Miercuri,
26.01.2022
Ceata
Acum
-6°C

Sibiul, la Campionatul Mondial de MMA - 2014. Ioan Vranceanu si Andrei Vasinca ȋsi doresc un loc pe podium

Doi sportivi de la Kudokai Atlassib Sibiu vor fi prezenți la Campionatele Mondiale de Arte Marțiale Mixte (MMA), ce vor avea loc ȋntre 10-12 septembrie 2014, la Minsk (Belarus).

Cei doi luptători, antrenați de către Adrian Mihai, sunt Ioan Vrânceanu, care va concura la categoria 65 kg, și Andrei Vasinca, prezent la 77 de kilograme. Aceștia fac parte din lotul echipei României, format din cinci luptători.

"Competiția este una mediatizată, unde vor evolua mai mulți luptători de primă mână. Cei 12.000 de spectatori, de la ediția precedentă, și faptul că renumitul Fedor Emilianenko face parte din Federația Internațională de MMA ȋmi confirmă spusele. Ne dorim să evoluăm la un nivel ridicat, sperăm la un loc pe podium. Chiar dacă ne aflăm ȋn faza incipientă, sperăm să repetăm evoluția din acest an, de la Cupa Mondială din Bulgaria, unde am câștigat patru medalii", a declarat Adrian Mihai, antrenorul Kudokai Atlassib Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Precedenta ediție a Campionatelor Mondiale de MMA, organizată de World MMA Association, s-a desfășurat în cadrul Jocurilor Sport Accord de la Sankt Petersburg (2013), fiind un adevărat regal al sporturilor de contact. - peste 8000 de spectatori au urmărit finalele Campionatului Mondial.

 

Sursă foto: contul de Facebook al lui Andrei Vasinca

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

Dacul Gerula

Acum 7 ani

Ioan nu Ion!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus