Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

ACTUALIZARE Accident pe strada 9 mai. O fata de 16 ani a ajuns la spital

ACTUALIZARE Accident pe strada 9 mai. O fata de 16 ani a ajuns la spital

Actualizare 2:

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, de vină pentru producerea accidentului este șoferul, de 21 de ani, din Sibiu, al autoturismului marca Volkswaggen Golf, care nu a acordat prioritate de trecere autocamionului. ”Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ”, a declarat Luciana Balteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Actualizare:

În urma accidentului o fată de 16 ani a ajuns la Urgenţe cu traumatism cranio-cerebral, o plagă contuză la nivelul capului, iar medicii spun că fata va rămâne internată.

"Pacienta este conştientă, a fost echilibrată, i s-au făcut o serie de investigaţii, dar mai urmează, iar pacienta va rămâne internată", spun reprezentanţii spitalului.

Ştire iniţială

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu câteva minute la intersecția străzilor 9 mai cu Constituției. Din primele informații două mașini au fost implicate, mai mulți răniți primind îngrijiri medicale de urgență la această oră. 

Din câte se pare, cauza accidentului a fost neacordarea de prioritate, o mașină mică marca Volkswaggen Golf fiind lovită în lateral de o camionetă care transporta carne.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

max

Acum 8 ani

a fost implicata o masina mica VW Golf...auzi exprimare la cretinul asta
Raspunde

xyz

Acum 8 ani

Bine ca nu a prins un pieton care astepta la trecere. Este al nu stiu catelea accident la indigo in acea intersectie. Cei care vin de pe Teclu si vor sa faca stanga pe 9 Mai catre gara, se uita doar la cei care vin de pe Constitutiei si fac stanga pe 9 Mai, fara sa se gandeasca la celelalte doua benzi pe care trec masinile care isi continua drumul catrea stada Abatorului.
Raspunde

un sibian

Acum 8 ani

@2: inseamna ca aia care fac viraju la stanga sunt niste vite care trebuie eliminate de la volan. Cum adica se baga ei ca deshteptii cand sunt 2 benzi acolo carora trebuie sa le acorde prioritate? Imi pare rau, dar eu sa dau de un dobitoc de genu care nu-mi acorda prioritate, il palesc din plin, si ma dau jos sa rad de el ca-mi repara rabla!
Raspunde

@ 3

Acum 8 ani

cata inteligenta...ceva mai rar!
Raspunde

gaba

Acum 8 ani

Apai mai \"un sibian\" nu cred ca ești de pe aici dacă ai astfel de manifestari...
Raspunde

politia rutiera

Acum 8 ani

Din cauza ca nu au vazut Fast and Furious 7 pe ecran IMAX la cinema multiplex!
Raspunde

”pacienta echilibrată”

Acum 8 ani

Vedeti daca nu este UN sens giratoriu! sau două !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus