Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

"Sper sa trecem de acest blocaj mental". CSU Sibiu incearca sa-si revina in Banie, cu SCM U Craiova

După înfrângerea cu CS Gaz Metan Mediaş, scor 58-74, care a scos-o din cursa pentru accederea în play-off, CSU Atlassib Sibiu va juca în această seară pe terenul celor de la SCM U Craiova.

”Mai avem trei meciuri din sezonul regulat și încercăm să dăm ce este mai bun în noi, deși șanse la play-off mai sunt doar pur teoretice. Ca oricare alt meci, și pe acesta îl abordăm cu gândul la victorie. Rămâne de văzut dacă vom și reuși. Sper să trecem de acest blocaj mental”, spune Cătălin Vulc.

Gediminas Zyle speră şi el ca echipa să-şi revină după evoluţia ştearsă din returul sezonului 2014-2015 al LNBM.

”Avem un meci dificil, dar trebuie să ne revenim și să câștigăm. Trebuie să facem tot posibilul să câștigăm și va fi mai bine. Sper ca suporterii să ne susțină și să terminăm sezonul cu bine, cu victorii, și să facem treabă bună în Cupa României”, spune Gediminas Zyle.

În meciul tur, sibienii s-au impus cu 75-61.

Partida dintre SCMU Craiova şi CSU Atlassib Sibiu va avea loc la Craiova, începând cu ora 19:30, şi nu va fi transmisă.

Foto: csufans.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus