Marţi,
16.08.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Cea de-a XII-a editie a Memorialului "Bebe Boboc" la rugby va avea loc ȋn acest week-end

Stadionul de rugby din Valea Aurie găzduiește, ȋn perioada 6-7 septembrie 2014, Memorialul "Bebe Boboc". Turneul amical se află la cea de-a XII-a ediție și reprezintă un omagiu adus celui mai important reprezentant al rugby-ului sibian, jucătorul şi, mai apoi, antrenorul Bebe Boboc. Totodată, meciurile reprezintă un bun prilej pentru toate echipele participante de a-şi măsura forţele şi de a avea un antrenament cu public înainte de începerea campionatului.

“Este o ediţie ȋn care vor fi prezente cluburi din Cluj, Alba, Braşov şi Sibiu, la nivel de tineret şi seniori. Avem o surpriză mare pentru publicul sibian, prin prezenţa campioanei naţionale de rugby feminin, care va face un meci demonstrativ”, a declarat Dan Magoş, organizatorul competiţiei, pentru Turnul Sfatului.

Meciurile din 6 septembrie vor ȋncepe de la ora 10:00, zi ȋn care se vor disputa meciurile din faza “grupelor”. Iar finalul zilei se va termina printr-un meci demonstrativ ȋn care jucătorii vor trebui să joace doar dintr-o singură atingere.

În ziua de duminică, 7 septembrie, vor avea loc “semifinalele” şi “finalele” turneului, ȋnsă organizatorii vor mai oferi şi alte surprize pe durata zilei: meci demonstrativ ȋntre echipa de “Old Boys” a Sibiului şi cea de la “U” Cluj, cât şi o partidă ȋntre componentele campioanei naţionale de rugby feminin.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus