Duminică,
21.07.2024
Partial Noros
Acum
25°C

Intalnire cu sexologul Bebe Mihaescu la Libraria Habitus

Sâmbătă, 13 septembrie, de la ora 18:00, specialistul în sexologie Bebe Mihăescu îşi va lansa în Sibiu, la Habitus, volumul “Corp, sexualitate şi psihoterapie”, publicat de curând la Editura Polirom şi în ediţie digitală.

“Cum poate iubirea să vindece? Ce faci când vechi frustrări răbufnesc pe neaşteptate? Cum afli dacă în spatele fanteziilor tale nu se ascund de fapt abuzuri sexuale sau emoţionale aparent uitate? Bine-cunoscutul psihoterapeut Bebe Mihăescu răspunde la aceste întrebări, arătând cum diferitele experienţe de viaţă ne influenţează sexualitatea şi oferind soluţii practice pentru depăşirea inhibiţiilor, a temerilor sau a eventualelor trauma. Autorul propune tehnici de respiraţie, relaxare, hipnoză, autohipnoză, meditaţie, autoobservaţie, precum şi intervenţii corporale, de la tai chi şi yoga la exerciţii de stretching”, spun reprezentaţii Librăriei Habitus.

Vasile (Bebe) Mihăescu este conferenţiar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, unde predă psihologie medicală, psi¬hoterapie şi psihosexologie. Psihoterapeut de orientare experienţială şi hipnoterapie, Bebe Mihăiescu este preşedintele Asociaţiei de Psihoterapie Experienţială şi Hipnoterapie, vicepreşedintele Comisiei de Psihologie Clinică şi Psihoterapie – Colegiul Psihologilor din România. Membru al Uniunii Scriitorilor din România.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

Georg

Acum 9 ani

Fưte lumea, fưte.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus