Vineri,
23.04.2021
Partial Noros
Acum
14°C

Spectacolul european din Sala “Transilvania" a luat sfarsit. Volei Alba Blaj a ratat calificarea in sferturile Cupei CEV

Volei Alba Blaj, formaţia care a disputat meciurile europene de pe teren propriu în Sala “Transilvania” din Sibiu, a fost eliminată de către echipa poloneză Tauron MSK Dabrowa Gornicza, în faza optimilor de finală ale Cupei CEV.

Chiar dacă echipa antrenată de Darko Zakoc s-a impus, în această seară, la Sibiu, cu scorul de 3-2 ( (25-19, 20-25, 25-12, 20-25, 19-17), aceasta a pierdut calificarea în “sferturi”, deoarece în Polonia a fost învinsă cu 1-3, iar pentru a se califica avea nevoie de o victorie cu 3-0 sau 3-1.

Susținută frenetic de peste 1.300 de spectatori, ce au creat o atmosferă electrizantă în Sala “Transilvania” din Sibiu, formaţia din “Mica Romă” a fost aproape să remonteze diferenţa din partida tur. Fetele de la Volei Alba Blaj au condus cu 1-0 și 2-1, însă au pierdut în al patrulea set, set ce a înclinat decisiv balanţa în favoarea polonezelor. 

Din postura de debutantă în întrecerile continentale, Volei Alba-Blaj a eliminat vicecampioana Elveției Volley Koniz, în şaisprezecimile de finală ale Cupei CEV și a fost scoasă în optimi de mult mai galonata Tauron MKS Dabrowa Gronicza, care a făcut a doua victimă consecutivă din România, după ce a eliminat-o şi pe Dinamo în faza şaisprezecimilor de finală.

Volei Alba Blaj a evoluat în Sala “Transilvania” din cauză că sala din Blaj nu a fost omologată de Confederaţia Europeană de Volei pentru organizarea meciurilor din Cupa CEV.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

2 comentarii

sibian

Acum 6 ani

domnule jurnalist,de cate ori ati fost in sala Transilvania? Sala are acum (dupa ce a fost \"mutilata\"in era Dicu)cca 1600 locuri pe scaune!!Iar sala a fost jumatate plina(sau goala....).Puteti face o mica socoteala !
Raspunde

vio

Acum 6 ani

Oferta lucru la domiciliu! Tot mai multi oameni sunt multumiti, pentru ca oferim imediat CONTRACT DE MUNCA legal si dovada platii! Primele plati au fost trimise! Seriozitatea noastra este absoluta! NU e vorba despre MLM sau despre ***! Lucrati 2/3 ore pe zi ca operator online si castigati 300 dolari lunar! Pentru detalii, *** ”Info” la adresa de email: gijuviorel@yahoo.com
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus