Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

De ce nu se muta Carmen Iohannis la Bucuresti: ” Deocamdata nu avem unde sta”

Carmen Iohannis a vorbit pentru Agerpres, în timpul vizitei pe care o face alături de președintele Klaus Iohannis în Germania despre proiectele sale de viitor. "Deocamdată n-am început exact cu activitatea, însă promit că o să încerc să fac ceva și pentru cei de acasă și pentru cei de afară, cât îmi stă în putință. Mi-ar plăcea să mă implic în educație și susținerea tinerelor talente, de ce nu?", a spus Carmen Iohannis, care a participat alături de șeful statului la întâlnirea cu reprezentanții comunității românești din Germania organizată la Ambasada României la Berlin.
Ea a arătat că își dorește să fie în continuare profesor, ”măcar pentru jumătate de normă”. Soția șefului statului a adăugat că îi este greu să facă naveta Sibiu-București, dar deocamdată nu are unde să se mute, informează Agerpres. "Când o să avem un loc al nostru o să ne gândim, dar deocamdată nu avem unde sta. (...) Trebuie să mai așteptăm un pic", a spus Carmen Iohannis, întrebată dacă intenționează în viitor să se mute la București.
Pe de altă parte, ea a susținut că nu a mers în vizita oficială efectuată de președintele Iohannis în Republica Moldova deoarece avea ore, dar și pentru că ”nu era cazul” să fie prezentă. Soția președintelui explicat că încearcă să se obișnuiască cu rolul de ”primă doamnă”, un rol ”interesant dar și foarte greu” și a afirmat că ”întâlnirea cu oamenii îi dă emoții pozitive și foarte plăcute”.
Carmen Iohannis a catalogat vizita din Germania drept ”superbă”: "Berlinul este un oraș foarte frumos. Faptul că sunt atâția români în Germania este un lucru important pentru noi. Ne dorim să le meargă bine celor de aici și poate, cândva, să se întoarcă acasă".
Soția șefului statului a precizat că nu a reușit să se întâlnească cu socrii la Berlin, în contextul vizitei președintelui Iohannis în Germania.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

@@@

Acum 9 ani

Cum adica nu au unde sta, deocamdata?! Dar dl. președinte unde stă? La hotel?! Doamna asta e de-a dreptul neinspirată ca să nu folosesc cuvântul .. stu... În Moldova n-a mers pt. ca avea ore. Dar cand a fost vorba de |Franța si Germania era într=o fereastră si a putut merge... Vai de prima doamna!
Raspunde

Dargor 87

Acum 9 ani

Frau Carmen asta devine treptat treptat penibila prin ineptiile ce le slobozeste in eter,cum naiba n-au unde sta?herr Klaus unde doarme ...in gara de Nord sau sta cu chirie intr-o garsoniera in Ferentari?...jenibil de-a dreptul.
Raspunde

moldovean

Acum 9 ani

bai voi astia de ati luato in barba in noiembrie nu va mai reveniti ,crec ca televizoru la care te uiti e pe lampi ,bai comunistule nu s-a vazut la ceromonie ,si doamna ,carmen ,,cum s-a mearga la bucuresti s-a dea buzna peste ,basescu ,aceti rabdare ca dupa ce da lenus udrea din muzicuta sa-l vazi si pe locataru de la vila lac 3 la pripon ,s-au crezi cumva ca asta [basescu ] a fost asa naiv s-a nu stie ce matrapalzicuri faceau cocalari lui ,acum obisnuitiva 10 ani ,s-a nu fie chiar 20 cu faptu ca prima doamna a tari este ,carmen ,johannis
Raspunde

lac

Acum 9 ani

chioru nu gaseste poarta sa iasa....
Raspunde

@3

Acum 9 ani

Nătânguleeeee!!!!! N-ai somn????? Lasă-ne cu inepțiile tale.
Raspunde

Rares

Acum 9 ani

Vad că începe si Turnu Sfatului cu titluri de tot rasul. Cârcotașii se bucură, comentarii fără rost.
Raspunde

@6

Acum 9 ani

\"Si pupaza zbirr, pe- o dugheana\". Zboara vorba repede, nu e TF \"de tot rasul\". Mai bine apeciati efortul lor, cat or fi cautat saracii dupa o fusta mai lunguta...
Raspunde

tare

Acum 9 ani

Ca-n bancul cu ardelenii in gara, cand le trece trenul pe sub nas. Vezi ba Gheo, asa-i daca n-a lucru tau! Alo, doamna, va trece mandatul, pana gasiti d-voastra \"unde sta\"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus