Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

Patru tineri din Sibiu vor sa sara cu un ”strutifer” asamblat pe doua roti si botezat ”Berberita”

Cristian Popescu, Iulia Ban, Ștefan Sava și Iulia Aaron sunt patru tineri sibieni care formează una din cele 70 de echipe selectate din cele 500 înscrise să participe la Red Bull SoapBox. Cei patru tineri vor să fie declarați câștigători pentru”cea mai trăsnită goană” gonind pe un ”struțifer”. ”Cuvântul «berberiță» a fost cules dintr-un material video, având ca rădăcini două tipuri de animal: berbecuț și veveriță. În cazul nostru, acesta simbolizează denumirea de specimen înrudit cu struțifer”, arată cei patru sibieni.
În cadrul competiției care va avea loc la București, cei patru tineri vor să câștige și nu neapărat popularitate. ”Presupunând că traseul va fi împodobit cu numeroase obstacole, curbe, jaloane și la un moment dat spre final un miniramp, vom sparge gura târgului printr-un triplu-salt-mortal cu dublu-șurub. Sau, eventual, dacă asta nu ne iese, o să încântăm mulțimea cu un grandios spectacol zbuciumat de echitație pe berberiță”, arată cei patru.
Cursele Red Bull SoapBox, eveniment organizat pentru prima dată în România - după ce prima cursă a avut loc în 2000, în Belgia – se vor desfășura în data de 14 septembrie, în Capitală, pe Calea 13 Septembrie.

Foto: Redd Bull SoapBox

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

ionela

Acum 9 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde

Ioan

Acum 9 ani

Operatori online pentru toate judetele tarii! Aici oferim cele mai noi si mai performante joburi! Castiguri de 300 de dolari lunar! Munca e de doar 3 ore zilnic! Cerem doar seriozitate si cunostinte minime de utilizare a calculatorului. Solicitati acum detalii la email [email protected]
Raspunde

Teodora

Acum 9 ani

Oferta noua de locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si imediat! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza aici! Au fost trimise primele castiguri! Oferim dovada platii! NU e MLM! NU e joc piramidal! Lucrati lejer, ca operator online, 3 ore pe zi, si castigati lunar 300 dolari! Cand doriti detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus