Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

VIDEO | Ȋn "lupta serii" de la Craiova. Alice i-a cucerit pe spectatori, dar nu si pe arbitri: "A fost meciul vietii mele!"

Alice Ardelean, luptătoarea de la Kudokai Sibiu, i-a ridicat de pe scaune pe cei peste 4000 de spectatori prezenți la gala de MMA Romanian Xtreme Fighting de la Craiova. Confruntarea dintre Alice și Cristina Stancu a fost catalogată drept "meciul serii", iar seriile devastatoare de pumni și picioarele venite din ambele părți le-ar fi adus celor două, a doua zi, sute de mii de fani, dacă momentele se ȋntâmplau ȋn UFC. Din păcate pentru sportiva antrenată de către Adrian Mihai, decizia arbitrilor, la finalul partidei, a fost una ȋn defavoarea acesteia. Un arbitru a dat-o câștigătoare, iar ceilalți doi au considerat că "Barbie" Cristina Stancu a meritat victoria. Indiferent de decizia acestora, curajoasa și ambițioasa Alice găsește ȋnsă resurse să exclame: "A fost meciul vieții mele!".

"Ȋn primul rând, mă bucur că am făcut meciul serii. Am fost leoaice ȋn cușcă. Mă așteptam să înceapă așa haotic pentru că acesta e stilul ei. Să intre tare la intimidare. Dar am ripostat. Și nu m-am pierdut cu firea. Mi-am.ascultat indicațiile staff-ului meu. Mă bucur că am reușit să demonstrăm că fetele sunt mai al naibii decât băieții și merităm să fim pe TV, merităm să.fim promovate, deoarece facem spectacol. Am.ridicat sala ȋn picioare", mărturisește Alice, pentru Turnul Sfatului.

Ȋncepând cu finalul reprizei a doua Alice Ardelean părea luptătoarea mai proaspătă, mai bine pregătită fizic, ȋnsă nu a reușit să forțeze mai mult pentru a-și pune adversara ȋn dificultate, lucru pe care și-l reproșează.

"Trebuia să plusez ȋn a doua și ȋn a treia repriză mai mult, pentru că s-a făzut că am fost mult mai bine pregătită fizic decât ea. Dar mă simt bine. Ȋn meci e altfel...Acum, dacă stau să mă gândesc, normal. că puteam face mult mai mult. Ȋn cușcă e altfel..e și presiune..nu stiu...pur și simplu s-a întâmplat. Eu credeam că o să câștig, dar decizia a fost ȋn favoarea adversarei, la final. A fost meciul vieții mele. Chiar dacă decizia nu a fost ȋn favoarea mea", explică luptătoarea.

 
Video: Post by Florian Ceafalău.
 
Foto: rxf.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus