Miercuri,
01.02.2023
Parțial Noros
Acum
1°C

Sibiul Vesel debuteaza cu "Till Eulenspiegel"

Sibiul Vesel este prima campanie care își propune să readucă zâmbetul pe stradă, în piețe, în cafenele, în intreg Sibiul.

Astfel, în perioada 4 - 5 iulie campania debutează în Piața Mică, unde se va desfășura spectacolul ”Till Eulenspiegel”, de Charles de Coster în regia lui Gabriel Apostol.

Din distribuție fac parte Costin Butăroiu, Elena Dumitrescu, Mihai Bălăceanu, Ştefan Ştefănescu, Mihaela Brebinaru, Cristina Dumitra și Costel Dobrescu.

”Dacă Păcală al nostru ar fi trăit în Flandra, cu siguranță că s-ar fi numit altfel, poate Till, Till Buhoglindă. Till Buhoglindă, veșnicul hoinar, cel ”înțelept ca o bufniță“ care și-a promis că va schimba lumea. Când era copil a visat la o lume în care oamenii răi și urâți nu au ce căuta așa că toată viața a încercat să le arate tuturor cum sunt de fapt, ca o oglindă. Doar că Till al nostru le arăta oamenilor cum sunt în interior, urâți, zgârciți, lacomi sau răi. Pe niciunul nu iartă. Se vor schimba ei după ce își văd defectele? Asta veți afla doar la teatru. La teatrul de păpuși. Vă așteptăm să-l ajutați pe Till, să râdeți, să glumiți împreună cu el și poate să schimbați lumea”, spun organizatorii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus