Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

"Last minute party" la cetatea Cisnadioara!

Gulaș, hanklich, suc de soc, jazz mixat cu ritmuri electro și un concert unicat oferit de soliști ai Operei din Brașov. În plus, vorbim de cetatea Cisnădioara, sâmbătă, la apus. ”Descoperă Sufletul Transilvaniei“ și comunitatea din Cisnădioara vă invită la evenimentul “Transilvania on Top - Sunset Castle”, organizat chiar la Cetatea Cisnădioara, sâmbătă 9 august, începând cu ora 19. 
Protagoniști vor câțiva soliști ai Operei Brașov, mai exact Nicoleta Chirilă - soprana, Asineta Răducan - mezzosoprana și Sena Ducariu la pian. În program vor fi arii și duete cunoscute din opere celebre ale marilor compozitori precum Verdi, Motzart, Bizet, Puccini. Gustul serii este dat de o porție de gulaș ardelenesc și un desert local: hanklich (prăjitură săsească) și suc de soc apoi jazzul ambiental va fi mixat cu ritmuri electro de DJ Marius Windt, iar după apusul soarelui cetatea va fi luminată în culori speciale. 
Participarea costa 45 de lei de persoană, copiii până la vârsta de 12 ani participă gratuit. Participarea se face în baza înscrierii confirmate la adresa de e-mail:  [email protected] sau la telefon 0733078273.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Regiunea STALIN

Acum 9 ani

opera din Iasov(Stalin) (na)dragi jurnalisti. inapoi la scoala !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus