Luni,
06.12.2021
Ceata
Acum
4°C

Cei mai cunoscuti artisti din Romania si un artist international pe scena Media Music Awards

În 18 septembrie, cei mai cunoscuţi artişti din România poposesc la Sibiu, pentru a concerta pe scena Media Music Awards din Piaţa Mare. Despre artiştii care urcă pentru prima dată pe scena Media Music Awards, dar şi alte surprize al ediţiei din acest an, într-un interviu cu organizatorul evenimentului, Tibi Marian.

Reporter: Artiştii cu cele mai difuzate hituri la radio şi cu cele mai văzute videoclipuri vor ajunge şi anul acesta la Sibiu. Pe majoritatea îi ştim, cine o să vină din noul val, două-trei nume care urcă pentru prima dată pe scenă Media Music Awards?

Tibi Marian: Într-adevăr toţi artiştii care au fost cei mai difuzaţi în ultimele 12 luni o să vină la Media Music Awards 2014. Trupa Maxim care a fost lansată la MMA 2013, Oana Radu, Nicolle Cherry, Amna, Lidia Buble, Adda, Ami, Akcent, Cargo şi 3 Sud Est o să fie pentru prima dată pe scenă Media Music Awards. Aşadar venim cu multe noutăţi.

Reporter: Ştiu că înaintea evenimentului, de la 18:00, va avea loc emisiunea MTV Media Music Awards Exclusive Preview, ce vor putea vedea sibienii înainte să ajungă în Piaţă Mare?

Tibi Marian: Începând cu ora 18:00 o să se transmită pe MTV momentul „Green Carpet”, sosirea artiştilor la eveniment şi interviurile date de către aceştia.

Reporter: 3rei Sud Est şi Amna vor concerta pentru prima dată la Media Music Awards, ce vor cânta la Sibiu? Vor aduce şi o melodie nouă?

Tibi Marian: Ca în fiecare an o să fie mai multe lansări de melodii şi videoclipuri, dar vrem să va surprindem cu aceastea.

Reporter: La "Fans Like Award”, singura categorie de la Media Music Awards la care publicul poate vota, cine este până acum pe primul loc?

Tibi Marian: Pe primul loc se pare că este Andra deocamdată, dar până în 15 septembrie se mai pot întâmplă multe. Chiar astăzi am lansat o nouă categorie unică în lume „BEST FAN”, această categorie oficială de la Facebook o să premieze cel mai mare fan, acesta urmând să primească premiul pe scena MMA de la artistul preferat.

Reporter: Este un avantaj pentru fani şi un dezavantaj serios pentru organizatori faptul că anul acesta nu se mai pot vinde bilete la evenimentele din Piaţa Mare?

Tibi Marian: Consider că de ambele părţi sunt avantaje şi dezavantaje, dar nu vreau să insist prea mult pe acest subiect. Important este că după o muncă foarte grea de un an de zile am reuşit să ne ţinem de promisiune şi anume să nu lăsăm această măsură să afecteze evenimentul în niciun fel.

Reporter: Câţi artişti vor cânta la Media Music Awards anul acesta şi câţi îşi vor lansa melodii pe scena de la Sibiu?

Tibi Marian: Aproximativ 30 de artişti cântă pe scena Media Music Awards anul acesta şi în premieră vă dezvălui faptul că o să avem din nou un artist internaţional, al cărui nume încă nu îl comunicăm. Ne-am dori ca în viitor să putem aduce mai mulţi artişti internaţionali.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

9 comentarii

sibian

Acum 7 ani

...vedete de carton majoritatea.Mai mult de 3 melodii nu canta live ca nu ii tine vocea.Bine ca sa inventat playback-ul
Raspunde

vasiladi

Acum 7 ani

anul trecut or confundat sibiul cu brasovul artisti inteligenti poate anul asta vor confunda sibiul cu munchenul
Raspunde

@@@

Acum 7 ani

vasiladi la cat de trasi/trase pe nas sunt la ce dracu sa te astepti?! adunatura de putoi inculti si drogati, cu foarte putine exceptii ! buna seara iasov si anul asta, va rog ! da\' IASOV sa fie nu altu\'... ;)
Raspunde

joseph

Acum 7 ani

Ba bilete poa\' să vândă, nimeni nu-i oprește, problema era să nu pună garduri. Timpii de difuzare nu reprezintă un criteriu de calitate muzicală ci doar de valoarea investiției făcute de un producător sau altul. Totul pare a fi o caricatură a festivităților americănești, de la numele \"artiștilor\" care maimuțăresc vedetele americane și până la covorul roșu. Nimic original, nimic valoros.
Raspunde

alin

Acum 7 ani

Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: alyn_robert12@yahoo.com
Raspunde

https://www.youtube.com/watch?v=UENXQaJritU

Acum 7 ani

razboinicul sibiului provocare
Raspunde

shane

Acum 7 ani

Kazi Ploae canta pe 13 in Alba Iulia...
Raspunde

@shane

Acum 7 ani

sa stii tu ca o sa cante Kazi Puloae live la taragotu cu barba .
Raspunde

ELENA

Acum 6 ani

ii ok pacina dar .....mie imi place Smiley
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus