Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Arte martiale: Bronz pentru Marius Dancu la “Taekwondo European Cup 2014". Sportivul s-a aflat la prima participare internationala

Sibianul Marius Dancu, aflat la prima sa participare la o competiţie internaţională, a reuşit performanţa de a câştiga medalia de bronz la „ITF Taekwondo European Cup 2014, Hungary”, desfăşurată la Budapesta, ȋn perioada 10-12 octombrie. Sportivul legitimat la Puma Club a concurat la categoria Luptă juniori – 75 kg. Puma Club s-a deplasat ȋn Ungaria cu un lot format din şapte reprezentanţi: sportivii Marius Dancu, Emanuel Matei, Dani Borcea și Dani Marginean, antrenorii Bibu Adi și Lazurca Alin și arbitrul Banea Ciprian.

ITF Taekwon-do European Cup 2014 este un eveniment sportiv de mare anvergură deschis tuturor cluburilor sportive, tuturor practicanților de taekwondo, nu doar reprezentanţilor echipelor naţionale. Un eveniment la care au participat delegații sportive din 29 de state ale Europei, printre care Austria, Cehia, Franța, Finlanda, Norvegia, Grecia, Israel, Italia, Belgia, Bulgaria, Ucraina, Slovenia, Belarus și România. Peste 600 de sportivi au intrat în competiție, junior și seniori, în total numărul de participanţi la eveniment fiind de peste 1000 de oameni, cu tot cu oficiali, arbitrii și antrenori.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

iulia

Acum 9 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! *** care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus