Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
3°C

Cu Nicolle Stanese despre "Cine e «Dumnezeul» modei"

În ziua în care a împlinit 24 de ani, Nicolle Stănese a vorbit la Turnul Sfatului TV despre ”chinul” de a fi mamă, despre Sibiu Fashion Days, festivalul de modă ce a început astăzi în Sibiu, despre designeri, modă și Festivalul de Bun Gust, eveniment ce se va desfășura la sfârșitul lunii iulie, prezentat de realizatorul TV. 
Nicolle Stănese realizează la TVR emisiunea ”O țară mai bună” și spune că proiectul, la fel ca și alte evenimente în care este implicată în capitală, o ajută să apropie Bucureștiul de Sibiu. ”E o ambiție personală de a aduce Bucureștiul aici”, a spus Nicolle, legat de Sibiu Fashion Days, eveniment ce a început astăzi și a adus în Sibiu 18 designeri români. Printre ei, și Iulia Albu, cea care a comentat felul în care s-a îmbrăcat Nicolle la ”Eurovision”. ”Noi o să facem momentul și dacă plouă. Plouă, nu plouă, eu prezint evenimentul”, a mai punctat sibianca.
Legat de modă, Nicolle spune că deși organizează un festival în domeniu, ”trendul” în vestimentație e dictat de ceea ce te face să te simți bine. ”Cred că marii designeri sunt ”Dumnezeii modei”. Poate că acum se ia cineva de mine că port vesta asta pe care a făcut-o Ana, soacra mea, și eu sunt foarte mândră de ea. Dar dacă vine cineva și spune că nu se potrivește, eu îi răspund că nu mă interesează, pentru că mie îmi place, mă simt bine și atâta timp cât mă simt bine, totul e în regulă”, a explicat Nicolle.
 
Interviul cu Nicolle îl puteți vedea aici:
 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

11 comentarii

eugen

Acum 8 ani

dumnezeul modei... daca tineti neaparat si nu aveti alte cuvinte la indemana, va rog, fara majuscula!
Raspunde

Georg

Acum 8 ani

Perfect punctat, personalitate dincolo de conventia imaginii, pe care, totusi o promoveaza..Deci complex, nu linear: \" Dar dacă vine cineva și spune că nu se potrivește, eu îi răspund că nu mă interesează, pentru că mie îmi place, mă simt bine și atâta timp cât mă simt bine, totul e în regulă”, a explicat Nicolle.\"
Raspunde

ULOS

Acum 8 ani

Vai de capul ei ... mare vedeta. A fost o nulitate de prezentatoare la eurovision!
Raspunde

@ulos

Acum 8 ani

Ai perfecta dreptate,ptr.tine marile vedete sunt minune,guta, salam,qerida, parizer etc.si alte \"vedete\" fabricate de tv-urile de cacao.Ce-o cauta Nicolle intre atitia colorati chiar nu-nteleg.
Raspunde

toto

Acum 8 ani

S-a casatorit cu cine trebuie. Altfel ajungea chelnerita.
Raspunde

Laioș

Acum 8 ani

Da, da\' înainte de căsătorie era prietena unuia pe nume: Adi Bibu; cine-l cunoaște pe individ știe că nu-i chiar pe \"firul lui\", săracu are puțin retard... Așa că, conform proverbului \"spune-mi cu cine te însoțești...\", cam pe acolo-i și Nicole...
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Da, e o fetiță rea, când era mică nu voia nici lăpticu\'să și-l bea .
Raspunde

Mișoo

Acum 8 ani

O amintire frumoasă din clasa a opta: în fiecare pauză îi pompam lui Nicolle la dodoașcă de-i ieșeau ochii ca la melc.
Raspunde

Greșeli de ortografie :))

Acum 8 ani

Minutul 4.39 La Eurovision s-a străduit sa nu facă greșeli de ortografie .. ok ;)
Raspunde

hi, hi

Acum 8 ani

Tare asta cu \"greselile de ortografie\" in vorbire! :)))))))))))))))) Trei defecti...
Raspunde

toto

Acum 8 ani

S-a casatorit cu cine trebuie. Altfel ajungea chelnerita.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus