Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
6°C

Pericol in Orlat: incendiu la o instalatie cu 1.000 de litri de combustibil

Peste 3 ore au lucrat pompierii ca focul izbucnit la depozit din Orlat să nu se răspândească la casele din localitate. Pericolul a fost cu atât mai mare, cu cât în depozit se afla şi o instalaţie cu 1.000 de litri de combustibil lichid. Combustibilul a ars rapid după ce a izbucnit incendiul, iar focul a fost cu greu stăpânit de echipajele celor şapte autospeciale ISU care s-au deplasat aseară în Orlat. Focul a fost sesizat la numărul de urgenţă 112 după lăsarea nopţii.

Chiar dacă pompierii au desfăşurat forţe impresionante, în urma incendiului au ars acoperișul unei magazii, instalația tehnologică cu aproximativ 1.000 de litri de combustibil lichid ușor, o autovidanjă, o autocisternă, 20 de eurocontainere şi un încărcător frontal. S-au deteriorat, din cauza temperaturii ridicate, 5 rezervoare cu emulsii slam cu capacitate între 30-100 mc. “Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca pericolul de explozie să fie limitat, fiind salvată o parte a depozitului unde erau colectate și depozitate temporar deșeuri periculoase și nepericuloase”, se arată într-un comunicat din partea ISU Sibiu.

Potrivit ISU, având în vedere că incendiul s-a produs la o firmă care reciclează deșeuri periculoase și nepericuloase, cauza probabilă a acestuia a fost efectul termic de la sistemul tehnologic folosit în separarea emulsiilor.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 513

Comentarii

7 comentarii

vasiladi

Acum 9 ani

ghise sufana sau altii din dinastiile de poiana poiana din romania
Raspunde

@1

Acum 9 ani

te doare tare prosperitatea poienarilor,aia se face prin foarte multa munca, libidinosule, aruncati numai cu invective, frustratilor, da bubele pe voi de invidie. Ba pe astia ca tine trebuiesc pusi la stilpul infamiei, din cauza voastra si mentalitatii voastre nu evolueaza tara asta, gindurile voastre sunt numai la furat, gestioneazati resursele performant , du regimuri de austeritate si munceste foarte mult , boule si vezi ca o sa ajungi mai bogat ca poienarii, da ce-mi bat capu cu niste dobitoci care au impresia ca noi furam, de aia ne imbogatim. Ba sunteti pe nicaieri, bubuie si pacane prostia in unii ca tine.
Raspunde

@1

Acum 9 ani

Banditii vin ca sa controleze zi si noapte sibienii ptr. ca nu inteleg formula de imbogatire. Ba pe voi nu va duce capu.Capu vostru e setat numa pe furt pe care il vede orice prost. JOS GHEARELE SI CONTROALELE DE PE SIBIENI, MERGETI ACOLO LA VOI CA PUTE DE CORUPTIE SI HOTIE, NU MAI TOT CONTROLATI, FURATI SI SABOTATI SIBIENII,NAPIRCI ORDINARE, NU INTELEGETI NIMIC DIN MENTALITATEA NOASTRA , ANALFABETI FUNCTIONALI PLINI DE PROSTIE..
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

\"colectate și depozitate temporar DESEURI PERICULOASE și nepericuloase\" + (alaturi) \"1000 l COMBUSTIBIL lichid\"___Combinatia este criminala si vinovatul/vinovatii merita ani grei de puscarie... Gazele emanate sunt \"nevinovate\"? Trimiteti mascatii sa-si faca treaba corect...ATMOSFERA este otravita si nimeni nu raspunde? De când este permisa iN lOCALITATE depozitarea de DESEURI PERICULOASE? De cand este permisa IN LOCALITATE pastrarea a 1000 l combustibil lichid? Si, mai ales, de cand este permisa ORIUNDE depozitarea de DESEURI PERICULOASE langa 1000 l combustibil lichid (d-apoi in localitate?!)
Raspunde

Ruxandra

Acum 9 ani

Oferta locuri de munca noi! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Oferim pe loc contract legal si dovada platii! Au fost acordate deja primele castiguri! NU e MLM si nici NU e joc piramidal! Veti castiga 300 dolari lunar, cu o munca de 3 ore pe zi, ca operator online! Pentru detalii mai multe, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Raspunde

@5 et.co

Acum 9 ani

Cunosti ca legea interzice forma de publictate pe care o faci in mod repetat tu si altii ca tine? Te invit sa te potolesti si sa respecti legile privind conditiile si spatiile de publicitate, protectia salariatilor (viitori) si a consumatorului!!
Raspunde

sebi

Acum 9 ani

Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus