Vineri,
01.07.2022
Thunderstorm
Acum
31°C

Lectie de taekwon-do primita de la “King Of Taekwon-Do". Tomaz Barada a sustinut Stagiul International de Taekwondo Sibiu 2014

Multiplul campion european și mondial la arte marțiale, Tomaz Barada, a fost prezent la Sibiu, pentru a susține Stagiul Internațional de Taekwondo Sibiu 2014.

Eveniment organizat de PUMA Club Sibiu, în colaborare cu Federația Română de Taekwondo, ce a avut loc pe 20 septembrie, ȋn Sala “Transilvania”. Stagiul a cuprins un seminar tehnic, bazat pe antrenamente de luptă, prin intermediul căruia Barada a împărtășit sportivilor prezenți din vasta sa experiență sportivă.

„Evenimentul din weekend-ul acesta a fost cel mai mare stagiu de taekwondo organizat vreodată în țară și suntem mândri că am reușit să aducem la Sibiu un campion de talia lui Tomaz Barada, cu un renume la nivel internațional. Peste 150 de participanți din toate colțurile țării au luat parte la eveniment, depășind numărul de participanți prezenți anul trecut la stagiul susținut de Katia Solovey”, a declarat Ciprian Banea, vicepreședintele Federației Române de Taekwondo.

Supranumit “King Of Taekwon-Do”, Tomaz Barada este considerat o legendă vie in lumea taekwondo-ului și a kickboxing-ului, acesta deținând recordul de 84 de meciuri fară înfrângere.

Stagiul Internațional de Taekwondo Sibiu este o acțiune inclusă pe Agenda Sportivă a Municipiului Sibiu 2014 și susținută strategic de Consilul Local prin Primăria Municipiului Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus