Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Ambasadorul Poloniei a ”sunat din clopotel” la Sibex

Ambasadorul Poloniei a ”sunat din clopotel” la Sibex

Ședința de tranzacționare de marți a fost deschisă la Sibex – bursa din Sibiu – de către Ambasadorul Republicii Polone în România, Marek Szczygieł. Prezența diplomatului la Sibiu este explicată prin faptul că Bursa de Valori Varșovia este acționar minoritar al Sibex. ”Este o mare plăcere să vizitez Sibiul. Există o colaborare intensă între cele două piețe, cea din România și cea din Polonia și există multe oportunități pentru colaborări reciproc avantajoase. În cadrul Uniunii Europene, cooperarea și consolidarea acesteia sunt obligatorii. Acum, Polonia este al șaselea partener comercial al României, cu schimburi în valoare de patru miliarde de euro. Există peste 800 de companii cu capital polonez înregistrate aici, iar brokerii și fondurile de investiții urmăresc oportunitățile de investiții”, a declarat ambasadorul Poloniei după deschiderea ședinței de tranzacționare.
Printre gazde s-a numărat și președintele Consiliului de Administrație al Sibex, Ovidiu-Dan Gălățanu. ”Excelența Sa a fost implicat în procesele de evoluție ale economiei polone. Sper ca discuțiile de astăzi să se concretizeze în cât mai multe oportunități pentru Sibex”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Trader

Acum 8 ani

Bursa? :))) La ce rezultate operationale au, nu e nici macar srl. E o epva care traieste din banii stransi de la actionari in perioada 2006-2011. Pentru ca sa ai doar 4 intermediari (societati de brokeraj) active pe piata si sa realizezi 50-6 de contracte pe zi e realmente ridicol in termeni reali de piata.
Raspunde

Ion

Acum 8 ani

A sunat de iesire ?
Raspunde

un cetatean

Acum 8 ani

si a parcat precum cocalarii pe trecerea de pietoni!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus