Marţi,
14.07.2020
Parțial Noros
Acum
23°C

Elevii cu cele mai bune rezultate la olimpiade premiati de Clubul Rotary cu 10.000 lei

11 Noiembrie 2014 18:04

Cinci elevi de la Colegiul Național "Samuel von Brukenthal" Sibiu, Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” şi Colegiul Tehnic Energetic Sibiu au fost premiați în 10 noiembrie, de Clubul Rotary Sibiu pentru rezultatele foarte bune obţinute în ştiinţe exacte, la olimpiade şi la concursuri naţionale şi internaţionale.

Camelia Oprea, elevă în clasa XI-a la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” din Sibiu a obţinut premiul I şi a primit din partea Clubului Rotary 10.000 lei. „Anul trecut am luat premiul II şi de atunci am muncit mai mult şi am reuşit să urc o treaptă mai sus”, a spus eleva care a obţinut anul acesta medalia de aur la Olimpiada Naţională de Matematică.

„Doresc să mulţumesc clubului pentru sprijinul acordat acestor copii. E foarte important ca cineva să aibă încredere în ei. Premiul de anul trecut a motivat-o foarte mult pe Camelia, pentru că să ştiţi că performanţa înseamnă de multe ori numeroase sacrificii financiare, pe care părinţii nu îşi permit întotdeauna să le facă”, a spus mama Cameliei.

Locul doi a fost obţinut de Florin Mioreanu, de la Colegiul Tehnic Energetic Sibiu, care a fost răsplătit cu 2.500 lei, iar locul III i-a revenit lui Sandro Hanea, care a primit un premiu în valoare de 1.500 lei.

Elevii Cristian Matei şi Mădălina Năvar au primit menţiuni şi vor beneficia de o tabără internaţională Rotary.

De anul acesta, Clubul Rotary a instituit o bursă nouă – Bursa Ilie Vonica, care se va acorda la fiecare ediţie unui student la Medicină. Luni seara, prima bursă a fost înmânată Ioanei Dobrotă, studentă în anul I la Facultatea de Medicină din Sibiu.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus