Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
1°C

"Abstract“ se vede in Turnul Sfatului

Fotoclubul Orizont şi Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu îi invită pe sibieni în Turnul Sfatului, unde va fi vernisată expoziţia „Abstract“ semnată de artistul Bernardo Federico Neumann.

„Prezent la Sibiu în juriul care desemnează câştigătorii Salonului Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu, artistul argentinian Bernardo Federico Neumann va expune în Turnul Sfatului o parte din colecţia “Abstracción Surrealista”. Operele sale de artă nu sunt altceva decât expresia unui suflet luminos, pasionat şi plin de viaţă, fiind într-o continuă schimbare determinată de o relaţionare directă cu dorinţele publicului. Acestea pot fi descrise ca un stil abstract combinat cu o expresie ireală a lucrurilor care ne înconjoară”, spun organizatorii.

Expoziţia reprezintă unul dintre evenimentele organizate în cadrul Salonul Internaţional de Artă Fotografică, ediţia a XVI-a, Sibiu 2014.

Expoziţia va fi vernisată sâmbătă, 23 august, la 12:00, în Turnul Sfatului. Expoziţia rămâne deschisă publicului până în 31 august 2014.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus