Vineri,
18.06.2021
Innorat
Acum
18°C

Trei strazi din Sibiu raman marti fara apa

Apă Canal anunță că pentru efectuarea unei lucrări de cuplare a noii rețele de distribuție a apei pe strada Oțelarilor, între Stația de oxigen și strada Principatele Unite, marți 16 decembrie, între orele 8:00 – 18:00 se va întrerupe furnizarea apei potabile în perimetrul delimitat de străzile Henri Coandă -Mașiniștilor - Ecaterina Varga - acces autostradă Compa.

“Lucrările sunt efectuate de către SC Universal Business SA Sibiu în cadrul proiectului “Modernizare străzilor Măgheranului, Calea Gușteriței, Macaralei, Oțelarilor”, finanțat de Primăria Municipiului Sibiu. Apă Canal va pune la dispoziția consumatorilor o autospecială cu apă menajeră care va staționa pe strada Oțelarilor, zona Petrom”, spun reprezentanţii Apă Canal.

Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0269-222777 şi Telverde 08008202202.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

E2MnufNQ

Acum 6 ani

pai, cred ca-i simplu: rulgea de 3 simpla se aplica numai in ingineriile ingineresti. ce descrii tu este o inginerie financiara, tipica contabililor de la Guvern. diferenta dintre 25% si 8% ai s-o gasesti in cresterile salariale ale vreunor smecherasi din agentiile statului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus