Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Finala “Cupei de Minifotbal a municipiului Sibiu": organizatorii si-au pastrat trofeul

Echipa de fotbal a organizatorilor “Cupei de Minifotbal a municipiului Sibiu”, SC Pieţe SA, a izbutit să-şi adjudece propriul trofeu pus în joc, învingând în finală formaţia Takata, cu scorul de 4-1.

 “A fost o competiţie reuşită, având în vedere că suntem la prima ediţie. Toate cele 24 de participante s-au comportat exemplar, reuşind să ofere un fotbal de calitate celor prezenţi la competiţie. Suntem bucuroşi că echipa noastră, SC Pieţe SA, a câştigat turneul şi cred că am demonstrat pe teren că am meritat acest lucru. Am răsplătit munca depusă de participanţi prin cupe, medalii şi diplome, în timp ce echipa câştigătoare a mai primit un voucher de la firma Andu în valoare de 500 de euro”, au declarat organizatorii competiţiei, pentru Turnul Sfatului.

Competiţia s-a desfăşurat pe parcursul a două zile, sâmbătă şi duminică, astfel că stadionul municipal a găzduit prima ediţie a “Cupei de Minifotbal a municipiului Sibiu”. Cele 24 de echipe au fost repartizate în patru grupe, fiecare fiind formată din şase participante. Din grupa A a făcut parte SC Piețe SA, Administrația Finanțelor Sibiu, Marquardt, SC Apă Canal SA, Aquador, Thyssen Krupp Bilstein Compa. Ȋn grupa B au evoluat Takata, Poliția Locală Sibiu, Direcția Sanitar - Veterinară Sibiu, Eon Gaz, Energotehnica și Siemens. Grupa C a fost constituită din formațiile: SC Continental AG, Secția 1 Poliție Sibiu, delegația instituțiilor publice din Miercurea Sibiu, SC Balor Cons SA, Camera de Comerț Româno-Cehă, Rud Florian. În timp ce Grupa D a fost formată din ISU Sibiu, Poliția Rutieră Sibiu, SC Ambient SA, Dedeman Sibiu, Esarom și Obi.

Ziua de sâmbătă a fost alocată fazei grupelor, în timp ce a doua zi a fost desemnată meciurilor din fazele superioare ale competiţiei, disputate în sistem eliminatoriu. În finala mică s-au confruntat ISU Sibiu şi SC Continental AG, partidă care a avut nevoie de loteria loviturilor de departajare, pentru a se cunoaşte ocupanta locului al treilea. În timpul regulamentar niciuna dintre combatante nu a reuşit să marcheze, ambele anulându-se reciproc, însă, la loviturile de la punctul cu var, jucătorii echipei ISU Sibiu au avut nervii mai tari, reuşind să triumfe. Finala mare a fost una spectaculoasă, formaţia gazdă, SC Pieţe SA, a învins echipa Takata cu scorul de 4-1, la capătul unui meci cu două goluri frumoase, înscrise de cel care avea să câştige titlul de “cel mai tehnic jucător al competiţiei”, mijlocaşul echipei SC Pieţe SA.

În urma decernării premiilor, fiecare echipă a primit câte o diplomă de participare, iar echipele clasate pe primele trei locuri au fost răsplătite cu medalii şi cupe. La festivitatea de premiere a fost prezent şi primarul Klaus Iohannis, care a înmânat premiile reprezentanţilor echipelor, dorind să le mulţumească pentru participarea la această întrecere fotbalistică. Echipa SC Pieţe SA a ocupat locul I, fiind urmată de Takata, în timp ce poziţia a treia i-a revenit formaţiei ISU Sibiu. Pe lângă premiile câştigate la nivel de echipă, s-au mai oferit diplome individuale pentru cel mai bun portar, cel mai tehnic jucător, cel mai bun marcator, cât şi un trofeu “Fairplay”, acordat celui mai corect jucător.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

3 comentarii

sibiu

Acum 9 ani

o ruşine de articol fără date clare cu multe repetari.şi totuşi poate ne spune domnul iohanis cine a plătit chiria stadionului sau a fost gratis că cei care ne ridică maşinile sunt săraci.dar domnul ciolanis cum îl numesc miticii nu va da nici un răspuns că unde nu îi convin întrebările nu răspunde.poate vă răspunde totuşi pe la DNA împreună cu directorul de la pieţe.
Raspunde

@1

Acum 9 ani

Corect,sper să vină ziua judecății la parchet sau DNA pt toate șmecheriile și sifonările săvârșite de ani de zile de camarila mafiotă a lui chiolhannis-6 case.
Raspunde

cineva

Acum 9 ani

sa ne spuna organizatorii daca echipa lor au respectat regulamentul facut tot de ei!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus