Duminică,
18.04.2021
Innorat
Acum
7°C

Pentru ca nu mai exista cerere, Baia Populara renunta la frectii

De la 1 iunie, sibienii care s-ar fi gândit că de 5,5 lei ar putea primi o frecție la Baia Populară trebuie să își caute altă destinație. Asta pentru că reprezentanții instituției aflată în subordinea administrației locale au decis să elimine acest tip de serviciu. ”Considerăm că se impune radierea din listă a serviciului și a tarifului pentru «frecție», aceasta fiind o operațiune pentru care nu mai există cerere”, se arată în proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice. Proiectul prevede - pe lângă desființarea frecțiilor din zona de frizerie  a Băii Populare – și eliminarea serviciilor de coafor și manichiură-pedichiură. Motivul: Baia Populară nu mai are personal din aceste domenii.

Dar apar noi servicii: masajul umed și cel uscat

În schimb, reprezentanții instituției propun tarifarea de la 1 iunie a unor noi servicii de masaje. ”În urma solicitărilor venite din partea clienților Băii Populare, care doresc să beneficieze pe lângă masaj umed și de masaj uscat și având în vedere că avem personal calificat în acest sens, considerăm oportună introducerea în lista cu tarife a serviciilor de masaj terapeutic/de relaxare/reflexoterapie și a tarifelor aferente”, motivează reprezentanții Serviciului. O jumătate de oră de masaj umed va costa 17 lei, o oră de masaj terapeutic și/sau de relaxare – 30 de lei, iar un abonament cu zece ședințe de masaj de câte o oră – 250 de lei.
În fine, ultima modificare propusă de la 1 iunie este reducerea tarifelor pentru utilizarea sălii de forță. ”Propunem scăderea cu 18 lei (de la 68 la 50 de lei – n.r.) a tarifului la abonamentul lunar de la sala de întreținere și condiție fizică, deoarece am constat diminuarea numărului de clienți în principal datorită faptului că, în acest moment, echipamentele și ambientul puse la dispoziție de noi nu se ridică la standardele concurenței”.

  • Baia Populară a împlinit anul trecut 110 ani de existență și a numărat pe tot parcursul anului peste 72.000 de clienți. În cadrul instituției sunt prestate servicii de baie la cadă, bazin de înot, saună-masaj, frizerie, spălătorie și activități de întreținere a condiției fizice.


Foto: baiapopulara.sibiu.ro

Vizualizari: 605

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

vaga bond

Acum 5 ani

Daca Sibiul ar fi avut un cinematograf multiplex cu siguranta ar fi fost cereri pt frectii!
Raspunde

frec tie

Acum 5 ani

Cu siguranta tembelul care isi doreste acest cinema multiplex la ora asta e la frectii
Raspunde

La rece

Acum 5 ani

Foarte porno articolul si cu dublu sens . ... sunt convins ca pana la 1 ... se tripleaza numarul de cereri de frectii . :)
Raspunde

victoria

Acum 5 ani

Reprezentanţii de la Baia populară, mă faceţi să râd, iar personalul calificat, aşa zis, de la masaj, înainte rupea bilete la intrarea de la saună! Halal reprezentant!
Raspunde

joseph

Acum 5 ani

Futu-i, tocmai găsisem prin casă o sticluță de Diana.
Raspunde

xyz

Acum 5 ani

@ VACA BOANTA, la fiecare articol trebuie sa pomenesti de multiplexul ala? Nu mai ai unde sa-ti faci o \"frectie mica\" si ai nevoie de un multiplex? De ce nu construiesti unul?
Raspunde

dw

Acum 5 ani

asa-i nr.1 multiplex
Raspunde

rosu

Acum 5 ani

daca da drumu´ la apa, ar putea pune scaune in bazin. Mai un ecran, un stand cu popcorn si ala care acuma face masaj sa rupa, din nou, bilete. ca se pricepe, bag sama.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus