Luni,
27.06.2022
Ceata
Acum
14°C

Protest in centrul Sibiului impotriva taierilor de paduri

Cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, comunitatea ”Uniți Salvăm” invită locuitorii Sibiului să participe la protestul pentru protejarea pădurilor și împotriva despăduririlor abuzive, programat duminică, 7 iunie 2015, ora 17,00, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

Evenimentul este susținut de mai multe grupuri și organizații sibiene interesate de protecția mediului înconjurător. Protestul are avizul primăriei.

Locul de întâlnire va fi în fața Farmaciei 24 de pe Str. Nicolae Bălcescu. Participanții vor mărșălui pe următorul traseul: Farmacia 24 — Str. Nicolae Bălcescu — Sediu Telekom — Retur Farmacia 24

”Prin această initiativă Sibiul se alătură celorlalte orașe, atât din țară cât și din diaspora, împotriva despăduririlor abuzive și ilegale, care au lăsat România cu nici 27% din suprafața împădurită față de 31.8% din suprafața țării în 1990. Considerăm ca măsurile luate până la acest moment de guvern, președinte și instituțiile statului cu putere de acțiune în problema despăduririlor abuzive și ilegale nu sunt suficiente”, au transmis organizatorii protestului.

Sursa foto

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

alzara

Acum 7 ani

Si iata cum un sandal acopera altul nerezolvat. De 25 de ani. Unde sunt reportajele (ca de parchet vb peste 8 0 de ani) cu muntii cheliti ?
Raspunde

ion

Acum 7 ani

Cum ati reusut sa va treziti numai acum, ba la fabrica aia de la Sebes se baga zeci de vagoane pline cu lemne in 8 ore de ani de zile, voi numai acum reusiti sa vedeti. Acolo o fost o imvestitie proasta din start mina in mina cu guvernele care au aprobat asa ceva. Trebuiau sa ramina fabricute mici ptr. comunitatile locale cum au fost la Orlat, Talmaci etc. in care pe o parte intra materia bruta iar pe alta trebuia sa iese produsul finit, mobila, parchet etc. Asa nu se defrisau padurile masiv, comunitatea locala avea locuri de munca, banii ramineau comunitatii locale nu in buzunarele altora care face produsul finit si livreaza , asa cum s-a conceput raminem si fara paduri si fara bani si fara locuri de munca ptr. comunitatile locale,\"trimiteti in continuare busteni la Sebes\" ca o sa ajungem vai mama noastra.
Raspunde

@ion

Acum 7 ani

Dar tu ce ai facut ma Ioane ca sa opresti ? Ai ridicat vreun deget ? Unii s-au trezit mai greu, exista nevoie de o masa critica pentru a se ajunge la proteste de strada. Dar tu, ce ai facut tu ? Tu ala rasarit, care stiai de mult timp, ce ai facut ca sa opresti si sa-i trezesti pe restul ? Ascult.
Raspunde

ion

Acum 7 ani

Ce am facut eu demult. Iti spun eu, cind am luat pozitie de unu singur in statu asta care o fost condus de tot soiul de interlopi am fost amenintat cu moartea si am fost improscat si atacat cu toate minciunile si mizeriile. Sti ce ziceau unii cind s-a construit mastodontu ala de la Sebes, cind eu vorbeam de unu singur deoarece nu ma asculta nimeni, ca e cea mai mare prostie de combinat si ca in citiva ani ne vom extermina padurile, unii ma contracarau ma faceau prost si in toate felurile si ziceau ca se aduce lemn din Ucraina, da stai linistit ca am facut mult mai multe lucruri bune ptr. tara , nu vreau sa ti le dezvalui si nici sa ma bat cu pumnul in piept. Am fost cumva in mass media sau intr-o functie de conducere ca sa pot face ceva oficial. Am asistat neputincios de ce au patimit si conducatori care au condus societatea spre normalitate si aici ma refer in primul rind la oameni ca Johannis, Bottesch, Costeiu, Morar care au luptat de unii singuri impotriva tentaculelor hidrei securisto comuniste care ii denigrau, controlau, impiedicau, amenintau, contestau, le cautau nod in papura, sti ca pe Costeiu[ Dumnezeu sa-l ierte] i-au cautat nod in papura si l-au dat jos ptr ca o construit un pod, citi stiu ca datorita lui Sibiul are centura, biblioteca Astra moderna, drum judetean modernizat, ca sa nu zic despre Johannis cite o patimit, noi i-am dat o mina de ajutor. Am scris de multe ori, sibienii capabili o fost haituiti, denigrati, sabotati, amenintati, cautat nod in papura de hidrele comuniste ticaloase incirdasite in ticalosii, mina in mina cu cozile de topor interne sustinute pe functii de mafia cu interese din alte zone, care luptau mascat si pervers impotriva propriilor oameni care doreau dezvoltarea Sibiului si carora cautau sa le fabrice tot felul de ticalosii. Cineva ar trebui sa faca lumina in ceea ce s-a intimplat in acesti zeci de ani, ne-am saturat de minciuni, manipulari, legi perverse cu dedicatie si cite si mai cite indiferent de cit de crud este adevarul.
Raspunde

@4

Acum 7 ani

N-ai facut efectiv nimic ,nu mai aburi lumea ,ai stat ascuns dupa tastatura si i-ai ridicat in slavi pe alde iohannis&bottesch si pe alti sifonari ordinari ,deci las-o ca macane.
Raspunde

ion

Acum 7 ani

Si vrei sa-ti mai spun ceva, nu ca am ridicat un deget, dar am patimit si mai multe rele datorita pozitiei mele, nu vreau ca sa ti le mai spun si sa le fac publice, le tin ptr. mine.
Raspunde

@5

Acum 7 ani

e clar. faci parte din aceeasi hidra comunista
Raspunde

retur

Acum 7 ani

bai ba a facut s-au nu observi ,padurea de copaci ,va dtricat toata cosmelia ,cripto -comunista si de cumetrie ,s-a iesim in strada s-a plece plagiatore din fruntea guvenului ,siguri care i-l mai sustine ,este lachei de la antena 3 ,cu gidea in frunte cu mirciulica ala cu gaura presei ,a devenit penibil acest lacheu si mascarici ,are ce are cu johannis ,este afectat tare ,trebuie ca a fost multi marafeti in joc ,vezi johannis de mascariciu asta care tot le spala creierile la bulumaci ,dupa cafteala pe care a primito de la motociclisti ,vad canu a invatat nimic ,ba rau a ajuns acst bufon al presei ,a mai ramas numai amintirea cu penele agatate de poponeata in fata palatului ,victoria ,bai se vede ca stapinu lor [voiculescu ] este la pripon ,pina ia-sa de la mititica [10 ani ] se masturbeaza rau ,mirciulica ,ciuvica ,etc .bai au devenit penibili acesti lachei ai presei
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus