Luni,
15.08.2022
Cer Senin
Acum
21°C

Teatrul Gong participa la cel de-al VI-lea Carnaval International al Copiilor de la Venetia

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu va reprezenta România la Carnavalul Internațional al Copiilor de la Veneția printr-o serie de cinci reprezentații cu spectacolul „Greierele aproape faimos / Il grillo quasi famoso”, care vor avea loc în perioada 8 - 13 februarie.

„Greierele aproape faimos” este o producție cu marionete și actori la vedere, ce îi va încânta pe cei mai mici prin aventura muzicală a unui greier hotărât să își implinească visul de a cânta, prin muncă şi perseverenţă. Spectacolul Teatrului Gong va fi prezentat în limba italiană și va avea loc la spațiile Arsenalului din Veneția (Corderie dell'Arsenale). Din distribuția spectacolului fac parte actrițele Mihaela Grigoraș și Monica Baldea. Producția teatrului sibian are o durată de aproximativ 50 de minute și este recomandată copiilor cu vârsta între 3 și 12 ani.

Evenimentul este organizat de Institutul Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia şi Teatrul pentru Tineret şi Copii „Gong” din Sibiu, cu sprijinul Institutului Cultural Român din Bucureşti, la invitația organizatorilor Bienalei de la Veneţia.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus