Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Vicepresedintele Sovaiala se plange ca nu are de lucru, desi ”dimineata la opt fara 20 sunt la serviciu”

Vicepreședinte al Consiliului Județean Sibiu, Constantin Șovăială, a explicat care sunt atribuțiile sale în noua funcție: ”Actualul președinte le-a spus colegilor, chiar în prima mea zi de lucru că nu deleagă niciun fel de atribuție și directorii să meargă direct la dânsul, pentru că el vorbește direct cu el”, a declarat Șovăială la emisiunea Raluca și Răzvan. 
Șovăială a vorbit și despre timpul petrecut la birou, în noile condiții de muncă.  ”Eu, dimineața la opt fără 20 sunt la serviciu, sunt fruntaș. Tot timpul am treabă. Am lipsit doi ani, trebuie să mă reactualizez, s-au mai schimbat oamenii, proiectele, structura relațională între oameni și povestesc. Oricum trebuia perioada asta, dar nu e firesc. Dar totul e trecător”, a spus vicepreședintele CJ Sibiu. 
Relația pe care a avut-o în mandatul trecut, când președinte al instituției era Martin Bottesch este regretată de liberal. ”Pe vremea cealaltă totul era transparent. În orice decizie pe care o lua ex-președintele Bottesch se consulta cu mine și cu celălalt coleg, Banciu. Punct. Absolut tot. Indiferent de subiect, de gravitate. Știam că am un șef care ia toate deciziile transparent, public”. 
Constantin Șovăială l-a înlocuit în funcție pe fostul vicepreședinte Ioan Banciu (PSD), după ce la nivelul Consiliului Județean Sibiu s-a constituit o alianță între PNL (PDL și PNL) și FDGR. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

22 comentarii

anabell

Acum 9 ani

Pai normal ca Cindrea sa controleze totul,cred ca are vre o teama de a nu vedea D.nul Sovaiala ce mismasuri a facut cu Banciu! Este un fel de Ceausescu!! Ii place sa iese prin oras sa se plimbe ,sa se laude la oameni ca vezi Doamne ce mult suflet a pus el !!Dar nu le arata oamenilor ce mult a bagat in buzunar!!De aceea nu vrea ca noul coleg d.nul Sovaiala sa nu vada ce a facut el in toti acesti ani!!Nu i place controlul d.nului Cindrea!!Se crede nemuritor...Ar fi cazul sa se retraga in pasi de vals,sa faca loc unui alt om care este in stare sa lucreze si cu ceilalti colegi!\"Asa cum spune d.nul Sovaiala...Transparent\"Ce exemplu sa i a oamenii de la un om care are probleme cu Justitia !!!Asa ca...Pa d.nul Cindrea !!lasa locul altcuiva....
Raspunde

LINISTE

Acum 9 ani

DNA-ul de la Sibiu, oare cand se trzeste? de unde a luat Cindrea Nelu banii de a cumparat atatea spatii comerciale? Cine e in spatele piticilor Bota? Cine le-a dat intreprinderile pe mana?
Raspunde

nelu

Acum 9 ani

dute cindrea esti penibil
Raspunde

gritu

Acum 9 ani

sa o iei si pe maturatoarea steliana rusine
Raspunde

maricuta

Acum 9 ani

ce zici de parc selijmbar dl cindrea si mimea
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

nu are de lucru pentru ca habar nu are ce inseamna \"a lucra\"!!!
Raspunde

xx

Acum 9 ani

sovaiala \"curat \" mai e - si \"transparent\"
Raspunde

torente

Acum 9 ani

cum nu este de lucru ,este plina piata mare de crisme si baruri ,si programu incepe o data cu cel de la cj ,acolo la crosetat cite doua -trei berici si alte materiale de lucru
Raspunde

Vasile

Acum 9 ani

Ma amuza comentatorii de carton, acesti \"aparatori\" ai democratiei care toata ziua injura acuzand pe altii ca nu respecta democratia. In primul rand, respectati voi bunul simt si democratia, dupa care, poate, deschideti gurita si acuzati. Hai pa!
Raspunde

misa

Acum 9 ani

Dl. Sovaiala este un om corect cu bun simt il cunosc de foarte multi ani, ca orice om nu poti sa fi perfect dar nu sunt de acord cu pozitia dansului de a prelua functia unui coleg la sfarsitul unui mandat iar acel coleg era unul dintre oamenii muncitori ai CJ. Nu trebuia sa dea curs propunerii colegilor de partid ieri PDL-sti iar astazi pozeaza in postura de PN L-sti. Sincer acceptam orice functie dar nu aceasta, cred ca deaceea Dl Cindrea se comporta si abordeaza in felul acesta problemele.Sunt alaturi de problemele ridicate de dl. Sovaiala dar nu le aprob in totalitatea sa fim corecti. Iar transparenta pe care o pune in discutie despre fostul presedinte al CJ Sibiu dansul a fost un om foarte corect cred ca cel mai corect sas dar la aeroport au fost lucruri foarte grave si lumea a uitat sau facut receptii care nu erau smd.....
Raspunde

Diferenta

Acum 9 ani

Dl. Cindrea e un intelectual adevarat, fiind prof. univ. dr. D-nul Sovaiala nu poate ajunge asa sus dpdv intelectual.
Raspunde

Kill Bill

Acum 9 ani

Sovaiala este un adevarat Kill Bill al politicii sibiene, ca doar a avut profesoare bune. Va rog domnule Cindrea sa-i dati de lucru. Daca se poate sa-i mai dati un milion de euro sa-i dea la o firma aflata in insolventa pentru managementul deseurilor, ce naiba. Sa medieze el lucrarile de la aeroport, sa se mai prosteasca pe scarile Cj, sa mai vrajeasca cu divortatele, no de asta-i bun. Ca doar de aia vine la 7,40 la job. Adevarul e ca si jurnalistii cam fac misto de el. Ca doar am citit articolul de mai sus.
Raspunde

Mihut

Acum 9 ani

Daca si Cindrea mai e un om corect...PROBABIL CA SPATIILE COMERCIALE LE-A CUMPARAT DIN SALAR...
Raspunde

mosu

Acum 9 ani

Dle Sovaitu de lucru ar fi dar nu pricepi ce sa faci .....asa a fost si data trecuta cand ai fost tot pe dinafara
Raspunde

hopa

Acum 9 ani

hai cu presedintele cj la zdup si se va face lumina in sat....o sa i se blocheze si ochiul celalt la parnaie la nea ,,nelu,,...
Raspunde

io

Acum 9 ani

sa-i multumim comunistului Cindrea pt lobby-ul facut la centru , astfel incat bugetul jud.SB sa scada cu 15% , desi municipiul Sibiu varsa mai multi bani la centru si bugetul judetului este aproape la jum fata de cel al municipiului
Raspunde

@io

Acum 9 ani

Prietene, ti-am mai spus sa nu-l numesti pe Cindrea comunist! Întinezi idealurile unor oameni care au crezut în comunism și s-au sacrificat pt. comunism! În țara asta nu mai există comunisti, ci doar niște băieți descurcăreți care pot fi pesedisti, penelisti sau de altă culoare! Matale vorbești de comuniști! Pariez că nici nu știi de unde vine cuvântul comunism!
Raspunde

sunteti varza

Acum 9 ani

ce varza sunteti
Raspunde

nelu

Acum 9 ani

da este frica lui cindrea ioan doar DNA il mai scapa pe cindrea ioan
Raspunde

sova, sova

Acum 9 ani

Prietene, ti-am mai spus sa nu-l numesti pe Cindrea comunist!
Raspunde

nelu

Acum 9 ani

te numesc si pe tine comunist cu el in frunte comunist a fost si comunist va ramine pe veci
Raspunde

romaneee

Acum 9 ani

Prieteni, cati bani va dau astia din noul pnl sa aduceti comentariile acestea ?! Am si eu nevoie de ai 300 lei, doar sunt roman !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus