Joi,
13.06.2024
Ploi Scurte
Acum
22°C

Fodor a comentat concertul "Forza Zu": Reusit, foarte bine organizat, spectaculos, a dat bine...

Primarul interimar al Sibiului Astrid Fodor a avut numai cuvinte de laudă la adresa concertului desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, în Piața Mare. ”Din punctul meu de vedere, a fost un eveniment foarte reușit, foarte bine organizat și nu am avut niciun fel de probleme cu operatorii care au organizat acest eveniment. A fost un eveniment spectaculos, care a dat bine pe toate ecranele, cu incidente minore, putem să le considerăm așa, și tocmai masa aceasta mare de oameni, în acest cadru feeric, care este Piața Mare, cred că a fost un plus pentru Sibiu”, a declarat primarul Sibiului, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.
Întrebată dacă organizarea a fost mulțumitoare, având în vedere numărul de spectatori, Astrid Fodor a continuat cuvintele de apreciere. ”A funcționat foarte bine la un eveniment la care au participat 40 de mii sau 35 de mii de spectatori, totul a decurs bine, toată organizarea în sine a fost foarte bună”, a mai spus primarul.
Organizatorii ”celui mai mare concert făcut vreodată în România” sperau la începutul spectacolului  să se strângă peste 80.000 de spectatori în Piața Mare.
Au cântat la acest eveniment B.U.G. Mafia, Loredana, Pact, Andra, Raluka, Smiley, Delia, Mihai Constantinescu, Alex Velea, Vunk, Antonia, Proconsul, Stela Enache, Daniel Iordăchioae, Holograf, Fly Project, Guess Who, Maximilian, Shift, Randi, Uddi, Nadir, Alina Eremia, Marius Moga, Adda, Lidia Buble, Adrian Sînă, Lariss, Otilia, Maxim, Ami, Carmen, Ruby, What's Up, Andreea Bănică și 3 Sud Est.
 
foto Dragos Dumitru

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

alzara - revin :

Acum 9 ani

Doamnã, atentie la limbajul oficial (in public) :\" a dat bine pe ecrane \" nu dã bine intr -o testare lt bacalaureat ! Sunteti primarul Sibiului ! P. S. mi -a scapat anuntul cu pretul concertului. Un contribuabil pedestru fara trotoare. Concertele oferite gratuit aduc a manevre romane imperial - decadente, nu republican -virtuase.
Raspunde

@.@

Acum 9 ani

Cu asta m-am convins, nixt vot de la mine madam ! Da, nu a fost cu incidente majore, totul a decurs ok...mai putin accesul unor cetateni in propriile locuinte, imbulzeala macabra de automobile si zecile de mii, nu se stie numar exact, de oameni inghesuiti intro piata si strazile adiacente ! Problema nu este ca s-a organizat, CI UNDE S-A ORGANIZAT ! Nu sta orasul in reclama care o faca Radio ZU, de asta va asigur ! Mai ales ca era vorba de un eveniment preponderent pt tineret, care se stie ca nu dau 2 bani pe istorie sau arhitectura in general. Daca se organiza in spatele Shopping City era perfect, dar acolo e comuna Selimbar :) Doamna Fodor, pt o femeie si doamna uitati ca dracu sta in detalii...declaratia facuta indica o gandire Machiavelica, scopul scuza mijloacele.
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Sunteţi mâcători de rahat, cu totii care comentaţi de rău, păi, pârţâiţilor, evenimentul nu putea avea loc în altă parte iar impactul la publicul sibian a fost super! Acasă, la medicamentele voastre , şi după mai discutăm! Frustrări şi invidii!
Raspunde

mai mare

Acum 9 ani

De ce nu scrieti mai mare fodor ??? si din 5 in 5 minute sa spuneti ce face.
Raspunde

gigi sapa

Acum 9 ani

bai postaci astia negativisti la orce se intimpla la sibiu ,sunt niste frustrasti nustie ce iseamna in viata unui oras asmenea evenimente ,ba astia cu frustrarea in singe uitativa si la alte localitati din tara cum se chinuie s-a tina ritmu cu sibiu ,dupa modelu ,copy -paste ce va doare ca se intimpla la sibiu ,este super la cluj ,bucuresti ,iasov,,a,s m,d ,daca muta concertu la dealu dai ,se mai duceau vreo 1000 ,asa super ,80 000 +ce vinzari au facut teraseisti bai bisnis care nu va convine mutativa la tara ,tineretu trebuie s-a se distreze ,s-au sa uitai in ale noasrtre ,tinereti ratate cind mergeam cu mic cu mare in dealu dai s-a gusterita s-a vedem cite un meci de fotbal de la ,ce s-au cm liber la distacti ,felicitari domnei PRIMAR FODOR ,circotasi si ofticosi bairamu de abia acum incepe ,pina da neaua numai loc de distractie ,asta aduce notorietate sibiului si mare valoare
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

a fost un concert extraordinar! Dar daca s-ar fi tinut pe stadion era mult mai spectaculos si mai accesibil!
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

la concert au fost 80000 de pers, centrul sibiului a fost blocat pur si simplu. S-au facut o gramada de bani in seara aia la terase si toate hotelurilesi pensiunile pline. Extraordinar!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus