Duminică,
16.05.2021
Partial Noros
Acum
11°C

Stefan Firu despre Raluca Turcan: "As vrea sa imi spuna un singur lucru, pe care l-a facut pentru invatamantul sibian in cele trei mandate"

Încidentul de la Şcoala „Regina Maria” din Sibiu, petrecut în urmă cu câteva zile când fratele de 25 de ani al unui elev de clasa a VI-a a intrat în şcoală şi a bătut un copil, a dus la demisia directorilor şcolii.

Inspectorul şef al Inspectoratului Şcolar Sibiu, Ştefan Firu, spune că o parte din vină aparţine directorilor, motiv pentru care le-a şi acceptat demisia, dar în acelaşi timp se întreabă ce fac politicienii sibieni pentru a ajuta învăţământul.

„Comentarii peste comentarii, că la astea toţi politicienii sunt buni, dar eu aş vrea să o întreb pe doamna deputat Raluca Turcan, ea persoanal de trei sau patru mandate, că nici nu mai ştiu câte are, ce a făcut ea pentru învăţământul sibian. O rog să numească măcar un lucru. Pentru că nu se grăbeşte nimeni să susţină vreun proiect care să asigure o pază mai bună în şcoli, nu face nimeni nimic concret, dar îşi dau cu părerea sau critică, iar la asta se reduce contribuţia lor la învăţământul sibian. O invit pe doamna Turcan să contribuie cu ceva concret, să facă ea ceva cu care să ajute efectiv, să zicem, la îmbunătăţirea pazei în şcoli”, spune Ştefan Firu.

Raluca Turcan a transmis, în 6 mai, o adreasă către inspectorul şef al Inspectoratului Școlar General, Ștefan Firu, prin care îi solicită să prezinte care sunt măsurile de securitate luate în școlile din județul Sibiu, pentru a putea fi evitate actele de violență, ca cel petrecut la Școala Generală nr. 5 “Regina Maria” din municipiul Sibiu.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

Cititescu

Acum 6 ani

Cand am fost eu elev nu era nevoie de paza in scoli, elevii purtau uniforma si erau preocupati de invatatura, nu de moda, petreceri sau masini (ca derbedeul beat care a ucis 2 oameni si a ranit 3). Dar atunci erau alti profesori! Si alti parinti...
Raspunde

Bau-Bau

Acum 6 ani

FRICA PAZESTE PEPENII...cu asta am spus tot. Ne nastem niste vietati fara educatie...mediul inconjurator ne formeaza ca indivizi...
Raspunde

unu

Acum 6 ani

@1 perfect adevarat!!! Totul pleaca de acasa, apoi de la scoala si de pe strada!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus