Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Atelier in limba germana la Teatrul Gong

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu organizează joi, 7 mai, de la ora 17:00, un atelier de dezvoltare personală pentru copii, în limba germană. Atelierul va fi urmat de o reprezentație specială, tot în limba germană, a spectacolului „Pinocchio” în regia lui Lilly Krauss-Kalmár.

„Prin intermediul teatrului ca joc, pedagogia teatrală sprijină dezvoltarea de competențe cognitive, emoționale, sociale și motrice. Jocurile și exercițiile propuse de Alina Moldovan în cadrul acestui atelier se vor axa pe dezvoltarea abilităților copiilor de a comunica în limba germană pentru a stimula creativitatea, expresivitatea, analiza critică și încrederea în sine a participanților. Acest atelier se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 10 ani”, spun reprezentanţii teatrului sibian.

Înscrierile la atelier se fac exclusiv la sediul teatrului din str. Al. Odobescu nr. 4, între orele 10:00 - 16:00, iar prețul unui bilet la atelier este de 14 lei. Programul în limba germană continuă mai apoi, de la ora 18:30, cu spectacolul „Pinocchio”, alături de actorii Jenö Major, Angela Páskuy, Claudia Stühler, Adrian Prohaska, Monica Baldea, Daniela Dragomir, Gabriela Mitrea, Andrei Hansel și Nicolae Suciu. Spectacolul de la Sibiu este o adaptare fidelă a textului scris de Carlo Collodi și prezintă, cu ajutorul păpușilor, aventurile lui Pinocchio, marioneta cea zburdalnică şi neascultătoare, care fuge de acasă din mâinile priceputului Geppetto, meșter care o iubeşte la fel de mult ca pe propriul copil. Accesul publicului la spectacol se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (luni – vineri 10:00 – 16:00), online (teatrulgong.ro, eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

Lorin

Acum 8 ani

Era frumos sa sarbatorim astfel de evenimente si intr-un cinema multiplex, dar se pare ca autoritatile au uitat complet de noi! Domnilor conducatori, facem si noi ceva??
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus