Duminică,
20.09.2020
Parțial Noros
Acum
10°C

De saptamana aceasta la Radio Impuls se asculta "Ideeotii"

17 Iunie 2014 16:13

„ Ideeoţii” este cea mai nouă emisiune radio difuzată la nivel naţional de Radio Impuls, produsă la Cluj şi transmisă în direct prin staţiile locale din Cluj-Napoca, Timişoara, Sibiu, Constanţa şi Bucureşti. Nouă emisiune a intrat în grilă de programe de luni, 16 iunie, în drive time, în intervalul orar 16:00 şi 19:00.

"Cea mai tare emisiune de radio, de la Coelio încoace”, cum o numesc cei care o produc, mizează pe o abordare aparte pentru segmentul audio-vizual al presei din România. Elementele satirice şi pamfletare, care caractezizeaza Ideeoţii, vor fi completate şi alimentate de prezenţa puternică în online.

"Ascultătorii pot contribui în timp real şi pot modifica structura emisunii, folosind reţelele sociale, prin intervenţii în rubricile intitulate sugestiv: Ghiolbani în trafic, AutoSelfie, Street Fashion, Info Trafic, Piesă cu miros de naftalină, Live cu Formaţia şi Tema Ideeoata a Zilei. În fiecare miercuri de la ora 18:00, David & Six Martini, cea mai cunoscută trupă de coveruri din Transilvania, este invitată permanent în studio", spun reprezentanţii Radio Impuls.

Ideeoţii este creaţia lui Dodo Mesaroş şi a lui Răzvan Rotiş, „două personaje cunoscute în Transilvania şi în mediul online datorită parcursului lor profesional”. Cei doi îşi propun să fie „cei mai fini critici ai cotidianului şi ai superficialităţi”.

Ideeoţii pot fi ascultaţi la Radio IMPULS în Cluj Napoca - 101,5 FM; Timişoara - 93,9 FM; Sibiu - 88,4 FM; Constanţa - 96,9 FM şi Bucureşti - 88 FM! şi online accesandwww.radio-impuls.ro.

Foto: www.bizbrasov.ro

Comentarii

3 comentarii

Yamiolaciok

Acum 6 ani

\"Ideeoţii\", adica \"sibienii\"
Raspunde

x

Acum 6 ani

cine asculta un astfel de post?
Raspunde

ovi

Acum 5 ani

Unde pot asculta colinda pe care ati difuzat-o zilele trecute , parca o canta K. hunor, ungurul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus