Luni,
16.05.2022
Acum
0°C

Trei biciclisti, opriti de politisti. Tocmai furasera bicicletele

Trei tineri de 16 și 17 ani au fost opriți azi-noapte de forțele de ordine, pe strada Henri Coandă, în jurul orei 3 și jumătate. Echipajelor care erau în patrulare li s-a părut suspect faptul că cei trei tineri se aflau la ora aceea pe stradă și încercau să se ascundă de polițiști și jandarmi. "Cei trei tineri au fost opriţi de poliţişti, au fost chestionaţi cu privire la bunurile pe care le deţineau asupra lor, din declaraţia verbală a acestora rezultând faptul că bunurile provin din săvârşirea a 3 infracţiuni de furt, comise în urmă cu câteva minute", se arată într-un comunicat din partea IPJ Sibiu.

Cei trei băieți intraseră într-o pivniță de pe Ștefan cel Mare, de unde au furat trei biciclete deodată. Între timp, au mai spart și două mașini, în care, însă, nu au găsit mare lucru. Au luat dinăuntru sticksuri și câteva pixuri pe care proprietarii le lăsaseră înăuntru. S-au urcat, apoi, pe bicilete și au încercat să se facă nevăzuți. Când au fost opriți de polițiști și jandarmi, au recunoscut de unde au bunurile.

Bicicletele au fost returnate proprietarilor, iar cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Unul dintre cei trei adolescenți este din centrul de plasament "Prichindelul", iar ceilalți doi provin din Agârbiciu.

Anul trecut, sibienii au raportat la Poliție nu mai puțin de 120 de biciclete furate. În urmă cu două săptămâni, și polițiștii din Mediaș au reținut un tânăr din Hunedoara, specializat în furtul de biciclete.

foto arhivă

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Tag-uri: Henri Coandă

Vizualizari: 558

Comentarii

6 comentarii

pedala

Acum 7 ani

... si daca veneau de la multiplex ?
Raspunde

vigilenta

Acum 7 ani

..bravo lor organelor de ordine, ideal ar fi sa stea si in preajma la multiplex sa prinda hotii de buzunare
Raspunde

DW

Acum 7 ani

CINEMA MULTIPLEX Ha,ha ha
Raspunde

x

Acum 7 ani

pe astia i-as trimite pe la arabi sa fure, ca acolo au lucruri mai valoroase de furat
Raspunde

@4

Acum 7 ani

Da ...dar aia au si legi mai aspre ,pt furt ii omoara cu pietre sau le taie gatul direct!!!
Raspunde

 

Acum 7 ani

oare comentariile despre multiplex pot ajuta la vreo cautare automata sau la un studiu de fezabilitate?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus