Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Iohannis, in aceasta seara: "Victor, ai vazut ca se poate?!"

Președintele ales al României, Klaus Iohannis, s-a relaxat în această seară la o partidă de tenis în Sibiu. Parteneri i-au fost Mariu Vecerdea, patronal clubului de tenis Pamira și tenismenul Victor Cornea. Sportivul a postat pe pagina sa de facebook o fotografie alături de președinte. A și comentat: ”Azi la Tenis Club Pamira din Sibiu, am avut privilegiul sa fac primul antrenament într-o Românie altfel, chiar cu noul Președinte, Klaus Iohannis. Finalul antrenamentului a venit cu cele mai simple și motivaționale cuvinte: "Victor, ai văzut că se poate!", scrie tenismenul. 
Victor Cornea are 21 de ani și ocupă poziția 957 în clasamentul ATP.
 
Foto: pagina personală de facebook a lui Victor Cornea

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

aha

Acum 9 ani

acum incepe Supermanul sa se dea sportiv ca Putin si apare in chiloti. Jenant!
Raspunde

WTF!...HA HA HA!

Acum 9 ani

Tare asta cu sasalaul mitic de la Cotroceni ce s-a relaxat cu amicul lui sifonar la banii sibienilor-vecerdea-bai ~tenismenilor~ chiar n-aveti simtul penibilului in voi??...bleahh...zum kotzen...sa inteleaga si noul prezidente !!!
Raspunde

@1,2

Acum 9 ani

sa-si sugeti sosetele alea lungi si albe! amandoi! urgent! si poate crapati dracu si de ciuda in timp ce o faceti! gunoaie...
Raspunde

tenis

Acum 9 ani

acum lasati frustrarile ,dupa ce a fost votat de 7 000 000 de ramani +500 000 din diaspora .are si johannis dreptu la o relaxare la cita lupta a dus cu media aservita si pupincurista ,acum a fisait totu si cu copii tradicati cu casele si totu ,acum dupa cele 6 case 10 ani a primt si un palat [cotroceni ] ,deja sefu vostru [ponta s-e si vedea in samtuasele camere si dormitoare cu tot familonu acolo ,ce sa-i faci nu este penrtru cine se pregateste este pentru cine se nimereste ,rabdare 15 -20 de ani trece repede ,e greu s-a suporti infrngerea ,dupa ce ai stat relaxat si ai mincat vreo 4-5 saci de pop corn,s-a vazut ca reabilitarea lui ,melescanu a fost de prost agur mreformativa si gatati cu coardele batrine educate dupa sistemu comunist ,ba gata suntem in ue de 7 ani ,s-au de ce credeti ca conationali nostri din diaspora au votat masisiv ,johannis ,aia au vazut cu ce se maninca democratia ,pe aia nu-i cumperi cu un litru de ulei si niste galosi de cauciuc ,acolo si aia din cel mai indepartat catun are ce nu avem noi la oras ,s-a nu mai vorbim la sate
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

@92.82.66.29, zis și 77.180.27.212 sub acoperire, Băi, sconcsule, vezi că ți-a ordonat șeful tău, ponta, să vă abțineți o vreme, să faceți un mic pas înapoi și economie de otrăvuri, dar văd că-ți produce glanda în exces, și cum ai vezica miculuță, nu te poți abține să nu dai câte un jet.
Raspunde

Magda

Acum 9 ani

FELICITARI FAM: JOHANNIS !
Raspunde

Adi

Acum 9 ani

Sunteti niste frustrati cei care tot comentati atata la adresa lor, nici nu stiti cat de bine si relaxant e pentru cineva sa practice acest sport nobil! Domnul Johannis nu joaca tenis doar de ieri, ca sa dea bine in poza. Ce credeti ca ar fi trebuit sa faca? In loc sa stati si sa comentati faceti cel putin 30 minute de miscare pe zi si poate o sa ii intelegeti.
Raspunde

io

Acum 9 ani

frustrati judetului si totodata bolsevici zero proiecte , cum ar fii Cindrea , unde sunt acum ?sunt mandri ca sunt sibieni ?nici macar un minim bun simt sa felicite castigatorul indubitabil...pregatiti-va iesirea rusinoasa pe 2016...
Raspunde

Dorel

Acum 9 ani

Oferta de munca extrem de serioasa! Câştigurile sunt garantate! Căutam operatori online care vor sa câştige cel puţin 300 de dolari lunar, cu o munca uşoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteţi textul \"Info\" la adresa de email: ***
Raspunde

Inima Romaniei

Acum 9 ani

Felicitari D-le Johanis, m-am rugat la D-zeu, nu la popi, sa reusiti si D-zeu si toti romanii de caracter mi-au indeplinit dorinta. Faceti mult sport, ca sa fiti in forma multi , multi ani,fiindca Romania si romanii au nevoie de D-stra. \"Mens sana in corpore sano\", aceasta zicala o cunosc toti cei care citesc si doresc sa invete adevaratul sens al vietii, iubirea fata de semenii tai. Va doresc multi ani fericiti alaturi de sotia D.stra.
Raspunde

Georg:__Felicitari pentru TITLU

Acum 9 ani

Felicitari pentru TITLU...Cine nu pricepe, treaba lui...Tot articolul e numai umplutura pentru a SUSTINE TITLUL...EXCELENT, daca va ganditi ca in NET apare titlul peste tot...buna ironia....
Raspunde

gărboveanu pentru 1și 2

Acum 9 ani

Am sperat că frustrările și invidia au o limită!dar ma-m înșelat.Prostia unori oameni nare limită.Ponta a înțeles mesajul pentru următorul timp.Ar fii bine să tăceți.
Raspunde

@12

Acum 9 ani

Ar fi bine sa mai treci pe la scoala ,analfabetule,nu stii unde se pune cratima si folosesti in exces litera i ,de specimene de avocati agramati ca tine nu cred ca are nevoie herr klaus...punct.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus