Luni,
28.11.2022
Cer Senin
Acum
-2°C

"La grande bellezza" printre filmele care vor putea fi vazute la Caravana Metropolis – Cinema in aer liber

„The broken circle breakdown”, „The deep”, „Kon-Tiki” şi „La grande bellezza” sunt filmele pe care sibienii le vor mai putea vedea la cea de-a III-a ediție a Caravanei Metropolis – Cinema în aer liber.

“În condițiile în care cinematografele în aer liber și grădinile de vară au dispărut sistematic după anul 1989, numărul cinematografelor a scăzut, iar în unele orașe nici nu există săli de cinema, Caravana Metropolis urmărește facilitarea accesului publicului la film, diversificarea ofertei de petrecere a timpului liber și a ofertei de film, prin prezentarea unor la importante festivaluri internaționale de film, precum Cannes, Berlin, laureate la Oscar, Globurile de Aur sau la premiile Academiei Europene de Film, dar care nu se bucură de o atenție deosebită în sistemul tradițional de distribuție, filme europene și producții independente care satisfac cele mai pretențioase gusturi, dar și pe cele ale necunoscătorilor”, spun organizatorii.

Filmele vor rula în Piaţa Mică, de la 21:30, pe un ecran gonflabil de 120 m² cu singurul proiector digital mobil din țară, de 17.000 lumeni.

Program:

17 Iulie 2014 21:30

The broken circle breakdown - Paradisul spulberat

18 Iulie 2014 21:30

The deep - Adancul

19 Iulie 2014 21:30

Kon-Tiki

20 Iulie 2014 21:30

La grande bellezza - Marea frumusete

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus