Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Alina Gorghiu: "PNL va avea un candidat la Primaria Sibiu!"

Copreșdintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat astăzi la Sibiu că pune pariu că anul viitor, liberalii vor câștiga poziția de primar al Sibiului. ”Știu că relația a fost una extrem de oportună, constructivă cu consecințe favorabile și de-o parte și de alta, dar vă mărturisesc că în calitate de copreședinte al PNL îmi doresc foarte tare ca PNL să aibă  un candidat la Primăria Sibiu. Aș putea pune rămășag cu dumneavoastră că o să și câștigăm. O să avem o competiție internă autentică, o să avem cât mai mulți doritori să se înscrie în această cursă și de ce nu, cred că vom găsi un urmaș potrivit pentru Klaus Iohannis din rândurile PNL, care la Sibiu e o filială foarte bine conturată, foarte puternică și care cred că o să aibă un primar pentru următorii patru ani din 2016”, a declarat Alina Gorghiu.
Liderul liberal consideră că totuși, PNL Sibiu va avea ultima decizie în acest sens. ”PNL Sibiu va avea ultima decizie, eu v-am mărturisit o dorință să avem un parteneriat corect, cât se poate de rezonabil cu Forumul, dar cred că un candidat al PNL este cea mai bună soluție”, a mai spus Alina Gorghiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

28 comentarii

un sibian

Acum 8 ani

pot fi si 10 ca tot nu va votam...ii cam stim pe cei din Sibiu...nu aveti sanse cu Neagu sau Cazan...mult prea corupti si incompetenti!
Raspunde

muei Gorghiu-dej

Acum 8 ani

S-o crezi tu parașută, nici dacă îi convingeți pe cei de la FDGR să renunțe la desemnarea unui candidat nu veți câștiga! Sibienii nu votează curve!
Raspunde

ss

Acum 8 ani

Daca lucrurile funcționează NU vrem schimbarea.....nu vrem un Chiliman la SB
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

Odatã plecat Imbatabilul la Bucuresti, se deschide lupta politica la Sibiu. Partizanatul doctrinar va pãlí in fata personalitatii candidatilor. Cu toata simpatia reziduala pt FDGR (de fapt exclusiv KWI) , d na Fodor e nesemnificativ avantajata. Prevad o candidatura pd -ista cu putine sanse .Acum se va vedea inteligenta partidelor.
Raspunde

@@@

Acum 8 ani

Domnisoara asta e mai antipatica decat Turcan si Udrea la un loc! De fapt, Udrea era o fata buna din popor, dar posetele scumpe au stricat-o!
Raspunde

A

Acum 8 ani

Sibienii, stiu să aprecieze când e bine.De aceea nu vor da FDGR pe niciun alt partid fie el PNL.
Raspunde

LaFlemme

Acum 8 ani

Conducerea primariei ar trebui sa fie schimbata. Numai asa se va putea arata hotia ce s-a produs ani de-a randul la Primaria Sibiu. Daca ramane tot FDGR furtisagurile vor continua. E clar!
Raspunde

REVOLUTIE

Acum 8 ani

Circul in strada numit pompastic \"Festival Internatinal de Teatru\", suge prin mascariciul Chiriac, anual, 9.000.000 de euro. Mai mult de 1.5-2 milioane, nu costa acest tambalau, departe de-a fi teatru. Hotia se mosteneste si de catre Astrid Fodor. Ceva asemanator facea in trecut si Radu Mazare la Constanta. Oare la Sibiu, DNA, cand va incepe curatenia?
Raspunde

vasiladi

Acum 8 ani

oaia turcana made in botseni nu vrea ciolanul?ca ii place!
Raspunde

@REVOLUTIE

Acum 8 ani

DNA nu o sa inceapa niciodata curatenia la Sibiu, fiindca Codruta Kovesi este de-a noastra si la inceputul mandatului lui Johannis ca primar prin ziare se vehiculau tot felul de povesti despre ei. Johannis si tot FRDG-ul a scapat pina acuma intotdeauna basma curata. Oare de ce? Sa nu-mi spuneti ca astia nu fura sau primesc spagi. Cu salariile lor nu ar putea face o casa, d-apoi sase. Lui Fodor bag sama mama ei i-ar fi platit datoriile bancare. Mama va avea vreo 80 de ani si pensia ei la cit se ridica sa-ti poti permite sa platesti o asemenea datorie. Astia chiar ne cred prosti.
Raspunde

nela

Acum 8 ani

Un sistem verificat pentru a castiga bani! Este bine să dai maxima atentie acestei oportunitati! In timp ce altii inca mai cauta oferte care sa le aduca bani, tu poti chiar acum sa iei startul si sa incepi sa castigi bani seriosi! Metoda este deja verificata si functioneaza perfect. Pentru mai multe informatii, cauta-ma urgent la adresa mea de email:nelagyovany***
Raspunde

@10

Acum 8 ani

Frustrarea tata, frustrarea ! De t-i se lasau si tie 5 apartamente amarate si invechite in 5 case vechi nu ne mai aratai cariile ! Mai bine tine lumanarea palatelor noi din sud, unele cu canal, somptuos erecte peste saracie si praf !
Raspunde

Gheorghe de Gheorghe

Acum 8 ani

@2: bă ăsta tu nu l-ai votatără pă șefu să sarî de la primărie la președenție? păi vezi că votași curve?
Raspunde

Gheorghe de Gheorghe

Acum 8 ani

bă invidioșilor, și mama lu\' primărița și tanti carmen (cu neica iohahannis) au bani că ei s-a băgatără la proiectu\' lu\' vaca asta de nela....
Raspunde

rrrr

Acum 8 ani

rrrrrrrramasag. numa zic.
Raspunde

Gerula

Acum 8 ani

Apai daca pe escrocii si incompetentii de cazan si pe miss botox-turcan vrei sa-i promovezi pt sefia primariei Sibiu ,atunci e clar ca PNL-ul vostru de rahat n-are nicio sansa ,nu ca ar fi mai breji sifonarii fdgr-ului..hmmmm...greu de anticipat ce vor vrea sighienii!
Raspunde

primar

Acum 8 ani

bai norocu sibiului este ca sunteti putini cu gindirea in panta ,multi dintre voi sunteti rosi de frustrra si invidie ,ba la sibiu nu aveti nici o sansa s-a ocupati functie de primar ,cit mai sunt bruma de sasi ,astia stie cu ce se maninca o administratie ,si aia cu kovesi ,este foarte hazlie ,ba va leaga ca a-ti tepuit tara ,cu johannis nu tine precum la basescu ,justitia functioneaza gara discriminare ,adica liber la legat ,s-au nu vezi ce averi au strins ai vostri sudisti si estisti de se sperie sio aia de afara care au trait sute de ani in democratie ,voi multi in 25 de ani a-ti adunat cit banet cit un munte de inaltimea virfu ,moldoveanu ,bai nu va uitati ca s-a umplut BECIU DOMNESC ,cu de ai vostri ,nu conteaza din ce culoare de ciocoi faceti parte ,ma intreb acolo la zdup ,cum sunteti impartiti .pe culoare politica ,cred ca s-a suprapus paturile ,aia de a-ti manglit cu stinga sunteti in pe peretele din stinga ,aia de a-ti manglit cu dreapta sunteti in dreapta dormitorului si aia de a-ti furat cu doua miini [centru stinga dreapta pe centru ,mai trebuie s-a va dea posibilitatea si la lachei vostri de presa s-a indopbitociti bulumaci cit fdr persecutati sunteti politic ,noroc ca nu am votat in 16 ,11 2014 ,ca acum al vostru premier va dadea admistitie penalilor cu firaciuni de la 1 ron pina la cieva sute de milioane de euro ,scopu era s-a va albiti furaciunile ca se traieste greu din minimu pe economie ,ba intreb de unde au adunat astia mai tinerei in 8-10 ani atitea palate si conturi in banci de sute de miloane deeuro ,din indemnizati de bugetati la stat cu mina in bani bulumacilor ,bai gata s-a gatat la furat cel putin 10 ani pauza ,traiti din ce ati strins din ce traebuia facut pentru tara republica populara ,adica autostrazi si dezvoltare ,o propunere ca tot se vaita guvernu ca nu are bani pentru ,comarnic -iasov ,adunati bani de la mafia din judetele care au penali cu multe sute de miliardari facuti din spagi si jaf [hrebenciuci ,videni ,berceni ,nastase ,etc ,asta din urma [nastase ] daca va da nu-mai jumatate din cit a furat ,faceti vreo 40 de km din comarnic -iasov ,la vale luat la control .ala de a fost sinistru de transporturi [berceanu ] si cu bani confiscasti faceti ,autostrada ,craiova -alexandria si la olguta ,stadion de 5 stele ,si se poate continua ,s-a vedeti daca ati citit cartea ,pas cu pas cum va arata taea dupa 10 ani de mandat ,JOHANNIS si la sibiu pina nu a facut primi pasi s-a scape de corupti de fosti consileri de toate culorile ,nu s-a putut face mare brinza ,dar dupa s-a vazut ,si 7 000 000 de majoritari la-u votat ,votam fdgr [mercedez ] nu ps ,pnl ,etc [dacia 1100 ]an fabricatie 68 ,voi rivnaci la postu de primar mai aceti de asteptat vreo 5-6 mandate ,lasati pew sasi care au mai ramas s-a ne faca orasu OK si dupoa veniti voi si in 2-3 mandate ne intoarceti in timp ,adica inainte de 2000
Raspunde

@10

Acum 8 ani

Lasa ba aburelile, Sibiul e purecat de ani de zile de controale, de ce creai ca era atita vehementa impotriva lui Johannis, cautau ai vostrii corupti sa-i gaseasca sau fabrice ceva ca le era frica de el, e o serparie acolo la voi, taiati toate conductele de scurgere a banilor din Sibiu spre mitici si alte zone, cu legi date cu dedicatie , politica asta trebuie sa inceteze neaparat de spoliere a banului, banul trebuie sa ramina acolo unde se produce, trebuie sa-i produca singuri, sa munceasca ptr. ei, nu sa-i ia de-a moaca, nu se mai poate asa ceva, Uitati-va ce tunuri colosale o dat cloaca asta parazitara din alte zone din banii sifonati de aici. O lege ptr. raminerea banilor in judet din gaz metan, aducerea deconcentratelor inapoi, banii de la buget trebuie sa vina inapoi de pe locul pe care contribuim, mare parte din industria sibiana e capusata si subordonata de aceste capuse, trimiteti-i acasa, trebuiesc luati la intrebari de fiecare leu \"furat\" de aici, nu vedeti ce averi colosale o strins parazitarii astia.
Raspunde

@11

Acum 8 ani

Și deconcentratele??? Unde sunt ele? Să ieșim în stradă!!!! Complotul iudeo-masonic-economico-politico-social-comunist continuă să macine Sibiul. Se fură banii de la handicapați și de la bolnavii de cancer pentru construirea aeroporturilor din CJ și BV !!! Săriiiiți !!! Doamne, da idioți mai sunt unii. Pentru ei chiar e nevoie de un ... multiplex :)))))
Raspunde

Bulimie

Acum 8 ani

Eu nu stiu care cat o fi furat, am auzit o chestie si altceva nu-mi mai trebuie: un profesor si-a cumparat 6 case cu bani din meditatie... altii au facut miliarde din salar de bugetar, cum oare? TOTI SUNT O APA SI-UN PAMANT...
Raspunde

@19

Acum 8 ani

Si tu esti unu care profiti, sau esti unu care ne-ai vindut, ti-ai luat caimacu si functia in primire. @20 Mai lasa ba folclorismele, alea 6 case o costat cit o casa a lu unu de are 7 case si e si cu 10 ani mai tinar, nu mai incercati sa-i bagati pe toti in aceeasi troaca, de aia v-ati pus toti impreuna cu presa pe el. Vi frica coruptilor
Raspunde

BEN

Acum 8 ani

te pomenesti ca-l desemneaza pe fostul secretar utc de la 1080.Pnl la sibiu e varza CAZAN E COCOSUL DE PE HORNUL CASEI-SE INVARTE CUM BATE VANTUL TURCAN,SOVAIALA,ARITON,NEAGU,TRIHENEA, AU INFECTAT POLITICA IN SIBIU SI NU NUMAICI SI PNL
Raspunde

@21

Acum 8 ani

Da bah !! În special pe tine te-am vândut, am luat funcții (unde dracu se dau funcțiile alea??) bani, caimac etc. !!! Tu nu vezi că ești singurul idiot care ai aceeași marotă cu deconcentratele??? Chiar nu crezi că ar fi bine să o mai lași ! Tot timpul ești agresiv, ataci, te învârți în jurul plantei dicotiledonate ! Toate relele din lumea asta sunt din cauză că au plecat nuș\' ce birouri, în nuș\' ce oraș, cu intenția clară de a fura de la tine ceva. E clar, ne-am dat toți seama că aveai un post călduț (probabil toată familia) în asemenea birouri. Dacă erai atât de pasionat și de dedicat muncii tale, de ce n-ai plecat cu birou cu tot ! Ești în zona crepusculară amice ! Adună-te și pune mâna pe treabă ! Fă ceva util pentru tine și societate până nu e prea târziu. Nu mai vreau să văd un cretin stând câteva ore pe un bloc și zeci de fraieri căscând gura la el și punând pariuri la agenția de la parter. Mai lasă teoria conspirației pe care o propovăduiești neîncetat ca Moise în pustiu.
Raspunde

max

Acum 8 ani

nu va mai iesi PNL-ist , cu siguranta !
Raspunde

ss

Acum 8 ani

Era plin de postaci anti-Johannis si înainte de alegeri...tot degeaba....pe om nu i-l interesează partidul....faci treaba stai .....nu faci pleci...f simplu......uitați-va la CJ , daca vreți exemplu de administrare jalnica a DJ-urilor
Raspunde

@13 ești prost

Acum 8 ani

Ți-am zis eu că l-am votat pe sas? De la turul 2 din 2004 nu mai votez cu turma! Turma e întotdeauna proastă!
Raspunde

ion

Acum 8 ani

Popa virgil e candidatul PNL la primarie si va cadtiga iar Astrid Fodor va fi viitorul Presedinte al CJ Sibiu.,Asa. s a hotarat SUS.
Raspunde

hop

Acum 8 ani

lasati Primaria Sibiului in pace,dna .Fodor este omul potrivit,nu inventati voi,roata
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus