Duminică,
21.07.2024
Partial Noros
Acum
24°C

Loc de joaca de 40.000 lei donat Centrului de Plasament Orlat

Clubul Rotary Sibiu și Rotary Club Hed Westland Olanda le-au donat copiilor de la Centrul de Plasament Orlat un loc de joacă, care se întinde pe o suprafață de 486 metri pătrați. Donația a constat în amenajarea unui loc de joacă pentru copiii preșcolari și scolari mici, amplasat în incinta Centrului, care conține un balansoar, un carusel, rame cu nisip, o zonă de joacă special amenajată, două leagăne de metal. Valoarea totală a proiectului este de 42.978 de lei cu TVA inclus.

“Având în vedere faptul că Centrul de Plasament Orlat, este o instituție de asistență socială de tip rezidențial care asigură accesul copiilor și tinerilor aflați în dificultate, pe o perioadă determinată, la găzduire, îngrijire, educție și pregătire în vederea reintegrării/integrării familiale și socio-profesionale, aceste donații ne vor sprijini în îmbunătățirea activităților și vor facilita educarea și dezvoltarea corespunzătoare a copiilor”, a declarat Daniela Neguț, şef CP Orlat.

Colaborarea Centrului de Plasament Orlat cu Clubul Rotary Sibiu, Rotary Club Hed Westland Olanda și Rotary Club Ratingen Germania a început în anul 2013 când au fost donate produse electrocasnice de ultimă generație pentru blocul alimentar în valoare de aproximativ 34.000 lei, iar în 2014 au fost donate piese de mobilier în valoare de aproximativ 96.000 lei. De asemenea, în cursul anului 2015, reperezentanții Cluburilor Rotary intenționează să construiască o sală de sport pentru beneficiarii centrului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus