Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Peste 460 de posturi vacante in judet

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu îi anunţă pe sibienii aflaţi în căutarea unui post vacant, că angajatorii din judeţ le pun la dispoziţie 461 de posturi. Cele mai multe sunt disponibile în Sibiu (264), Mediaş (179) şi Agnita (18).

„Din totalul locurilor de muncă, 69 se adresează persoanelor cu studii superioare - agent contractări şi achiziţii, agent servicii client, analist cumpărări, consilier administraţie publică, director economic, fizician, inginer chimist, inginer textile, inginer electronist, inginer mecanic, inspector administraţie publică, psiholog, programator, şef birou, subinginer mecanic, şef serviciu instituţie publică. Restul de 392 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, reprezentanta AJOFM Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus