Marţi,
03.10.2023
Cer Senin
Acum
21°C

Stille Nacht la Targul de Craciun

Concertul de colinde al Grupului Vocal Acapella a devenit deja o tradiție pentru orașul Sibiu. Toate concertele susținute de Acapella au fost unite anul acesta sub denumirea „Bucuriile Muzicii”. După concertele de Florii, care au adus atmosfera sărbătorilor pascale în casele sibienilor, soliștii grupului revin la Sibiu împreună cu magia sărbătorilor de iarnă.

Concertul Stille Nacht va include o serie de cântece și colinde tradiționale de Crăciun. Repertoriul va conține atât colinde tradiționale românești cât și interpretări ale colindelor internaționale.

„Interpretarea Acapella și a lui George Miron aduc o abordare proaspătă a acestor cântece de sezon atât de îndrăgite de fiecare dintre noi”, spun organizatorii evenimentului.

Alături de soliștii grupului vocal, pe scenă vor urca și două dintre elevele care au participat în tabăra de vară organizată de Acapella la Cisnădie.

„Copiii vă vor încânta cu ceea ce au învățat timp de o săptămână în această tabără. Sunt convins că vocile lor vor surprinde și vor crea o atmosferă magică”, spune George Miron, dirijorul Grupului Vocal Acapella.

George Miron va susține alături de Acapella un recital în care va interpreta în premieră două piese potrivite cu evenimentul și spațiul din Piața Mare, una dintre acestea este „Iarna”, scrisă de Andrei Tudor și interpretată de artiști ca Nico, Monica Anghel, Gabriel Cotabiță, Marcel Pavel , Vlad Miriță, Luminița Anghel, Laurențiu Dinu și Alina Eremia.

„Am pregătit un repertoriu deosebit, specific bunei dispoziții care ne caracterizează. Vom avea multe piese tradiționale interpretate însă într-o manieră modernă dar și melodii de Crăciun din repertoriul internațional”, mai spune George Miron.

Concertul va avea loc în 14 decembrie, de la ora 19:00.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

2FiG6kL6xK

Acum 8 ani

Rosey PattersonOctober 19, 2012We taught this song at my chcruh in Birmingham just last Sunday! It's obviously early days, but the comments from the congregation have been overwhelmingly positive so far. I agree that it is a good combination of excellent words and a good tune (though slightly reminiscent of aha!) I also felt the congregation picked it up very quickly, a sign of a good corporate song. I like the idea of teaching the harmony might try that sometime.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus