Miercuri,
25.05.2022
Acum
0°C

Francezii vin sa "isi vada medicii" in Spitalul Polisano din Sibiu

Ambasadorul Franței în România se va întâlni la Sibiu cu președintele Societății Franceze de Chirurgie Cardiovasculară și Toracică din Franța, în cadrul unui eveniment organizat de Spitalul Polisano, al cărui director medical, dr. Viorel Costache, a devenit un extrem de apreciat specialist în chirurgia toracică tocmai în Franța (a devenit doctor în Științe Medicale la Universitateai Grenoble din Franța). Ambasadorul François Saint-Paul și medicul francez Marcel Dahan vor discuta și cu alți medici români formați în Franța și care activează în spitalul sibian, cel mai nou spital privat deschis la nou în țară.
”În cadrul Spitalului European Polisano s-au realizat deja mai multe premiere în  domeniul cardiologiei intervenționale, al chirurgiei cardiovasculare și al neurochirurgiei, iar, pe viitor, Ambasada Franței în parteneriat cu Universitatea «Lucian Blaga» din Sibiu, intenționează să se implice activ în proiectele derulate în această instituție, atât pe plan medical, cât și pe plan academic. Anul viitor, Clinica Polisano în parteneriat cu Ambasada Franței, Universitatea «Lucian Blaga» și Societatea Franceză de Chirurgie Toracică și Cardiovasculară vor organiza la Sibiu Congresul anual al medicilor rezidenți și specialiști din cadrul Societății Franceze, Președintele congresului fiind șeful secției de Chirurgie Cardiovasculară din Sibiu, dr. Victor Costache (foto)”, se arată într-un comunicat al Spitalului Polisano.
Vizita ambasadorului francez este programată miercuri, la întâlnirea cu acesta fiind anunțate mai multe personalități locale, printre care și rectorul ULBS, Ioan Bondrea, președintele ULBS, Constantin Oprean, și prefectul Ovidiu Sitterli.

Foto

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

doar un sibian

Acum 7 ani

da, daca ar mai fi ceva de zis, s-ar zice, asa ca: sincere felicitari!
Raspunde

unu ,

Acum 7 ani

bai de ce credeti ca la fortat pe vonica s-a se sinucida ce ati vrut s-a le faca concurenta la mitici si prieteni de casa a lui copy -paste ,uitativa ce grije are de sibiu ,ne tine cu cladiri si dotari de apraope 300 de ani ,ca s-a ne abureasca a dat niste maruntisi s-a vopseasca gardu si s-a schimbe 2-3 tigle ,si daca un sibian de al nostru [vonica ] a vrut s-a faca ceva bun pentr-u sibiu s-aupus pe tocat la el ,de alfel ca si pe carabukea ,astia cum s-a apucat s-a faca ceva pentr-u sibiu au venit mitici cu controale ,astia de la centru nu vad coruptia de citiva pasi deei dar o cauta in provincie la 300 de km ,felicitari post mortem lui vonica ca a construit asa ceva si la noi la sibiu ,asteptin continuare cel mai mare proiect construit in ultimi 50 de ani promis in campanie de jupinu judetului ,spitalu regional de urgenta ,s-au sa-l lase pe johannis si s-a nui mai bage cotite la copy -paste s-a nu indentifice terenurile ca de acea lau votat oameni nu s-a detracteze sibiul
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus