dc presedintele basesc si alti nu creaza locurii de munca? Dc nu ii criticati pe asti?
Raspunde

CETATEAN

Acum 9 ani

Sustin comentariul lui Ion de la pct.46! Sa fi MILIONAR, DOCTOR ..OM CITIT SI CU JURAMANT PENTRU VIATA....pare ca ceva I-a luat mintile si BANII SUNT OCHIUL.........
Raspunde

Sibian

Acum 9 ani

Cei care comenteaza negativ si sunt \"mitici\"au tot dreptul fiindca in sud sunt foarte rare cazurile candse incalca legea si nu se cunosc cazuri cand banii se duc in Bucuresti...... Sa va fie rusine comentati un OM cu adevarat special.
Raspunde

adi

Acum 9 ani

sa-l ierte dumnezeu, ca bolnavii de cancer ce nu au primit medicamentele compensate nu pot, ca sunt morti.
Raspunde

ioana

Acum 9 ani

Patetic.. Nu el. Cei care comenteaza frustrati, cei care nu au facut nimic si se plang ca altii au mai mult decat ei. Poate daca s-ar muta din fata televizoarelor la munca ar duce-o mai bine si nu ar mai comenta fara informatii. Si sa nu uitam cati dintre cei care comenteaza aici au avut vreodata nevoie de serviciile medicale oferite de Polisano si Centrul de dializa. Pentru aceia, era mai bine sa nu fi existat respectivele servicii. Pacat ca acestia mai au si drept de vot! Toti suntem atat buni cat si rai. Dumnezeu sa il odihneasca in pace.
Raspunde

Odin

Acum 9 ani

Totusi nu inteleg ceva. Vinovat sau nevinovat, cum poti sa-ti lasi sotia si fiica cu toate aceste probleme?
Raspunde

Ramona

Acum 9 ani

Ioana, daca am avut nevoie de serviciile Polisano am platit. Nu a fost nimic gratis. Daca nu avem asa multe ca el, nu e fin cauza ca stam la tv. Din contra. Unii chiar lucreaza destul de multe ore zilnic pt un trai cat de cat decent! Daca copilul tau sau o ruda apropiata ar fi murit de cancer din cauza lipsei de fonduri pt tratament, cum ar fi fost? Cand stii ca 3 mil de euro au fost furati de altii!!!! Bani care ar fi salvat vietile multora!
Raspunde

ioana

Acum 9 ani

Ramona, cu siguranta cunosti toate detaliile ca sa te poti exprima atat de transant :)))))) Nu mai merge la Polisano data viitoare. Acolo trebuie sa platesti munca unor oameni care au studiat ani multi ca sa te ajute si sa te salveaze. Mai bine stai acasa, cu banii in buzunar. Te descurci tu si fara medici si clinica. :)))
Raspunde

ptr. admin

Acum 9 ani

dezactivati comentariile, e macabru.
Raspunde

Mr Gusto

Acum 9 ani

Pentru cei care plangeti de mila familiei Vonica nu va doresc decat sa va priviti in ochi rudele bolnave de cancer si sa le spuneti ca nu mai pot primi medicamente fiindca nu are CAS-ul bani... ca s-au ocupat baietii destepti de ei. Iar tu, Ioana... zisa si patetica patefona paparudes sper sa lucrezi 24 din 24 pentru tot restul vietii tale in speranta ca atunci cand te duci naibii o sa cari dupa tine toata \"agoniseala\"
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

133, subscriu.
Raspunde

@ioana

Acum 9 ani

Esti jenibila.
Raspunde

Sunteti jalnici!

Acum 9 ani

Macar daca ati sti ce ar fi fost acolo sa comentati, dar asa nu vad rostul, toti stiti sa comentati dupa ureche. Dumnezeu sa-l odihneasca ! Pacat ca nu il stiti! Sotia sa nu a avut nicio vina!
Raspunde

@Georg

Acum 9 ani

Mai lasă-ne !!!! Locul habotniciei creștin ortodoxe nu e aici ! Propovăduiește altfel de teme în altă parte, Nu este nici locul și nici momentul. Ce a făcut Vonica pentru oameni și pentru Sibiu, transcende cu mult pildele ieftine... Sunt lucruri care nu pot fi măsurate și cu atât mai puțin judecate de către toți neveniții. Mai lăsați-ne cu porunci și canoane, și în numele acelui Dumnezeu la care vă tot referiți, analizați problema în ansamblu (asta dacă sunteți capabili; dacă nu, sunteți liber ca în fața scării de bloc, să propovăduiți ce vreți). Ce i s-a întâmplat familiei Vonica, este un exemplu al abuzurilor DNA și ale clasei politice !
Raspunde

@Mr. Gusto

Acum 9 ani

Ești tu sigur? Ai tu toate dovezile și probele? Ai citit cumva simulacrul de act de urmărire penală al marionetelor analfabete de la Parchet ? Cred că medicamentele de care ai nevoie încă se mai găsesc. Sunt niște pastiluțe mici și colorate. Enjoy și liniștește-te !
Raspunde

139

Acum 9 ani

Intrebarea e ce l-a determinat sa se sinucida. Adica, un om, fost doctor, care face un mic imperiu in domeniul medical, nu e un fraier. Esti un mic smecher daca ai business-uri in distributia de medicamente (si el avea business, nu gluma). La fel, nu esti usa de biserica daca faci combinatii cu retete decontate in fals. Prin urmare, nu te sperii cu una cu doua. Bun, inteleg, a intrat sotia la inchisoare. Si, da, probabil ca acum lumea era cu ochii pe el si nu mai putea face eventuale \"combinatii\". Dar sa se sinucida din asta? Probabil ca sunt lucruri mult mai adanci in spatele acestei sinucideri
Raspunde

kve

Acum 9 ani

@112;iti doresc succes.....pe lumea cealalta!poti sa comentezi de...dincolo!...javra
Raspunde

Bebe

Acum 9 ani

Daca au inceput bogatasii sa se sinucida din cauza DNA sau a justitiei insemna ca ceva – ceva se mai misca si prin tara asta. Nici un om normal care a facut avere cinstit nu se sinucide cand este controlat de justitie. Este sindromul celor imbogatiti peste noapte care a doua zi se trezesc saraci lipiti.
Raspunde

mihai

Acum 9 ani

inainte de a face acest gest trebuia sa gindeasca ca are o familie si o sotie in necaz, pe care un adevarat barbat trebuia sa lupte sa le apere.
Raspunde

mihai

Acum 9 ani

inainte de a face acest gest trebuia sa gindeasca ca are o familie si o sotie in necaz, pe care un adevarat barbat trebuia sa lupte sa le apere.
Raspunde

clasament

Acum 9 ani

Acuma ca o murit asta, cine-i cel mai bogat sibian? Ilie la biblioteca, asta la morga,.. poate ala cu Ambientul? Se cam raresc....
Raspunde

coco

Acum 9 ani

Unde va fi depus ?
Raspunde

Florin

Acum 9 ani

Dumnezeu sa-l ierte
Raspunde

MM

Acum 9 ani

Dumnezeu sa-l ierte. Totusi ramane un las in fata tuturor
Raspunde

eu

Acum 9 ani

Un om nevinovat nu se sinucide. Asta ar trebui sa intelegeti toti si sa va ganditi si la bolnavii cronici carora statul nu le poate asigura periodic medicamentele prevazute prin lege deoarece anumiti baieti destespti fac mismasuri. Dupa aia sa hotarati cine merita compasiune si cine nu.
Raspunde

sunteti fatalai

Acum 9 ani

chirila a avut dreptate mama lor de americani
Raspunde

Guta

Acum 9 ani

Vroiam sa fiu doar al 150-lea. Damn!!!!
Raspunde

alexia

Acum 9 ani

Daca este vinovat de acuzatille aduse va stabili justitia, nu cetateanul de rand la un taifas. Oricum sinuciderea lui denota instabilitate interioara. Cand si-a vazut amenintat imperiul si imaginea pe care le-a construit a vazut probabil ca nu mai are nimic. Si atunci...gata... Pana la urma daca ai bani si pozitie sociala nu inseamna ca esti cu adevarat puternic... Trist pentru el... si pentru cei apropiati...
Raspunde

@@@@

Acum 9 ani

D-zeu să-l ierte pt gestul necugetat! N-aș fi crezut că un om ce părea puternic și stăpân pe el precum Vonica să clacheze în modul ăsta,oricum,în ciuda tuturor speculațiilor de tot felul și probabil a ilegalităților financiare săvârșite de el și familia lui Sibiul și mediul de afaceri sibian a pierdut mult prin această dispariție tragică....să-i fie țărâna ușoară!
Raspunde

forzza

Acum 9 ani

17 milioane de nesimtiti de coate goale isi permit sa incurce coloanele oficiale?????? Fuck the sistem,hell is for millionaires, moarte hotiilor si voi cei care ii protejati prin simple comentarii,asta e soarta care o meritati
Raspunde

Oracol

Acum 9 ani

Ariton va sarii cu parasuta Udrea, dar Basescu il v-a impusca dupa aterizare pentru posibil adulter. Vonica pe semne ca a fost intr-un moment cand si-a dat seama ce a facut si ce poate urma. Asa se intampla cu cei care nu finanteaza din plin polii politici.
Raspunde

Alex

Acum 9 ani

Dumnezeu sa-l ierte!! Are nevoie de multe rugaciuni.
Raspunde

Alex

Acum 9 ani

record de comentarii. Nici Iohannis nu a strans atatea comentarii intr-un timp atat de scurt.
Raspunde

mvai...

Acum 9 ani

cum, s-a sinucis si Iohannis?
Raspunde

IO

Acum 9 ani

Dumnezeu sa.l ierte! Polisano ...imi spui si mie ce functie detii tu in Polisano? Din pacate pentru tine este vinovat si el si ceilalti 100%....din pacate asa se fac afacerile in romanica....muulti ar trebui cautati si interogati.A gresit ca s-a sinucis..si-a lasat familia intr-un mare rahat.
Raspunde

the joker

Acum 9 ani

ce il mai plangeti..ce il mai compatimiti...l-a durut in cot de voi toti toata viata lui...si l-a durut in cot si in moarte...nici de familie nu i-a pasat..si-a luat zboru si noapte buna! ..a creat joburi cu salarii minime..cu munca de ore peste ore...o pastila nu a dat gratuit unora care nu isi permiteau...o donatie la vreun centru de copii..de amarati..de bolnavi de cancer...era milionar in euro..si totusi s-a bucurat la sutele de mii din tratamentele de cancer...si huzurea si el si nevastasa si fisa si toti..traiau toti pe picior mare, iar va numarati maruntisu ca sa va ajunga de taxe...asa ca smiorcaiti-va...ce om a fost Vonica..ce ne facem fara el..ce ne facem, ce ne facem...de acuma, o sa iasa adevarul la iveala...o sa vb toti cei carora le era frica sa o faca pana acum...o sa vedeti cine a fost de fapt Vonica...si stati cu ochii mari...urmeaza si altii...care au furat destul..a venit timpul ca toti sa plateasca!
Raspunde

Someone

Acum 9 ani

Pt. Joker si ceilalti ca el: Va rog, nu va mai amestecati intr-o societate pe care nu o cunoasteti. E vorba de un om care a ajutat cu bani din buzunarul lui zeci de oameni, pe cativa ii cunosc personal. Si e vorba de bani grei. E vorba de un om care a dat de lucru la mii de oameni ai Sibiului. E vorba de un om pe care il cunosc personal de aprox. 15 ani, un om cu copilarie chinuita, un om care s-a autodepasit de nenumarate ori, un om care, sunt sigur, nu are nici o legatura cu inscenarile bucurestene menite sa il deposedeze de ceea ce a construit in 20 de ani. Viitorul apropiat imi va da dreptate. Pana atunci, Dumnezeu sa-l ierte!
Raspunde

the joker

Acum 9 ani

Ia uitati ce zicea pe site-ul Polisano...cica nu ar fi masurat succesul in numere...ca el vroia sa schimbe cursul vietii oamenilor in bine...rusine! \"Am inceput afacerile mele din pasiune, din dorinţa de a schimba în bine cursul vieţii pentru multe persoane, prin ceea ce puţini ştiu să facă. Succesul am ales să nu il măsor în numere, pentru că am pornit la drum cu sufletul deschis către ce consider etic şi responsabil în actul medical: calitatea serviciului, pasiunea către excelenţă şi încrederea acordată fiecărei persoane în parte.\"
Raspunde

the joker @ someone

Acum 9 ani

..nu ma erijez ca le-as sti pe toate..dar imaginea e clara pentru multi altii...ce daca a ajutat cu bani greu pe unii..cum zici...erau toti aceeasi mafioti...o fi ajutat si cu altele..influenta..spaga etc...dar de bolnavii aia de cancer ce zici? i-a ajutat si pe amaratii aia? foarte bine ca il cunosti, sper insa ca nu ai fost atat de apropiat ca sa fii implicat in afacerile lui...ca sa nu iti vina si tie randul zic...iar de inscenari nu mai vb...Vonica nu era un om mic ca sa cada la inscenari...si cu siguranta nu lua decizia de a fugi din fata responsabilitatii...nevinovat fiind...eu sa stiu ca nu sunt vinovat...cu atatia bani in banca...ma luptam cu ei toti..si daca muream..muream cu ei de gat! tu nu ai fi facut la fel?
Raspunde

Ana

Acum 9 ani

Nu il cunoasteti nici unul personal. Sa va fie rusine! A fost un om extraordinar cu un suflet de milioane, nu refuza pe nimeni care ii ceres ajutorul, intretinea 2000 de familii! Pacat ca a avut un moment de slabiciune. Sunteti naivi sa credeti ca el a bagat banii aceia in buzunar, sunt jocuri mult mai mari in spate, sau credeti ca CAS ul a fost pagubit cum se zvoneste. Statul fura cel mai mult, taie salarii, lasa oameni pe strazi. Omul asta nu putea concedia pe nimeni, avea un suflet minunat si a facut mai mult bine decat multi altii. Nu-i mai murdariti amintirea cu lucruri neadevarate. Odihneasca-se in pace!
Raspunde

Andrei

Acum 9 ani

Aproape 25.000 de vizualizari in doar 10 ore. Ma intreb oare ce stire pozitiva ar putea bate acest record.
Raspunde

forzza

Acum 9 ani

daca nu murea....mai spala niste bani cativa ani,imbogatea pe altii...fura statul in continuare,nu asta ar fi cea mai mare problema.Problema este ca voi contriuabili le luati aparerea hotiilor asta e dureros.In Romania infractorii sunt protejati si victimizati de 24 de ani incoace
Raspunde

the joker @ Ana

Acum 9 ani

..ete na...adica vrei sa spui ca nu a semnat nimeni retete false, ca totul e doar asa..sa-i inchida lui afacerile... eu cred ca esti si tu vreo sefa de filiala pe la bucuresti...si acum na..nu mai primesti bonusul pe targetul de retete...alea 2000 de familii sunt angajatii...unii partasi la schemele macabre...de restul care isi faceau treaba cu profesionalism, foarte bine..aceia isi vor gasi la o adica un loc de munca in alta parte..restul insa, sunt ca si capusele..
Raspunde

miki

Acum 9 ani

Munca acum 20 de ani l-a facut pe dr Vonica omul bogat deacum. A ajuns aici prin munca. Ca medic si om nu pot intelege cum educatia acestei familii si bogatia nu i-au oprit din a intra in aceste ilegalitati. Repet: din punct de vedere medical au creat servicii occidentale si au salvat vieti. Bogatia a venit dupa munca, in mod firesc. O bogatie meritata. Pacat de ceea ce s-a intamplat. Condoleante familiei.
Raspunde

Someone

Acum 9 ani

Joker, daca ai avea un pic de creier ti-ai da seama ca un om cu 100 milioane de euro avere nu s-ar preta la o afacere de 3 milioane. E clar ca ceva e putred aici. Daca tot esti din Bucuresti si le stii pe toate, poate ne spui tu. Cat priveste \"mafiotii\"pe care i-a ajutat Vonica, cei äsemeni mie\", erau niste amarati de soferi si infirmiere. Iti doresc o soarta mai buna.
Raspunde

Mm

Acum 9 ani

Pacat de familie.Dumnezeu sa-l ierte!
Raspunde

sibianca

Acum 9 ani

Vonica, un om cu suflet mare, ce a facut enorm bine, din bunatate si umanitate! Cu multi ani in urma, cand era un simplu medic de garda, a avut omenia si indrazneala sa-si roage colegii sa accepte internarea tatalui meu care era varstnic, cu pneumonie, forma grava. L-a salvat atunci. Dupa mai multi ani, tatal meu a fost salvat din nou, tot prin efortul domnului Vonica, ce a pus la punct un spital de talie europeana! Asemenea om in niciun caz nu ar fi profitat de pe urma bolnavilor de cancer! Avea bani, situatie materiala buna si muuuulta omenie!Sotia sa este la fel de buna si umana!E revoltator ca e arestata inainte de a exista probe suficiente! Ma doare sufletul de aceasta tragedie si ma revolta atitudinea justitiei, presei, televiziunii si a oamenilor care judeca fara ratiune sau fara dovezi indubitabile si, probabil, din multa invidie, rautate si placere de senzational! Rusine sibienilor care il acuza, cand atat de mult a facut aceasta familie pentru sanatea lor (spitale cu cei mai buni medici, farmacii, fabrica de medicamente, specialitatea farmacie la universitate) si pentru multele locuri de munca create! Rusine pentru oamenii acestei natii, care se iau precum turmele de oi, dupa acuze fara dovezi si deosebit de rautacioase! Ganditi oameni buni sau rai si fiti umani! Treziti-va la ratiune si umanitate! Ma doare sufletul pentru familia Vonica si natia bolnava de rautate, invidie si spirit de gloata! Sibienilor si nu numai, am pierdut un om mare, ce ar fi facut inca multe pentru Sibiu si chiar tara! Nu mai judecati, ci regretati, compatimiti si revoltati-va pentru pedeapsa nemeritata si prea mare pentru o familie ce a facut atatea eforturi pentru binele nostru!
Raspunde

BG

Acum 9 ani

Imi provoaca SCARBA toti acei care comenteaza despre tragedia familiei Vonica!!!..nu sunt altceva decat niste ratati si niste nulitati ai societatii in care traim..Un ultim omagiu celui care a fost un OM de o inalta tinuta morala si profesionala.Dumnezeu sa-l ierte!
Raspunde

the joker

Acum 9 ani

..daca sunteti atatia care spuneti ca nu este vinovatie in toate astea..atunci uniti-va..pe facebook..online pe unde puteti...iesiti in strada cu totii...si protestati..faceti procesul cat mai public, cu dovezi cu tot...aparati-i...ar fi fost bine sa fi facut asta inainte de moarte..macar ca suport...din partea tuturor celor care acum zic ca au fost ajutati..si ei si altii...altfel..degeaba dupa razboi se aduna vitejii...doar sa raspunda la comentarii contra..
Raspunde

bushido

Acum 9 ani

Constiinta, onoarea, bunul simt, poate ratacite pe parcurs, au revenit in forta. Un om lacom si egoist nu s-ar fi sinucis, asa cum nu se sinucid lichelele care devalizeaza Romania.
Raspunde

BG

Acum 9 ani

La aceasta ora tot Sibiul ar trebui sa fie in genunchi,in doliu,ptr pierderea lui Ilie Vonica..Oricum numele si amintirea domniei sale vor ramane prezente ptr multe generatii de acum incolo,ptr tot ce ne-a lasat si ptr tot ce a facut ptr acest oras si nu numai..Multumim din suflet Domnule Vonica!!!...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Raspunde

Tita

Acum 9 ani

Ms pt \"tăieri\"
Raspunde

Tita

Acum 9 ani

Tocmai ii multumeam omului care a înființat o clinica in care am fost operata cu \"brio\" dupa ce la stat ..nu se putea...si-mi exprimam regrete ..ca acel spital nu a putut face pentru el ...ce a făcut pentru mine......asta esta un motiv sa stergeti mesajele scrise????...
Raspunde

Tita

Acum 9 ani

Si Heloo Alin!!! Se pare ca ai personal care se bucura de \"rating\" nu de performanța in domeniu. si, cam șterg comentariile unui \"subiect\" de actualitate..
Raspunde

Tita

Acum 9 ani

Tocmai ii multumeam omului care a înființat o clinica in care am fost operata cu \"brio\" dupa ce la stat ..nu se putea...si-mi exprimam regrete ..ca acel spital nu a putut face pentru el ...ce a făcut pentru mine......asta esta un motiv sa stergeti mesajele scrise????...
Raspunde

lux

Acum 9 ani

La cat de destept a fost si a facut bani. . .atat de prost a fost de s a omorat. .
Raspunde

2 Iunie 2014

Acum 9 ani

Doctorului Ilie Vonica-Polisano, R.I.P. : https://www.youtube.com/watch?v=6eBBniJy0tg
Raspunde

did

Acum 9 ani

Ca sa te sinucizi, pentru a lasa averea unui copil ...dupa ce ai furat poporul >>>asta da PACAT! TOTUSI ..CUM SE FACE CA FIRMA ARE CONTROLORI SI TOTUSI SE FURA CA IN CODRU!!BANII POPORULUI. DACA TE UITI DIN SATELIT SI VEZI CASA ca este\"CAT UN HOTEL\" iti poti imagina puterea mintii cat de radiate este....de fapt DORMI INTR=UN PAT, MANACI LA O MASA , ETC TRIST DAR ADEVARAT!
Raspunde

bula@the joker

Acum 9 ani

santeti asteptat astazi la clinica polisano orele 13.00 ptr diagnostic si tratarea ranilor de la genunchii....P-S=in continuare pentru tine fara numar , sti tu ce :)
Raspunde

CC

Acum 9 ani

Orice.....dar nu asta nu asa ar mai fi avut atatea de facut pe aceasta lume,dar cine stie,cine poate judeca ?Doar D-zeu. Terminati cu comentariile negativiste,blazatilor si oameni fara discernamant,nu mai ridicati piatra. O rugaciune ,o floare ,o lumanare pt tot ceea cea a fost si va ramane un mare OM Dr.Ilie VOnica Sincere condoleante si D-zeu sa-l ierte
Raspunde

@the joker

Acum 9 ani

Ești penibil sau ești angajat de DNA ???? Nu ne mai polua spațiul virtual cu inepțiile și contrele tale absurde. Te crezi atoateștiutor !
Raspunde

Tugulan Petronel

Acum 9 ani

D-zeu sa-l ierte si fiti mai buni pentru tot cea facut in acest oras acest OM ar trebui omagiat nu hulit,pacat de cei care nu stiu decit sa urasca,mai devreme sau mai tirziu vor primi rasplata...
Raspunde

the joker

Acum 9 ani

da..sunt de la DNA. Si o sa va bag pe toti in puscarie! Unde o sa va plangeti in pumn de oftica si de invidie!
Raspunde

un ungur

Acum 9 ani

Domnul doctor Vonica ne-a fost patron o perioada de timp. In tot acest rastimp s-a tinut cu strictete de tot cu ce am cazut de acord la semnarea contractului. Peste acestea de la prima stringere de mina si dupa aceea la toate intilnirile de lucru tonul relatiei a fost dat de un umanism sincer manifestat in fiecare gest. Acest om ,in perceptia mea a fost un om onest, cu viziune ,mare putere de lucru, mult curaj si umanism, om adevarat. Dumnezeu sa il ierte, sa dea familiei putere de a prelucra aceasta tragedie si Romaniei mai multi oameni ca dinsul ! Condoleante familiei
Raspunde

Berghoff

Acum 9 ani

Mi-as dori sa mai vad alti asemenea afaceristi corupti si hoti ca apeleaza la nobilul gest de a se duce pe lumea ailalta... liviu tudor devalizatorul bancorex ar fi unul dintre ei... ***textuploader.com/9vew aici rade recunoscand ca e usor sa furi
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

Cei care aveti tupeul sa aruncati cu pietre sunteti curati ca lacrima si fara de pacate? Nu va este rusine sa batjocoriti si acum cand nu mai este un om oricine ar fi el? Singurul care ne poate judeca este Dumnezeu! Atata timp cat faceti comentariile care le faceti fara sa fiti in cunostiinta de cauza, nu dovediti altceva decat ca sunteti mai rai si mai vinovati de faptul ca ponegriti un om care nu a facut rau nimanui si a lasat ceva in urma sa. Dumnezeu sa il odihneasca ]n pace pe DR. Vonica! Multa putere familiei indoliate sa treaca peste toate aceste necazuri. Sincere condoleante!
Raspunde

sanda

Acum 9 ani

Din pacate se adevereste inca o data ca banii nu aduc fericirea ! D-zeu sa-l ierte , iar pe noi sa ne faca mai buni !
Raspunde

Andreea

Acum 9 ani

Ce bine ca aveti constiinta atat de curata voi cei care aruncati cu pietre!!! Ma intreb cati dintre voi v-ati facut analize la Polisano?Daca Doamne fereste ati avea nevoie se o intreventie chirurgicala deosebita,parca va bucurati ca aveti un spital privat....sau ca sotia poate naste in conditii normale!!!!!! Sa va fereasca Dumnezeu sa ajungeti sa aveti nevoie de serviciile clinicii Polisano!Ny stiu daca sunt vinovati sau nu,insa e inacceptabil ca adevaratii ai MARII HOTI ai acestei natii se ascun in urma unei imunitati parlamentare! e strigator la cer ca violatorii si criminalii sunt eliberati pt buna purtare iar cei ca Gica Popescu sau fam.Vonica,chiar si vinovati fiind,sunt arestati preventiv sau chiar inchisi,le mor rudele de suparare! Nu pot decat sa mai spun ca Dumnezeu aa aiba mila de sufletul lui si sa ii intareasca sotia si fiica!
Raspunde

om normal

Acum 9 ani

om normal@jokerNe-am intalnit si aici puslama frustrata.Pe tine chiar te privesc cu mila,pentru ca esti patetic ,enfatic si prost.Saracul domn Vonica a scapat de toate chinurile.Dar de tine cine ne scapa?Psihopati ca tine merita un singur indemn:MANANCI C...T!
Raspunde

om normal

Acum 9 ani

om normal@jokerNe-am intalnit si aici puslama frustrata.Pe tine chiar te privesc cu mila,pentru ca esti patetic ,enfatic si prost.Saracul domn Vonica a scapat de toate chinurile.Dar de tine cine ne scapa?Psihopati ca tine merita un singur indemn:MANANCI C...T!
Raspunde

tudor nicolae

Acum 9 ani

Domnule Doctor Sunt unul dintre sutele de copii nascuti in Sibiu datorita investitilor tale . Noi suntem ingerii tai .
Raspunde

mosu

Acum 9 ani

Dumnezeu sa-l odihneasca, a facut lucruri bune,........ si-a lasat ptr comunitatea Sibiana si nu numai............ spital, fabrica de medicamente si alte cateva...........Contemporani si urmasi ii pot multumi!!!!
Raspunde

super mosu

Acum 9 ani

sibieni, \"bungee jumping\"-ul fara coarda face buba mare de tot.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus