Joi,
06.10.2022
Ploi Scurte
Acum
5°C

Cindrea: ”Frohe Ostern” si ”Boldog húsvéti ünnepeket”!

Președintele Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea, a transmis un mesaj public celor care, în acest sfârșit de săptămână, sărbătoresc  Învierea Domnului. La finalul mesajului său, în care s-a adresat și creștinilor care sărbătoresc Floriile, Cindrea a adăugat și urările specifice sărbătorilor pascale, în germană și maghiară.
”Ultima duminică dinaintea Paștelui ne aduce nouă, creștinilor ortodocși, Sărbătoarea Floriilor, când comemorăm intrarea triumfală a lui Isus în Ierusalim și începutul Săptămânii Patimilor. Este o sărbătoare care ne amintește că Domnul Isus a refuzat puterea care îi era oferită de mulțime și a primit aclamații cu smerenie. În același timp este o sărbătoare pentru toți cei care au nume de flori cărora, în numele meu și al Consiliului Județean Sibiu, le urez să aibă parte numai de bucurii și sănătate alături de cei dragi.
Iar creștinilor catolici, evanghelici sau protestanți care sărbătoresc acum Paștele le transmit toate gândurile bune, sănătate, bucurie și căldură sufletească alături de tradiționalele urări: ”Frohe Ostern” și ”Boldog húsvéti ünnepeket”!”, semnează Cindrea.

Astrid Fodor, alături de cei dragi

Printre cei care vor sărbători Paștile în această duminică se numără și primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor. ”Cu ocazia Sfintelor Paşti, le urez credincioşilor catolici şi protestanţi ca această sărbătoare să îi găsească alături de cei dragi. Le doresc să simtă cu adevărat acest suflu de speranţă şi linişte adus în fiecare an de sărbătoarea Paştilor”, semnează Astrid Fodor, alături de urările specifice.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

la 25 de ani dupa Revolutie

Acum 7 ani

Free Willy!!!
Raspunde

Nelule...

Acum 7 ani

...un ultim mesaj ?
Raspunde

nelu

Acum 7 ani

este ultimul mesaj pentru tine definitiv adio
Raspunde

vasiladi

Acum 7 ani

la evrei cum se spune? ca ei au fost cei deportati si omoriti de frohe ostern si boldog horty ! minoritatea lor a fost adevaratul motor al zonei ardeal nu frohe ca ala de so omorit cu avionuul in franta sio omarit inca 150 de nevinovati plus copii
Raspunde

ha ha

Acum 7 ani

nea nelu stii si cum se pronunta sau numai cum se scrie?oare evanghelic nu este egal cu protestant?....
Raspunde

ioan.cindrea@cjsibiu.ro, ioan.cindrea***

Acum 7 ani

Stimati sibieni si cititori ai ziarului Turnul Sfatului va astept criticile si observatiile d-voastra si la adresele de mai sus. Cu stima, dr.ec. Ioan Cindrea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus