Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
10°C

Judecatoarea Laura Aurelia Popescu va conduce alegerile din judetul Sibiu

10 Septembrie 2014 16:44

Președintele Biroului Electoral de Circumscripție Județean Sibiu pentru alegerea Președintelui României este judecătoarea Laura Aurelia Popescu. Magistrat în cadrul Judecătoriei Sibiu, Laura Popescu, a fost desemnată președinte prin tragere la sorți, procedură în urma căreia a fost desemnată ca locțiitor al președintelui BECJ judecătoarea Luca Daniela Teofilia. În fine tot în urma tragerii la sorți care a avut loc miercuri, a fost aleasă ca membru al BECJ Sibiu judecătoarea Maria Dejugan.
Primul tur al alegerilor pentru desemnarea noului președinte al României este programat pe 2 noiembrie.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

vasiladi

Acum 6 ani

ceva buletine in plus?votam noi-stampleaza altii?
Raspunde

votant

Acum 6 ani

dupa modelu lui stalin nu conteaza cine voteaza ,conteaza cine le numara ,si daca nu va treziti astia de la pnl s-a vezi ce tepe va da psd ,ca astiasunt pe o mina chiar cu de ai vostri care la cel mai mic semnal se muta in barca psd ,stau cu bagajele la use precum ,haripa tariceanu ,atentie sporita ,astia de la psd voteaza si dupa ora 21 dupa modelu ,mihaela dragostea mea seara si dimineata s-a transformat intr-un fis cu contributia celui care acum vrea s-a aunga presedinte [ponta ] doamne fereste asta ne mai trebuie si atunci s-a vezi invazie de conationali de ai nostri din aia 5 000 000 care sunt pribegi in vestu europei ,si somaj la noi cu trei cifre ,votati cu capu nu cu matu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus