Marţi,
06.12.2022
Innorat
Acum
7°C

Selectie pentru muncitori la recoltat mazare in Danemarca

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează, în decembrie, la Slobozia, o selecţie pentru culegători de mazăre în sectorul agricol din Danemarca. Angajatori şi consilieri EURES danezi vin în România pentru a intervieva candidaţii. Sunt oferite aproximativ o sută de locuri de muncă pentru recoltarea mazărei în estul insulei Funen Oerbaek.

“Culegătorii vor lucra în Danemarca, între 20 mai - 10 septembrie. Vârsta minimă este 18 ani. Muncă fizică grea, indiferent de climă. Experienţa în munca agricolă constituie un avantaj. Lucrătorii trebuie să fie motivaţi şi flexibili în privinţa programului. Se impune toleranţă, respect pentru colegii din echipă, onestitate, responsabilitate în toate situaţiile, atitudine pozitivă pentru dezvoltarea abilităţilor şi contribuţie pozitivă în cadrul echipei. Mai multe informaţii despre muncă se gasesc pe website-ul www.greenpeas.dk. Se cer cunostinţe nivel mediu de limba engleză”, spun reprezentanţii AJOFM Sibiu.

Plata muncii este în funcţie de cantitate. Salariul este în jur de 0.6 euro net/kg +12,5% bani de concediu. Impozitul şi contribuţiile sociale se vor deduce din salariu conform legislaţiei daneze. Mai multe informaţii despre impozite se găsesc pe: http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=44252&vId=0&lang=US. Transportul dus-întors România-Danemarca este responsabilitatea lucrătorului. Informaţii despre cazare şi transport se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk.

Programul de lucru este de şase zile/săptămână, în medie 30-40 ore de lucru pe săptămână. Munca începe dimineaţa devreme şi se termină în jurul prânzului. Candidaţii trebuie să trimita un CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de email: work@greenpeas.dk.

Termenul limită pentru trimiterea aplicatiilor este 1 decembrie 2014. Instrucţiunile de aplicare se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk. Preselecţia persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin email de angajator. Invitarea la selecţie se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul AJOFM Ialomiţa. Selecţia va avea loc în a doua decadă a lunii decembrie 2014, la Slobozia. Detaliile referitoare la data, locaţia şi programul selecţiei vor fi trimise doar persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

De asemenea, persoanele interesate trebuie să se înregistreze şi în evidenţele AJOFM Sibiu, strada Morilor, numărul 51 A, etaj 4,camera 440 (consilier EURES d-na Viorica Pastor), tel. 0269.21.08.82 interior 119 şi 0269.23.77.19, iar actele necesare pentru înscriere sunt următoarele:

- copie BI./CI sau copie paşaport cu valabilitate de minim şase luni;

- CV model EUROPASS în limba engleză;

- cazier judiciar în original care să ateste că nu au antecedente penale (termen de valabilitate şase luni);

- adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea ,,clinic sănătos”;

- o poză tip paşaport.

Foto: www.ultimele-stiri.eu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

lacatus nicolae dorel

Acum 8 ani

salut sunt dorel as vrea sa lucrez si eu la adunat mazare in danemarca si cand este plecarile si ar trebui si limba engleza ca pentru nu stiu sa vb engleza
Raspunde

@lacatus nicolae dorel

Acum 8 ani

acu se pleaca la cules castraveti cu cųru, te bagi ?
Raspunde

ciobanu iulia

Acum 7 ani

eu si sotul meu am depus cv pt danemarca dar deocamdata asteptam,nu ne-a contactat nimeni.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus