Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Ultima sedinta de Consiliu Local inainte de alegerile la care participa primarul: ”sa se intoarca sanatos”

Cu o medie de aproape două proiecte adoptate pe minut – ritm impus de mulți ani – ședința Consiliului Local Sibiu din luna octombrie s-a încheiat cu o urare pentru primarul Klaus Johannis, aflat în campanie electorală pentru alegerile prezidențiale. Cel care a considerat că este cazul să o facă este tocmai un fost contracandidat al lui Johannis din campania pentru Primărie. Consilierul Dragoș Floarea (membru PC, candidat din partea USL pentru Primăria Sibiu în 2012) a fost singurul ales local care a decis să îi ureze, în mod public, la final de ședință, succes lui Johannis. ”Cred că ar fi oportun să îi urez succes în alegeri, chiar dacă au fost uneori și divergențe asupra modului de conducere a acestui oraș. Îi urăm să se întoarcă sănătos peste zece ani, peste cinci ani sau peste o lună”, a fost mesajul lui Floarea (foto), la final de ședință.
Klaus Johannis, aflat în concediu fără plată, nu a participat la ședința Consiliului Local.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

17 comentarii

PRIMAR

Acum 9 ani

bau psd ,ati inceput campania la functia de primar ,ala din poza usl este cumva neam cu nelu de la judeteana ,ba puneo pe fodar ca in cazu ca ias a presedinte JOHANNIS tot german votam ca nu om vota de astia cu nepotismele si sabotarea sibiului ,va pregatiti lupilor ,va lasa johannis o primarie grasa si functionala voi acum numai la furat si angajat neamuri ,la munca nu cu mina intinsa la bani publici va facut pester 40 000 noi locuri de munca [johannis ] ,acolo la trei schimburi nu va mai foiti s-a fentati munca FODOR PRIMAR ,VREM CONTINUITATE NU STAGNARE CA LA JUDETEANA
Raspunde

ptr PRIMAR

Acum 9 ani

Apropo de neamuri, rude, priieteni ale rudelor FODOR e in top cu promovarea acestei categorii,vezi cine au fost promovati peste noapte laSoc de apa, Baia populara, Gradina ZOO si apoi mai vorbim de corectitudinea acestei doamne
Raspunde

F.G

Acum 9 ani

PSD-istii - ce poti sa le ceri ? atat stiu,atat fac . o gloata de inculti,spalati pe creier care nu au scrupule.Tehnicile de casa ale acestui partid : cenzurarea,manipularea,lansarea de lozinci mincinoase,jignitoare. Nu stiu cum unii oameni(daca se pot numi asa) pot fi simpatizanti ai acestei mizerii de partid numit PSD. Care din 89 incoace au vandut tara si au furat tot ce au putut din ea,nu uitati romani cum Nastase cu ai lui a vandut Petromul si multe alte bunuri romanesti ,Hrebenciuc si chiar socrul lui Victor Mickey Mouse , Ilie Sarbu a fost implicat in fapte de coruptie + alti 90% membrii din PSD. Si dupa toate acestea cum se poate ca niste persoane intregi la cap sa-i mai voteze. JOS PSD ! JOS HOTIA ! JOS MINCIUNA! Familia lui Viktator(Mickey Mouse): • V. V. Ponta - prim-ministru (PSD) * Daciana Sârbu-Ponta (sotie) - europarlamentar (PSD) * Ilie Sârbu (socru) - senator (PSD) * Rodica Cazanciuc (verisoara) - directoare la Tarom * Robert Cazanciuc (sotul verisoarei) - ministrul Justitiei (PSD) * Gabriel Oprea (nasul de la prima cununie si nasul de botez al primului copil) - vicepremier (UNPR) * George Maior (nasul de la cea de-a doua cununie si nasul de botez al celui de-al doilea copil) - director SRI * Cornelia Naum (mama) - actionara a unor firme abonate la contractele cu statul * Alexandra Ponta-Hertanu (sora) - actionara a unor firme abonate la contractele cu statul * Iulian Hertanu (cumnat / sotul surorii) - actionar si administrator al unor firme care au obtinut contracte de zeci de milioane de euro pe bani publici, multe fara licitatie. Si aici, adevaruri INCONTESTABILE. JOS PSD! JOS HOTIA! JOS INCOMPETENTA!
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Presedintele Traian Basescu a refuzat sa -l numeasca prim /ministru. Primul ministru Victor Ponta a refuzat sa /l numeasca prim -vicepriministru . In noiembrie 2014 romanii îl aleg presedintele lor.
Raspunde

@4

Acum 9 ani

Vise desarte liberalule ,iohannis intradevar era de viitor daca nu se baga in gasca hotilor ordinari portocalii ai lui blaga&co....asa si locul 2 e bun pt sas...nu canta imnul insa!
Raspunde

Sebi

Acum 9 ani

Johannis va ramane la Sibiu ! cu siguranta ! Cei ce gandesc putin treaba asta cu presedinte sa va da-ti seama ca primarul Sibiului este bun pt Sibiu si atat.
Raspunde

Marius

Acum 9 ani

Klaus Iohannis sa isi mute palatul de la Cotroceni la Brukenthal, guvernul de pana in 10 persoane in Sala Thalia si un Parlament de pana in 50 de persoane la Palatul Bibliotecii ASTRA. Doar asa vom scapa de parazitii coruptiei de pe Dambovita.
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Primarul sas a vândut copii romani!!! Președintele sas va vinde România!!
Raspunde

Ema

Acum 9 ani

Johannis va fi Presedintele pe care il asteptam de 25 de ani !!! Doamne ajuta !!!
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Băi, sibian, să fim serioși, nu era nici primar atunci, nici nu i-a vândut el, ci bunica lor, și-n al treilea rând, nu erau nici români, erau rășinareni.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

A, și încă ceva, sper s-o vândă cât mai iute Germaniei, sau Japoniei, dacă nu pe toată, batăr Ardealul.
Raspunde

werner david

Acum 9 ani

Hai Iohannis presedinte RO
Raspunde

sibian100%

Acum 9 ani

Hai Johanis,ce mai indemn ,ca la meci.Sa scoatem si punga cu seminte!Ce mai sustinatori are sasalaul!
Raspunde

Olteanca de la Vaslui, sibianca 1000%

Acum 9 ani

Ne scuzi...Heil Klaus WERNER ohannis !
Raspunde

Olteanca de la Vaslui, sibianca 1000%

Acum 9 ani

Ne scuzi...Heil Klaus WERNER Johannis !
Raspunde

@sibian, 8

Acum 9 ani

interesant, sasul a vindut copii deci va vinde Romania. dupa logica ta cu ponta stam cam asa: ponta l-a \"sinucis\" pe colegul sau procurorul Panait, deci ne va \"sinucide\" pe toti.
Raspunde

alex

Acum 9 ani

Pt.MARIUS.O idee geniala!Singurul dezavantaj e ca vor veni si multi oportunisti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus